2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim kafa ve karın bölgesi 2 hafta önde gidiyor şu an 33+5 günlüğüm şu an kaç kg bebek

Valla benim bebeğim 2950grm 48 cm 3 hafta ileriden gidiyor doktorun dediği doğum tarihini beklermi bilmem o zaman 44 haftalık olacak kafa 38+4 karın 37+2 normalde kontrole gittiğimde haftası 35+3 olması gerekiyordu ileride olmasında bir sıkıntı yok erkek bebekler böyle oluyor genelde dedi ama sanırım normal doğum olasılığı düşüyor bende tedirginim bu konuda . Ama şimdi olsa sabaha akşama normal olurda ilerisi için birşey diyemiyorum.

Aynı ağrı bendede var canım artık zorlamaya başladi

Hımmm kızımda yaşamaddım bundada şimdilik yok öyle birşey. Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak.

Başından beri öyleyse gerçekten geç döllenme olabilir bunu dikkate almadı mı?

Doktorun güven vermesi çok önemli ben de dün kontrole gittim, biliyorsun kaçıncı doktor degistirisim oldu mecburi sebeplerle
Ama dün içim çok rahat etti doktorun tüm endiselerini gidermesi, aksine seni rahatlatmasi da çok önemli bence. Bana da dün hiç gerek olmadığı nst vs normal olduğu halde rahim ağzını ölçtü ki erken doğum.riski var mı diye. Rahim ağzı normal çıkınca erken doğum riskin gorunmuyor dedi. Senin de direkt öyle demek yerine böyle kontrol etseymis keşke.
Diğer ek problemlerim için de tatmin edici yanıtlar vermesi hatta ben sormadan kendisi anlatması çok hoşuma gitti şimdi gönül rahatlığıyla devam edeceğim. Sen de iyi hissetmediysen muhakkak değiştir.

Herşeyin ötesinde içini ferah tut. Benim de bir tanıdığım bütün çocuklari 2 200-2.5 filan doğdu üç çocuğu da. Kendisi de çok kilo almasına rağmen. Çocuklarda hiçbir sıkıntı yoktu. Hatta bazen de iri diye endişe ediyor anneler ama 5.5 kilo normal doğum yapan tandiigim da var. Demem o ki bu değerler anneden anneye, bebekten bebeğe değişen durumlar. Tabii ki altta ciddi bir sebep varsa araştırılır kontrol altına alınması gerekir ama bir önceki doktor veya şimdi değiştirdiğinde gerek görülmezse kilosuna da takılma ki gayet iyi almış bence doktor seni boşuna endiselendirmis. Yazık zaten heyecanlı ve endişeli bir şekilde bebeğini bekleyen anneye yapılabilecek en son şey. Allah içine ferahlık versin inşallah bir sıkıntı yoktur da tam vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hafiften ağrılar sancılar başlamış bendede durum karışık doktorum ayağından ameliyat oldu beni yönlendirdiği doktorda hiç hoşuma gitmedi ne yapacağımı bilemedim

Benim yatışım yapıldı arkadas lar. Sancı gecmiyor 130 lara cıktı. Şimdi ilaç tedavisi yapılacak. İnşallah etki ederse Bi kac gün idare eder dedi doktor. Ama dogum olacak gibi görünüyor. Allahtan yardımcı vardı bugun evde doğum cantasını hazırlatıyorum. Sancılar kasılma gibi karnım baya Bi sertleşiyor. Ara ara vuruyor 5 dakikada 1 gibi ama oyle çok şiddetli hissetmiyorum hani doğum anında ki sancı gibi doktor da ona şaşıyor. Hissetmemekte sıkıntı. Onceki sezeryan dikişlerime yaklaşmış bebek.

Allah yardımcın olsun canım . Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua edeceğim sana ve bebeğine

Epey yüksekmiş canım inş durur az daha içerde peki sancıları nasıl hissediyorsun tarif edermisin birtane oğlum var ama hiç sancı çekmedim nasıl birşey fikrim yok
Kasılma gibi oluyor ama o ilk girdigin de nefesi kesiliyor insanın bi kac saniye sonra geciyo. Şuan oyle cok ciddi sancı hissetmiyorum. 20 dk arayla 3 tane ilaç içtim birazdan nst ye baglamıcam. Bu ilaç kasılma yı onlermiş ama yinede devam ederse doğum

ya kıyamam sağlıkla al kucağına en azından gözetim altındasın

Hadi sağlıkla al bebişini kucagına inşallah

Allah yardımcın olsun canım . Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua edeceğim sana ve bebeğine
ya kıyamam sağlıkla al kucağına en azından gözetim altındasın
Hadi sağlıkla al bebişini kucagına inşallah
Cok tesekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum olur diye yemek de vermiyorlar benim yerime de yiyin. Vakit var diye tembellik etmeyin hazırlayın herşeyi bir kapı süsüm bile yok bitmemişti

Cok tesekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum olur diye yemek de vermiyorlar benim yerime de yiyin. Vakit var diye tembellik etmeyin hazırlayın herşeyi bir kapı süsüm bile yok bitmemişti
Rabbim sağlıkla kolay doğum nasip etsin inşallahhhhhh
Bende heyecanlandım ilk defa yazıyorum buraya normalde hepinizi takip ediyorum
Senin mesajını görünce sürekli girip bakıyorum naptı diye Allah yardımcınız olsun

Allah sağlıkla kurtarsın canım inşallah rahat olmaya çalış riskli dönemler diil çok şükür istediği zamanda geliyo bebişler

Sağlıkla kucağına al canım erken yada geç hangisi hayırlıysa miniğinin hakkında o olsun

Epey çıkmış sancıların.saglikla sihhatle gelsinler InsaALLAH, bende 2 kez ntsye baglandim birşey yok henüz çok şükür ama kafası aşağıya çok baskı yapıyor.bu cuma kontrol var bizimde bakalım oğlum nasil

Yaa beklemedeyiz hala nst de sancıları takip ediyoruz 130 lardan 60 lara indi şükür inşallah fayda eder ilaçlar. Çok teşekkür ederim
Allah sağlıkla kurtarsın canım inşallah rahat olmaya çalış riskli dönemler diil çok şükür istediği zamanda geliyo bebişler
Amin çok teşekkür ederim Babasına doğum günü hediyesi verecek anlaşılan acelesi ondan sanırım
Sağlıkla kucağına al canım erken yada geç hangisi hayırlıysa miniğinin hakkında o olsun
Çok teşekkür ederim hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim Aynen hem alttan hem üstten baskı var. Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Hayırlı olsun
Birkaç gün yatacak misiniz yoksa bugün sezaryene mi alacaklar?

Amin amin inşâAllah cümlemizin dogumları kolayca oluversin inşâAllah.

sagolasın canım ya .
Çok içimi ferahlattın. Aynen katılıyorum sana.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…