Benim kafa ve karın bölgesi 2 hafta önde gidiyor şu an 33+5 günlüğüm şu an kaç kg bebek
Aynı ağrı bendede var canım artık zorlamaya başladiYaa şu nefes darlığı perişan ediyor inşallah bende de geçer geceleri hiç nefes alamıyorumbide bende vajina ağrısı çok fazla özellikle bir süre aynı pozisyonda kalınca ağrı çoğalıyor tabi çatı ağrıları da eşlik ediyor sanki oraya tekme yemiş gibi sende olmuş muydu?
İnternette uyluk başı diye geçiyor hemen kasıkların altında ki bölgede oluyor benimde soldan sağa dönerken oluyor işte uzun süre sola yatıyorum ağrım oluyor sağa dönerken belden aşağıda çıt çıt ses geliyor ki benim gebelik öncesi de o uyluk başı hariç tüm eklemlerimde olurdu
Başından beri öyleyse gerçekten geç döllenme olabilir bunu dikkate almadı mı?Bayanlar benim bebeğimde bir sorun var .
Bizimkide geriden geliyor 10 gün.
Doktor bu ara açılırsa sorun olur filan dedi .
Eski doktorum sorun yapmazdı geç döllenme demişti ilk zamandan beri .
Ama hastane değişikligi yapmak durumunda kalınca buradaki doktorda böyle diyor.
İyice kafamı kurcaladı.
Nts ye filan aldı. Korkuttu bizi.
Bebegin geriden gelmesi çok mu problemliaglıcam valla
Allah yardımcın olsun canım . Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua edeceğim sana ve bebeğineBenim yatışım yapıldı arkadas lar. Sancı gecmiyor 130 lara cıktı. Şimdi ilaç tedavisi yapılacak. İnşallah etki ederse Bi kac gün idare eder dedi doktor. Ama dogum olacak gibi görünüyor. Allahtan yardımcı vardı bugun evde doğum cantasını hazırlatıyorum. Sancılar kasılma gibi karnım baya Bi sertleşiyor. Ara ara vuruyor 5 dakikada 1 gibi ama oyle çok şiddetli hissetmiyorum hani doğum anında ki sancı gibi doktor da ona şaşıyor. Hissetmemekte sıkıntı. Onceki sezeryan dikişlerime yaklaşmış bebek.
Kasılma gibi oluyor ama o ilk girdigin de nefesi kesiliyor insanın bi kac saniye sonra geciyo. Şuan oyle cok ciddi sancı hissetmiyorum. 20 dk arayla 3 tane ilaç içtim birazdan nst ye baglamıcam. Bu ilaç kasılma yı onlermiş ama yinede devam ederse doğumEpey yüksekmiş canım inş durur az daha içerde peki sancıları nasıl hissediyorsun tarif edermisin birtane oğlum var ama hiç sancı çekmedim nasıl birşey fikrim yok
ya kıyamam sağlıkla al kucağına en azından gözetim altındasınBenim yatışım yapıldı arkadas lar. Sancı gecmiyor 130 lara cıktı. Şimdi ilaç tedavisi yapılacak. İnşallah etki ederse Bi kac gün idare eder dedi doktor. Ama dogum olacak gibi görünüyor. Allahtan yardımcı vardı bugun evde doğum cantasını hazırlatıyorum. Sancılar kasılma gibi karnım baya Bi sertleşiyor. Ara ara vuruyor 5 dakikada 1 gibi ama oyle çok şiddetli hissetmiyorum hani doğum anında ki sancı gibi doktor da ona şaşıyor. Hissetmemekte sıkıntı. Onceki sezeryan dikişlerime yaklaşmış bebek.
Benim yatışım yapıldı arkadas lar. Sancı gecmiyor 130 lara cıktı. Şimdi ilaç tedavisi yapılacak. İnşallah etki ederse Bi kac gün idare eder dedi doktor. Ama dogum olacak gibi görünüyor. Allahtan yardımcı vardı bugun evde doğum cantasını hazırlatıyorum. Sancılar kasılma gibi karnım baya Bi sertleşiyor. Ara ara vuruyor 5 dakikada 1 gibi ama oyle çok şiddetli hissetmiyorum hani doğum anında ki sancı gibi doktor da ona şaşıyor. Hissetmemekte sıkıntı. Onceki sezeryan dikişlerime yaklaşmış bebek.
Allah yardımcın olsun canım . Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua edeceğim sana ve bebeğine
ya kıyamam sağlıkla al kucağına en azından gözetim altındasın
Cok tesekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum olur diye yemek de vermiyorlarHadi sağlıkla al bebişini kucagına inşallah
Rabbim sağlıkla kolay doğum nasip etsin inşallahhhhhhCok tesekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum olur diye yemek de vermiyorlarbenim yerime de yiyin. Vakit var diye tembellik etmeyin hazırlayın herşeyi bir kapı süsüm bile yok bitmemişti
Allah sağlıkla kurtarsın canım inşallah rahat olmaya çalış riskli dönemler diil çok şükür istediği zamanda geliyo bebişlerBenim yatışım yapıldı arkadas lar. Sancı gecmiyor 130 lara cıktı. Şimdi ilaç tedavisi yapılacak. İnşallah etki ederse Bi kac gün idare eder dedi doktor. Ama dogum olacak gibi görünüyor. Allahtan yardımcı vardı bugun evde doğum cantasını hazırlatıyorum. Sancılar kasılma gibi karnım baya Bi sertleşiyor. Ara ara vuruyor 5 dakikada 1 gibi ama oyle çok şiddetli hissetmiyorum hani doğum anında ki sancı gibi doktor da ona şaşıyor. Hissetmemekte sıkıntı. Onceki sezeryan dikişlerime yaklaşmış bebek.
Sağlıkla kucağına al canım erken yada geç hangisi hayırlıysa miniğinin hakkında o olsunBenim yatışım yapıldı arkadas lar. Sancı gecmiyor 130 lara cıktı. Şimdi ilaç tedavisi yapılacak. İnşallah etki ederse Bi kac gün idare eder dedi doktor. Ama dogum olacak gibi görünüyor. Allahtan yardımcı vardı bugun evde doğum cantasını hazırlatıyorum. Sancılar kasılma gibi karnım baya Bi sertleşiyor. Ara ara vuruyor 5 dakikada 1 gibi ama oyle çok şiddetli hissetmiyorum hani doğum anında ki sancı gibi doktor da ona şaşıyor. Hissetmemekte sıkıntı. Onceki sezeryan dikişlerime yaklaşmış bebek.
Epey çıkmış sancıların.saglikla sihhatle gelsinler InsaALLAH, bende 2 kez ntsye baglandim birşey yok henüz çok şükür ama kafası aşağıya çok baskı yapıyor.bu cuma kontrol var bizimde bakalım oğlum nasilCok tesekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum olur diye yemek de vermiyorlarbenim yerime de yiyin. Vakit var diye tembellik etmeyin hazırlayın herşeyi bir kapı süsüm bile yok bitmemişti
YaaRabbim sağlıkla kolay doğum nasip etsin inşallahhhhhh
Bende heyecanlandım ilk defa yazıyorum buraya normalde hepinizi takip ediyorum
Senin mesajını görünce sürekli girip bakıyorum naptı diyeAllah yardımcınız olsun
Amin çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kurtarsın canım inşallah rahat olmaya çalış riskli dönemler diil çok şükür istediği zamanda geliyo bebişler
Çok teşekkür ederim hayırlısı inşallahSağlıkla kucağına al canım erken yada geç hangisi hayırlıysa miniğinin hakkında o olsun
Çok teşekkür ederim Aynen hem alttan hem üstten baskı var. Hepimizin Allah yardımcısı olsunEpey çıkmış sancıların.saglikla sihhatle gelsinler InsaALLAH, bende 2 kez ntsye baglandim birşey yok henüz çok şükür ama kafası aşağıya çok baskı yapıyor.bu cuma kontrol var bizimde bakalım oğlum nasil
Hayırlı olsunYaabeklemedeyiz hala nst de sancıları takip ediyoruz 130 lardan 60 lara indi şükür inşallah fayda eder ilaçlar. Çok teşekkür ederim
Amin çok teşekkür ederimBabasına doğum günü hediyesi verecek anlaşılan acelesi ondan sanırım
Çok teşekkür ederim hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim Aynen hem alttan hem üstten baskı var. Hepimizin Allah yardımcısı olsun
Başından beri öyleyse gerçekten geç döllenme olabilir bunu dikkate almadı mı?
Doktorun güven vermesi çok önemli ben de dün kontrole gittim, biliyorsun kaçıncı doktor degistirisim oldu mecburi sebeplerle
Ama dün içim çok rahat etti doktorun tüm endiselerini gidermesi, aksine seni rahatlatmasi da çok önemli bence. Bana da dün hiç gerek olmadığı nst vs normal olduğu halde rahim ağzını ölçtü ki erken doğum.riski var mı diye. Rahim ağzı normal çıkınca erken doğum riskin gorunmuyor dedi. Senin de direkt öyle demek yerine böyle kontrol etseymis keşke.
Diğer ek problemlerim için de tatmin edici yanıtlar vermesi hatta ben sormadan kendisi anlatması çok hoşuma gitti şimdi gönül rahatlığıyla devam edeceğim. Sen de iyi hissetmediysen muhakkak değiştir.
Herşeyin ötesinde içini ferah tut. Benim de bir tanıdığım bütün çocuklari 2 200-2.5 filan doğdu üç çocuğu da. Kendisi de çok kilo almasına rağmen. Çocuklarda hiçbir sıkıntı yoktu. Hatta bazen de iri diye endişe ediyor anneler ama 5.5 kilo normal doğum yapan tandiigim da var. Demem o ki bu değerler anneden anneye, bebekten bebeğe değişen durumlar. Tabii ki altta ciddi bir sebep varsa araştırılır kontrol altına alınması gerekir ama bir önceki doktor veya şimdi değiştirdiğinde gerek görülmezse kilosuna da takılma ki gayet iyi almış bence doktor seni boşuna endiselendirmis. Yazık zaten heyecanlı ve endişeli bir şekilde bebeğini bekleyen anneye yapılabilecek en son şey. Allah içine ferahlık versin inşallah bir sıkıntı yoktur da tam vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende kaslarda hep zayıflık vardı belki onun etkisidir canım artık normal geliyor banaHımmm kızımda yaşamaddım bundada şimdilik yok öyle birşey. Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?