2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizim onumuzdeki tecrube anne adaylari, nasilsiniz? Umarim sona yaklastigimiz bu gunler cok cok guzel geciriyorsunuzdur.. ben ikiz gebeyim ve sizden alacagim tuyolar olur diye burayada katildim.. doktorum rahim boyunun olcumunu yapiyor sizinkilerde olculuyor mu hala? Yoksa baska bisey mi olcuyorlar? Gogus ucum hic yok iceriye cokuk felan degil.. dogustan yok.. nasil bir anne olacagim kestiremiyorum, gogus uclari olsada emzirememekteb korkuyorum hepimizin Allah yardimcisi olsun

Oy maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün insaALLAH ilk aralık annelerinden kasım annesi oldusanırım benimde kasım sonu olacak henüz bir belirti yok yarın kontrol var bakalım bebeğim nasıl

Benim ilk doğumumda birinin ucu yoktu süt sağma makinesi almıştım onunla sağıp ucunu çıkartıyodum bebek emiyodu inş sıkıntısız geçer

Benim de gögüs ucum yoktu, ve bunu doğum yaptıktan sonra farkettim) ve çok zorlandım, çocuk da ememedi ilk başta. Wee baby nin gögüş ucu çıkarıcısı aldım. Çok acı verse de az biraz çıkardı. Kolostrum içine doldu bebeğin ağzına damlattım. 1 ay kadar da wee baby silikon göğüsleri ile emzirdim. Onların da temizliği tam bir işkence ama emebildi az biraz. Sonra emdikçe ucu çıktı ver silikonlara veda ettik. 22 ay emzirdim. Fakat 2.yi hiç emziresim yok

Biz iyiyiz teşekkür ederiz ikiz gebelikse bence çantanı olabildiğince erken hazırla ağırlaşmadan. Bana ultrason da bakıyor rahim ağzında bir açılma falan var mı diye onun dışında nst rutin kontroller

Bende balon standı internetten isticem kapı süsü yaptırdım yatak başınıza nasıl bir tül aldınız nasıl yapıcaksınız bende abartı birşeyler istemiyorum kendi çapımda Birşeyler yapmaya çalışıyorum

yatak başından cibinlik gibi sade bişey indirmek istiyorum, en üst kısmına çiçek yapıştırcam, tül olarakta normal hayal tül aldım somon rengi metresi 4 5 lira

Allah hayirla dogmasini nasip etsin ins. Tabi bu fazla bi sey yapilmamis haliyse bilemedim abisine bile kiyafet dusunmussunuz ya hu

Arkadaşlar ben doğurdum sezaryen 33 1 de. Bebekler yoğun bakımda dua edin sağlıkla kavusalim...
Maşallah canım size. Haftaları itibariyle yoğun bakımda olmaları çok normal, sakın üzülme. Allah'ın izniyle çok sağlıklı olacaklar. Dualarım sizinle.

Tesadüfen buldum benimle aynı durumu yasamissiniz. Tüp bebek sonrasi 27 olan değerim 6 ya dustu ve hala regli olmadım 5 gün olacak değer düşeli. Regli dongum 27 günde bir 31 ekim di ama ..bir de siz o düşüğü tüp bebekte mi yaşadınız? Neden oluyormuş? Bu arada bebeğiniz sağlıkla gelsin..bu gebeliğiniz nasıl oldu? Kafam alt üst.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…