- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Oy maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyütün insaALLAHDün akşam 11 gibi doğuma aldılar sancılar geçmedi belime vurmaya başladı ilaç pek fayda etmedi acılma da olmadı. Kızımın 2400 Dü kilosu doğdugunda 2360 geldi boyu da 44 cm minnacık 3 saat kadar yenidoğan da kaldı nefesini takip ettiler serum vermişler. Yanıma gece geldi emzirdim cok şükür şimdi herşey yolunda benim epidural oldu ama agrım cok Dün gece agrıdan acıdan titredim bugun daha iyiyim. Ama inanırmısınız o agrıda bebeği kucama alıp emzirdiğimde hiç Bi acıyı hissetmedim bu nasıl bişey Allahım düşündükçe duygulanıyorum. İnşallah bir sıkıntı olmazsa yarın cıkacagız eve. Şimdilik böyle herkese cok teşekkür ederimAllahım sizlere vaktinde hayırlı sağlıklı doğumlar nasib etsin bu arada eşimde 5 Kasım ve aynı saat doğumlu boyle bir baba aşkı bilemiyorum yani
Benim ilk doğumumda birinin ucu yoktu süt sağma makinesi almıştım onunla sağıp ucunu çıkartıyodum bebek emiyodu inş sıkıntısız geçerBizim onumuzdeki tecrube anne adaylari, nasilsiniz? Umarim sona yaklastigimiz bu gunler cok cok guzel geciriyorsunuzdur.. ben ikiz gebeyim ve sizden alacagim tuyolar olur diye burayada katildim.. doktorum rahim boyunun olcumunu yapiyor sizinkilerde olculuyor mu hala? Yoksa baska bisey mi olcuyorlar? Gogus ucum hic yok iceriye cokuk felan degil.. dogustan yok.. nasil bir anne olacagim kestiremiyorum, gogus uclari olsada korkuyorumhepimizin Allah yardimcisi olsun
Benim de gögüs ucum yoktu, ve bunu doğum yaptıktan sonra farkettimBizim onumuzdeki tecrube anne adaylari, nasilsiniz? Umarim sona yaklastigimiz bu gunler cok cok guzel geciriyorsunuzdur.. ben ikiz gebeyim ve sizden alacagim tuyolar olur diye burayada katildim.. doktorum rahim boyunun olcumunu yapiyor sizinkilerde olculuyor mu hala? Yoksa baska bisey mi olcuyorlar? Gogus ucum hic yok iceriye cokuk felan degil.. dogustan yok.. nasil bir anne olacagim kestiremiyorum, gogus uclari olsada emzirememekteb korkuyorumhepimizin Allah yardimcisi olsun
Hic mi yoktu benimki ice cokuk degil hic yok ortasi bosluk iki gogsumdeBenim ilk doğumumda birinin ucu yoktu süt sağma makinesi almıştım onunla sağıp ucunu çıkartıyodum bebek emiyodu inş sıkıntısız geçer
Biz iyiyiz teşekkür ederizBizim onumuzdeki tecrube anne adaylari, nasilsiniz? Umarim sona yaklastigimiz bu gunler cok cok guzel geciriyorsunuzdur.. ben ikiz gebeyim ve sizden alacagim tuyolar olur diye burayada katildim.. doktorum rahim boyunun olcumunu yapiyor sizinkilerde olculuyor mu hala? Yoksa baska bisey mi olcuyorlar? Gogus ucum hic yok iceriye cokuk felan degil.. dogustan yok.. nasil bir anne olacagim kestiremiyorum, gogus uclari olsada emzirememekteb korkuyorumhepimizin Allah yardimcisi olsun
Tamam tesekkurler canimmBiz iyiyiz teşekkür ederizikiz gebelikse bence çantanı olabildiğince erken hazırla ağırlaşmadan. Bana ultrason da bakıyor rahim ağzında bir açılma falan var mı diye onun dışında nst rutin kontroller
Hastanede ebelere hiç sordun mu bu durumuHic mi yoktu benimki ice cokuk degil hic yok ortasi bosluk iki gogsumde
Bende balon standı internetten isticem kapı süsü yaptırdım yatak başınıza nasıl bir tül aldınız nasıl yapıcaksınız bende abartı birşeyler istemiyorum kendi çapımda Birşeyler yapmaya çalışıyorumya benim eksiklerim sanki bitti ama daha ütü beni bekliyo annem haftaya ütüleyecek inşallah haftaya cuma çalışamaz raporumu alacam Allah kısmet ederse sonra evde doğumu bekleyecez, hazırlıklarımda hastane süslemesi kaldı, bebek yatağı süsleyecem yatak başıma tül aldım, birde balon standı falan aldım işte kapı süslemesi falan çok bişey yapmıyacam, tüllerle bişey yapma planım var ben hazırlayacam doğumdayken eşim halledecek heralde planladığım gibi giderse inşallah, abisiyle prensesin karşılaşması için çok heyecanlıyım o anların resimlerini çekecek babası profosyonel fotoğraf makinemiz var, eşimde eğitimini almış boşuna para vermeyelim dedim bakalım inşallah herşey istediğimiz gibi gider, bitek abimizin kıyafeti kaldı kombine uygun bi gömlek bakıyorum babasıyla birlikte giymesi için
yatak başından cibinlik gibi sade bişey indirmek istiyorum, en üst kısmına çiçek yapıştırcam, tül olarakta normal hayal tül aldım somon rengi metresi 4 5 liraBende balon standı internetten isticem kapı süsü yaptırdım yatak başınıza nasıl bir tül aldınız nasıl yapıcaksınız bende abartı birşeyler istemiyorum kendi çapımda Birşeyler yapmaya çalışıyorum
ya benim eksiklerim sanki bitti ama daha ütü beni bekliyo annem haftaya ütüleyecek inşallah haftaya cuma çalışamaz raporumu alacam Allah kısmet ederse sonra evde doğumu bekleyecez, hazırlıklarımda hastane süslemesi kaldı, bebek yatağı süsleyecem yatak başıma tül aldım, birde balon standı falan aldım işte kapı süslemesi falan çok bişey yapmıyacam, tüllerle bişey yapma planım var ben hazırlayacam doğumdayken eşim halledecek heralde planladığım gibi giderse inşallah, abisiyle prensesin karşılaşması için çok heyecanlıyım o anların resimlerini çekecek babası profosyonel fotoğraf makinemiz var, eşimde eğitimini almış boşuna para vermeyelim dedim bakalım inşallah herşey istediğimiz gibi gider, bitek abimizin kıyafeti kaldı kombine uygun bi gömlek bakıyorum babasıyla birlikte giymesi için
Hayırlı olsun canım benim gözün aydınArkadaşlar ben doğurdum sezaryen 33 1 de. Bebekler yoğun bakımda dua edin sağlıkla kavusalim...
Maşallah canım size. Haftaları itibariyle yoğun bakımda olmaları çok normal, sakın üzülme. Allah'ın izniyle çok sağlıklı olacaklar. Dualarım sizinle.Arkadaşlar ben doğurdum sezaryen 33 1 de. Bebekler yoğun bakımda dua edin sağlıkla kavusalim...
Hayırlı olsun canım benim gözün aydınSağlıkla alacaksın inşallah kucağına
Allah razı olsun arkadaşlar meğer Kasım annesi olacakmisimMaşallah canım size. Haftaları itibariyle yoğun bakımda olmaları çok normal, sakın üzülme. Allah'ın izniyle çok sağlıklı olacaklar. Dualarım sizinle.
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla evinize gidersiniz bebekler güçlenir herşey daha güzel olurArkadaşlar ben doğurdum sezaryen 33 1 de. Bebekler yoğun bakımda dua edin sağlıkla kavusalim...
Bana da kasımın sonu gibi dedi doktor sezeryan tabi başka bir durum olusmazsa bakalımGrubun adı aralık anneleri ama ben sanki kasımda doğururum gibi geliyor
Amin inşaallah çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla evinize gidersiniz bebekler güçlenir herşey daha güzel olur
Tesadüfen buldum benimle aynı durumu yasamissiniz. Tüp bebek sonrasi 27 olan değerim 6 ya dustu ve hala regli olmadım 5 gün olacak değer düşeli. Regli dongum 27 günde bir 31 ekim di ama ..bir de siz o düşüğü tüp bebekte mi yaşadınız? Neden oluyormuş? Bu arada bebeğiniz sağlıkla gelsinDiger adet tarihinde değil yanlış. Ya şöyle benim 23 23 46 23 hcg değerlerim ancak bu kadar yükselmesine rağmen en son hcgden 10 gün sonra falan adet olmuştum. Vücudun gebe olmadığını anlaması zaman alıyor demekki. 612den hala düşse bile baya zaman alır gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?