2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ne guzel geçmiş. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Detaylı usgde bizde de genişleme görüldü . Korkuyorum açıkçası. Doktorumuz erkek bebeklerde sık görülüyor dedi. Sizde ne kadar bir genişleme sòz konusuydu,çift taraflı mıydı?

Çok teşekkür ederim bana da erkek bebeklerde görülür Doğumdan sonra geçer Genelde dedi ama bi şey yokmuş korkulacak zaten geçti .Tek taraflıydı sol böbreğinde vardı ama dosya evde kaldı ben şu an annemlerdeyim o yüzden hatırlamıyorum genişleme ne kadardı. Ben de çok korkmuş üzülmüştüm insanın elinde değil ki .

Gücümün bittiğini hissediyorum doğuma kadar gücüm bitecek galiba kızlar . Geçen gün sabah 08:30 da görümcemin birisi aradı rüyamda doğum yapıyordun filan dedi böyle böyle sürekli söylüyorlar strese giriyorum o gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm uyandım karnım sertleşmiş duvar gibi zor kendimi toparladım . Bugün diğer görümcem aradı annemleri ne zaman çağıracaksın da doğum çantasını hazırladın mı da ne bekliyorsun da strese soktu beni kapattı telefonu . Artık kimse ile telefonda konuşmak istemiyorum

Canınızı sıkmayın sıkanların da telefonunu açmayın . Böyle konuşacak insan aramasın sözde sizi düşünüyor hamile kadına söylenir mi bunlar ? Erken de gelebilir olabilir ama bunu size söylemenin ne faydası var ? Çalışıyor musunuz güçsüzlük ondan olabilir ağırlaştık artık.

Vücudum da güçsüzlük yok psikolojik anlamda çok güçsüz hissediyorum . Onlar hep erken doğum yapmışlar kendi 37 haftalık ablası 37 ama hep tansiyon şeker tavandı ondan oldu su fazlaydı filan . Bana diyor ki annemleri ne zaman çağırtacaksın bende bilmiyorum sancım olur ararız zaten onlar beni doğurtmayacaklar dedim bana diyor ki annemin oğlundan ilk torunu senin annenin ilk torunu bende dedim ki eee ne yapalım yani 38 de de doğabilir 40 ta da ne zaman çağıralım. Benim eşime ihtiyacım var yanlız başımıza doğum planladım . Bozuldu söylediğime de gücüm yok psikolojik anlamda . Kv beni hiç aramaz 3 senedir evliyim 10 kere aramamıştır . Hamile kaldığımdan beri 1 kere aradı .

Canım benim boşver böyle gereksiz tipleri. Biliyorum akraba ama dedikleri bir kulağından girsin öbüründen çıksın. Herkes boş boş konuşuyor. Ben de hem ailemden hem kv'lerden uzaktayım. Ne zaman gelirlerse gelsinler. Insan kendine göre bir düzen kuruyor dediğin gibi. Hiç canını sıkma. Rabbim bilir en doğru zamanı. Sen canını sıkarsan bebiş de etkilenir. Olumlu düşün. Canın sıkılırsa da bize yaz. Hepimiz aşağı yukarı aynı problemleri yaşıyoruz destek olmaya çalışırız

Ya şuan 33+1 oğlum geç mi kalıyorum çanta hazırlamak için 35 te hazırlayacaktım birkaç sipariş var onların gelmesini bekliyorum strese girdim elimde değil ki

Ya şuan 33+1 oğlum geç mi kalıyorum çanta hazırlamak için 35 te hazırlayacaktım birkaç sipariş var onların gelmesini bekliyorum strese girdim elimde değil ki
Yani aslında hazırlasak iyi olurduç bende 33 +6 oldum çantam hazır değil. Ama tüm kıyafetleri yıkandı ütülendi. Perşembe günü evimi temizletince hazırlayacsgım. Beşiğini falan o zaman hazırlayacagım.

Kimin kimden ilk çocuğu olduğunun ne önemi var dersin ama anlatamazsın anlamazlar o yüzden hiç kendini yorma üzme de yavrunu sen de düşünüyosun elbet son haftaların stres olma konuşmamaya çalış görümceklerinle . Aynı tipler bende de var seninki yine 1 kere aramış hamileyken bende o da yok ne hayırlı olsun ne bi ihtiyacın var mı diye aramaz . Ama doğuma gelmeyi bilir bu yüzsüzler rezil rezil .

Kızlar bende kendimi çok güçsüz hissediyorum. Hamile kalmadan önce normal doğurcm öyle istiyorm diyip duruyordum. Son 1 aydır neredeyse bi burun tıkanıklığı geldi yemin ederim her şeyimi alt üst etti. Gece olmasını istemiyorum yatmak uyumak bi işkence oluyor nefes alamadıkça daralıyorum psikolojim bozuluyor. Yani doğuma girsem böyle nefes alamayınca nasıl yapcam diyorum ıkınamam bayılırım gibi geliyor. Bir an önce zaman geçse diye bakıyorm hamileliğin tadını çıkartamıyorum ben hep sıkıntılı geçiyor. Benim gibi olanlar için okunacak dualar var mı bildiğiniz Allaha sığınıyorum başka yapacak hiçbir şeyim yok çünkü

Canim ay bende ayni senin gibi oldum . Ve gurbetteyim herkes merak edyor arayip duruyorlar sacma sapan seyler soyleyip insanin canini skyorlar yok kac kilo oldu yok boyu kac cm yok ne zaman dogum , normal mi olck, canta hazir mi...vs. ben careyi telefnlri acmamakta buldm bence sende oyle yap . Onlarin meraki benim yavrumdan ve psikoljimden daha onemli degil valla .

Maşallah canım gözün aydın darısı başımıza inş. Tarihlerimiz aynı bakalım benimki ne zaman gelecek.Kilosu az ama zayıf bebekler daha çabuk kilo alıyor topluyor .
Aynen darısı sizlere hanımlar. Zayıflar daha cabuk toparlıyor ilk bebeğimden deneyim var çok sükür o yuzden rahatız bu sefer babayla beraber
Yasmizayn gözün aydın topiğimizin ilk annesi hayırla sağlıkla büyütün yavrunuzu canım
Ayy çok teşekkür ederim amin inşallah darısı sizlere
Yasmizayn saglıkla büyüt inşallah bebeğini.. Sıra bizde o zaman Hazırlıklar bitsinn artıkk.
Çok teşekkür ederim evet bitirin hazırlıkları benim ilkinde hazırdı ama acele olunca hersey kaldı ufak oldugu için kıyafetleri büyük geldi işte sunumu yapacak kişi gelemedi. bu doğumda da yetişmedi haha yok yani ama busefer bende kendimi kasmadım ilkinde cok gerilmiştim gereksiz oldugunu anlayınca şimdi dertsiz tasasız bitti gitti valla ben sıramı savdım darısı size
Teşekkür ederim Bu zamanlarda insan bişeyler duymak istiyor merak ediyor sonucta aynı durumu paylasıyoruz psikolojik destek gibi
Arkadaşlar ben doğurdum sezaryen 33 1 de. Bebekler yoğun bakımda dua edin sağlıkla kavusalim...
Duam sizlerle Allahım hayırlısıyla sağlıkla kavustursun sizi ikinci annemiz de geldi .. Moralini cok yüksek tut bi kaç haftaya toparlıcaklar inşallah. Yenidoğan yoğun bakımdoktorları normalden daha ilgili herşey cok güzel olacak

Biz eve geldik bugun. Evden oyle apar topar serum almaya diye cıktık 4 kişi olarak geri geldik valla insanın 1 dk sonrası ne olacagı belli değil. Allah herkese hayırlısını nasib etsin kaldıramayacagı yük dert vermesin. Duygulandım yine.. Kızımın şimdi sarılık olmamak için sürekli emmesi lazım. Elimden geleni yapıyorum inşallah faydası olur dua edin kızlar ara ara gelip bakarım yine aklım sizde

Öyle kv bende de var neyseki uzakta ve doğumda istemediğimi açıkça söyledim oğluna. Dün kendi ablamla da kavga ettim tecrubesizken geçen sene ben onun herşeyine koşturdum şimdi ben bu haldeyken saçma sapan muhabbetleri oluyor ama açıkçası bebeğimi düşünüyorum benim için ondan kıymetlisi yok şuan. Kırılan kırılsın alınan alınsın modunda herkese ağzıma geleni söylüyorum. Teyzem bile önce cinsiyeti için aradı aradı o bitti aramalar kesildi şimdilerde de doğurdun mu diye arıyor keza kuzen görümce falan hepsi aynı bı arkadaşlar soruyor sağolsun evde işin var mı gidecek halin yoksa alışveriş eksiğini yapalım diye akrabam olacağına arkadaşlarım olaymış Ben erken bir kasılma geçirince çantamı yavaş yavaş hazırlamıştım şuan herşey hazır bazen doğum başlayınca annem dahil kimseye söylemeden doğursam mı diyorum

Ahada aynı ben hepimiz ayni moddayizzz

Çok sağ olun. Sizden bir gün sonra da ben doğurmuşum az önce süt sagip verdim çok minikler biraz buyusunler tecrübesiz olmadığım halde korktum öylece görünce onları.
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah bir an önce eve dönersiniz
Çok teşekkürler canım darısı başınıza

Ayyy doğmuşlar maşallah miniklere sağlıklı huzurlu olun inşallah dualarım sizinle

Cnm hiç canını sıkma inan bende aynıyım yarım saat dışarı çıkıp işlerimi halledebiliyorum eve gelip yatıyorum duştan çıkınca çorabımı giyerken resmen çıldırcaktım çok ağırlaştık sabredicez inşallah sonu güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…