2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ya şuan 33+1 oğlum geç mi kalıyorum çanta hazırlamak için 35 te hazırlayacaktım birkaç sipariş var onların gelmesini bekliyorum strese girdim elimde değil ki
O zaman ben sana bir şey söyleyeyim de hiç strese girme. Ben 37+5im ve daha çantam hazır değil Bu ne rahatlık ben de bilmiyorum ama daha vakit var gibi hissediyorum. Senin strese gitmene hiç gerek yok

O zaman ben sana bir şey söyleyeyim de hiç strese girme. Ben 37+5im ve daha çantam hazır değil Bu ne rahatlık ben de bilmiyorum ama daha vakit var gibi hissediyorum. Senin strese gitmene hiç gerek yok
bende 37.haftama giricem hala cantam hazır değil herseyi tamam yıkandı ütülendi ama çantalanması kaldı

Günaydın kızlar
Hırma yemeye başlayanlar kaçıncı haftada başladı? İnternette Farklı bilgiler var. Biz haftaya başlıcaz inş

32+5im daha hastane çıkışı almadım. Eski kıyafetleri yıkamadım. Çanta zaten ortalarda bile yok

erkek çocukları geç gelir, bana hep derlerdi inanmazdım cidden 42 de doğurdum oda zorla artık zamanın geçti diye aldılar doğuma :) kendini strese sokma ilk doğumda öyle şeyler oluyo ben 38 hafta gibi karnım ağrıdı ama dediğim adet ağrısı gibi doğuruyorum diye ortalğı ayağa kaldırdım annemle kayınbabamla gittik hastaneye doktor doğum sancın olsa yerinde duramazsın demişti gerçektende benzemiyomuş :)

Bende kimseye söylemeden düşünüyorum. Bir tek annem olacak.

Gercekten cantan hazir deil mi
benimde değil 36+2 oldum ve bebek kanala girmiş gözüküyo :) annem benden önce doğuracak kadının aklı çıkıyo hadi hazırlayalım artık daha ne bekliyosun diye ama çalışıyorum elim gitmiyo daha inşallah akşam ütüleyecez :)

Gerçekten değil canım inan ki. Aldım çoğu şeyi ama yıkayıp ütüleyip çanta hazırlamadım henüz. Allah sonumu hayır etsin Erkek ya bebiş geç gelir diye bu rahatlığım sanırım.
valla canım ilk oğlum erkekti 37+1 de geldi. Sabaha doğru rüyamda komşunun evinin orayı göl gibi görüyorum. Sabah saat 9 bir uyandım su geliyor .Zaten kv deyiz tam kurban bayramı ilk günü herkes kurban kesmeye gitti iki saat uzaklıkta bir yere eşimde dahil evde kimse yok . Zaten su geldiyse doğum o gün oluyor...Ben akşam 6 gibi doğurdum suni sancıyla ...

Bende kimseye söylemeden düşünüyorum. Bir tek annem olacak.
Ya ben kırkı çıktıktan sonra mevlit yapıp misafir kabul edecem dedim kuzenime de bana ben hediyeyi aldım banane diyor hadi ben demeyeyim de gel sen. Sırf doğuma geleceğiz diyenler 8-10 kişi ki bunların içinde annem, eşim ve kardeşlerimi saymıyorum

Ya şuan 33+1 oğlum geç mi kalıyorum çanta hazırlamak için 35 te hazırlayacaktım birkaç sipariş var onların gelmesini bekliyorum strese girdim elimde değil ki
Bana da öyle dediler hep hazırla ne olur ne olmaz falan. 35te anca hazırladım. Sanki hazırlarsam gelecek gibi hissettim.
Bu arada senin haftalarında o sertleşmeler bende de oluyordu akşam oturup yemek yiyemiyordum doğru dürüst ikide bir taş gibi oluyordu karnım sağlı sollu şişiyordu değişik şekiller alıyordu. Dr da zayıf olduğun için oluyor magnezyum kullan diyordu. 34 bittikten sonra bana bi rahatlama geldi sadece ayakta çok durursam belim ağrıyor kaburgalarım ağrıyor.magnezyum günde 2 tane alırdım artık almıyorum bile. Çünkü o kasılmalar çok az oluyor ve hemen geçiyor.
Yoğurt yiyorum son günlerde kilo alsın diye o da gaz yapıyor gaz olunca karnım da taş gibi oluyor bi tek ona sinir oluyorum.

Gece başucuna soğanın yarısına bikaç karanfil saplayıp öyle uyumayı denedin mi? Çocuk doktorları çocuklar için bunu öneriyor.
Bir de geniş bi kasede suyun içerisine biraz kaya tuzu koyarsak havayı nemlendiriyormuş bunu da bi çocuk doktoru paylaşmıştı. Dene bence :)

Guzel anne masallahh tutututy dun ne konusuyorduk sonrasinda neler oldu.. Saglikli ya yawrunuz cikolatasi hediyesi bosversene.. insanin gozu gormuyor zaten o durumda.. siz iyi olun dualarim sizinle.. sarilik olmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…