2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canımm bende de et kemik vardı hamile kalmadan öncr ameliyat olup aldırmıştım çok rahattım ama 3 aydır o sıkıntılar bende de var ağzım açık uyuyorum her 10 dk uyanıyorum berbat bir haldeyim ama buna da şükür az kaldı azcık daha sıkıcaz dişimizi

lucina06 bende en çok yıkanma konusuna takmıştım ya hadi doğarsa pis atölyelerde yerlerde dolaşan mağazada ellenip duran şeyleri giydiririm diye aklım çıkıyordu dün yıkadık içim rahat çanta hazır olmasada olur iki takım alır gideriz evden aman havalar soğuk geç kuruyorlar bilgin olsun epey uğraştırıyor sen yinede hallet iyisimi

Sanırım soğanı sende duyup yapmıştım ama bana pek fayda etmedi hamilelikte burun içindeki bişeyler ödem yapıyormuş sanırım öyle bişey mi ki diyorum kaya tuzunu denerim ama hiç umudum yok
Benimde sol tarafımda kemik eğriliği vardı zaten sağ tarafıma yatamıyordum. Ama bu sefer ki çok farklı nefes alamadıkça deliriyorum resmen gece 3 4 öyle bekliyorum bayılana kadar resmen

Yaa onu dicem
İlla yıkamak şart mi ki evet yerlerde sürünüyor tabi pakete girene kadar

Kızlar bizim de hazırlıklar tamamlamadı aslında. 36.haftadayız, üçte biri kalmıştır
Şu lohusa kıyafetini haftalardır arıyorum
Tesettür olunca bu kıyafet zorladı beni
Düğmeli arıyorum, didik didik ettim neti

Yani ben de söylerim muhtemelen ama , doguma giderken değil. Belki uyuşuklugun geçince smyler eşim dogum oldu diye. Yoksa söylemeyi düşünmiyorum. Ameliyathaneye girerken kimse olmasjn

Yaa onu dicem
İlla yıkamak şart mi ki evet yerlerde sürünüyor tabi pakete girene kadar
Yıkamak da ütülemek de şart bence . İnsanlar kıyafetlere dokunmadan önce nerelere sürdü ne mikrop toz geldi bilemeyiz . Benim içim hiç rahat etmez daha önce giyim mağazasında çalıştım poşetlerde bile olsa o depolarda ne halde oluyor bi bilseniz üzerine basılıyor yerlere atılıyor vb.

Kızlar bizimde herşey yıkandı ütülendi ama çantası daha hazır diil 34 artı 2 deyiz çok fazla kasılmam oluyo kızım bi o tarafta bi bu taraftan tekmeliyo kendime sabahlık terlik almam lazım erteliyorum evden çıkasım gelmiyo yorgunluk halsizlik çok fazla birde takmasam bile yanımızda dursun diye taç alıcam kırmızı 38 i doldurunca valizi kapıya yakın biyere koymayı planlıyorum hatta çünkü bizim evde herkes panik

Bak birazda psikolojik uyuyamıyorum dedikçe uyuyamıyorsun ben 1 hafta önceye kadar öyleydim uykuya dalma sorunu yaşıyordum ama şimdi kendimi olumlu yatağa atıyorum

37 ye doğru başlıcam sanırım yaa
İhmal ettim, netten anca sipariş verdim . Acze hurması benim . Sen hangi çeşit tüketiyorsun ?
çeşidini bilmiyorumda en tatlı olanı varya böyle iri yumuşak, eşimi gönderdim ankaradayım kocatepenin arkasında bi hurmacı var git en pahalısını al dedim en iyisi odur heralde yoksa seçmesini beceremez :) ama ne yediğimi bilmiyorum inan

valla benimde tesettür hatta ilk doğumumda açıktım sonradan kapandım bunda biraz zorlancam gibi ama ben normal aldım düğmeli çokta şart değil bence yine sen bilirsin ama benim sabahlığım vardı normal takım aldım bitanede önceden vardı takımım onu koydum, bide hırka koyarım yeter gibi geliyo şimdilik

Merhabalar ilk tüp bebek denememde oldu bu şekilde. Neden olduğunu açıklamadılar ama embriyolar ne kadar dışarda gelişimini tamamlamış olsalar da sağlıksız olabiliyorlar sanırım o yüzden. Bu gebeligimde 37nci haftadayım. Bu embriyo ilkinden daha kalitesizdi ama tuttu. Canınızı sıkmayın herseyin Hayırlısı

Teşekkürler

Acze hurması diyorlar hep, ondan sipariş verdim , geç kaldım yemekte ama bakalım yine de şükür pahalı olduğuna göre muhtemelen aynı hurmadır .

Bizim de herşeyimiz hazır çok şükür..
Çantayı daha yapmadım. Ben 38den sonra doguma gireceğim inşallah. 36 gibi yaparım çantamı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…