2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bikaç kişi kesintiden bahsetmişti , ismen dikkat etmedim .
Yok ödeme değil, kesinti diyince tedirgin olmuştum . Teşekkrürler tekrardan

Kızlar biberon aldınız mı ya? Ben bir türlü karar veremiyorum. Aldıysanız ne önerirsiniz? Deneyimli anneler bir el ativerin

Kızlar biberon aldınız mı ya? Ben bir türlü karar veremiyorum. Aldıysanız ne önerirsiniz? Deneyimli anneler bir el ativerin
Ben avent marka bir küçük bir büyük biberon aldım.
cam bineron tercih ettim
Aylarına göre yanlarında ikide fazladan başlık aldım.
Başlıkları bulmak çok kolay.
Birde yine avent marka yeni dogan kapaklı emzik aldım iki adet .

Avent leri çok öneriyordu herkes anne memesine benzedigi için.
Ve kolik bebek riskini azalttıgı için.
İnşâAllah bakalım kullanıp görecegiz.

Ben 58 kiloyla hamile kaldım şu anda 70 kiloyum toplam 12 kilo almışım. Aslında öyle abarta abarta da yemedim dikkat ettim güya ama yinede fazla gibi

Ben 58 kiloyla hamile kaldım şu anda 70 kiloyum toplam 12 kilo almışım. Aslında öyle abarta abarta da yemedim dikkat ettim güya ama yinede fazla gibi
Aynen ben de 57le kaldim 68 olmusum 35.haftaya girdim,artik biraz daha dikkatliyim.

Kizlar sizin de karniniz gerildi mi iyice ? Kirmizi kirmizi duruyo benim gobek ve arada kasinti geliyor asla kasimiyorum krem,yag surup duruyorum ama diyorlar ki dogumdan sonra catlarsin sen... oyle bir sey olur mu ya ?

İlk doğumda doğum öncesi hiç çatlağım yoktu, doğumdan sonra otoyol gibiydi) bu sefer hiç bi3 şey kullanmıyorum, nasılsa çatlayacak)

İlk doğumda doğum öncesi hiç çatlağım yoktu, doğumdan sonra otoyol gibiydi) bu sefer hiç bi3 şey kullanmıyorum, nasılsa çatlayacak)
Yaaa o kadar yaglaniyorum pehlivan gibi,neden amaaa ? Hangi urunleri kullanmistiniz ? Ben kakao,badem,hindistan c.,zeytinyagi,bebeyagi tum nemlendirici kremlerden,vazelin bile nerde ne bulsam... ay cok uzulurum catlarsa

Yaaa o kadar yaglaniyorum pehlivan gibi,neden amaaa ? Hangi urunleri kullanmistiniz ? Ben kakao,badem,hindistan c.,zeytinyagi,bebeyagi tum nemlendirici kremlerden,vazelin bile nerde ne bulsam... ay cok uzulurum catlarsa
Biooil, kakao, tatlı badem, hindistan cevizi kullanmıştım.

Kırmızılıklar yatay ve dikey çizgiler şeklindeyse hayırlı olsun. Doğumdan sonra kırmızılar beyaza dönüyor ve çatlak olarak hayatımıza giriyormuş.

Bide yagdır kremdir bunlar aslında böyle bir olgu için çok minimal etkisi olan şeyler .
Eger vucudunuz çatlama genetigiyle doluysa ne yaparsanız yapın çatlar .
Belki yaglar birazcık hafif çatlatır ama yine de çatlaktan kurtulamazsınız.

Benimde karında değil ama bacak ve basen birleşiminde sadece iki kırmızı çizgim var.

Sanırım onlar bu çatlaklardan olacak. çok belli olacak bir yerde değiller diye kafaya takmıyorum.

Sizde takmayın bebeginizi düşünün.
Rabbim hayırla saglıkla nasip etsin onları bize

biliyoruz ki Anne olmak biraz çılgınca birşey

Şimdi çatlama olmazsa doğumdan sonra neden olsun ki bence olmaz

Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl ben 2 gündür azalma hissediyorum biraz endişelendim yarın kontrol var allahtan ama normalmi bilemedim 2 gün önce ayaktayken açken bile rahat durmuyodu tekmeliyodu şimdi yemek yiyip yatınca bile çok az hareket ediyo

Bende de azalma var. Bazen saatlerce kimildamiyor. Endiselenip durtuyorum karnimi Esim buyuyor alani daraliyor rahat hareket edemiyor diyor. Mantikli ama cok tedirgin oluyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…