2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de yeni dogan unibaby aldim yaninda da temizleme pamugu ikisini kullanmayi dusunuyorum bakalim

Bende baska bir markanin aldim hazirladim. Ilkinde cok acim ve agrim olmustu krem filan hic fayda etmiyordu. Insallah bu urun ise yararda olmaz bu sefer

Unibaby ıslak mendil içerik değiştirdi. İçi kimyasal dolu. İmkanınız varsa değiştirin bence
Evet haklısınız yeni paketlerde içerik değişti yenidoğan dahil . Haftalar önce haberi görünce ben de kontrol etmiştim önceden aldığım için eski olan temiz içerikliydi . Şu an piyasada ikisi de bulunuyor alırken kontrol etmek lazım

baksana çalışabilir raporu almıştım ben rapor odasına sormuştum , bazı kurumlar çalışamaz da istiyormuş . Ama sonuçta aynı raporda şu gün izne çıkacak yazıyor . Gerek yok mantıken ? Sence ?
çünkü cunartesi 37 oluyoruz ve doktor randevum da cuma günü. Yani almak istesem de bir günle kaybederim ve yol baya mesafeli . İki gün sora gidip çalışamaz mı alıcam. Gerek yok gibi geldi . Dediğim gibi yazıyor raporda

Ben 32 de aldim. Calisamaz yazmasi gerekiyordu. Doktor bana sordu devam etmek istiyormusun diye. Devam etsem calisabilir yazacakti. Devam etmek istemedigim icin calisama yazdi. Yani sonuc olarak calismaz yazmali diye biliyorum

Kurum ne bilmiyorum ama isteyebilir ve muhtemelen ister. Doktoruna rica et 2 günden bi şey olmaz cuma günü çalışamaz raporu versin . Benim alacağım tarih de resmî tatile denk gelmişti bi gün sonra aldım hiç bi şey olmadı . Tarih yazsa da biri çalışabilir biri çalışamaz raporu

denizbenimadim bu yazdığım şekilde canım. Sen çalışamazı zaten çalışmamak için almışsın 32 de . Ben çalışabilir aldım . Devlet çalışabilsen bile son 3 haftaya kadar çalıştırıyor ya. 37 nci haftada çalışamaz olacağım zaten kanunen belli . Rapora gerk var mı diye sordum .

Himm afedersin canim ben o kismi atladim. Dogru istesen de calisamiyorsun zaten. Muhtemelen sorun cikmaz o halde.

Teşekkürler

Senle tarihlerimiz aynı 7 aralık hep cuma gittim doktor hesapladı bende 37 ye kadar çalışacaktım çalışabilir raporu aldım ama çok yorulduğum için 34 de raporu gittim çalışamaza çevirdim heyet imzaladı... Tam cuma gününe geliyor 36+6 işte doktoruna sorarsın o ne diyecek bakalım ..

Boşver
Doktora bu tip sormuştum anlamadığını söyledi
Rapor odası da gergin bi ortam, ilgilenmek istemiyorlar gibi... madem aynıyız birşey daha sorayım ; 32nci haftada gidiyorsun ya çalışabilir veya çalışamaz için . İstedipin gün gidiyorsun sonuçta . Ben 32+4 te gittim diye, beklenen doğum tarihim 7 Aralık yerine , 4 gün sonra olan 11 aralığa atıldı ve işyerinde 4 gün daha çalışmam gerekli oldu . Benim suçum illa 32+0 da gitmemek mi? Bayan dedi ki soraya aktarılacak falan, kafam karıştı valla anlamadım birşey . Benim şuan 4 gün fazla çalışmam aleyhime olmayacakmı yani . ALlahtan iki günü haftasonuna geliyor

Komiknick bu arada sisteme müdahale edilmemiyormuş . 32 nin içinde hangi gün gidersen git , seni 32+0 diye hoop geri alıyor

Benim ilk oğlumda bundan 7 sene önce malesef bilmediğim için 2 hafta falan boşa gitmişti. Gidip yazdırmak gerekiyormuş 32.haftada senin gene daha az gitmiş..

Bende baska bir markanin aldim hazirladim. Ilkinde cok acim ve agrim olmustu krem filan hic fayda etmiyordu. Insallah bu urun ise yararda olmaz bu sefer
İnşâallah fayda eder ya.
Netteki yoeumlarına göre herkes aşırı memnun.
Kesin çözüm diyorlar.
200 kişiden 190 ı beş yıldız vermiş.
İnşaAllah geri kalan 10 kişiden olmayız

Memur olan arkadaşlar;
Kural olarak çalışmaya devam etmek istiyorsanız;
-32+0 da gidip çalışabilir raporu alıyorsunuz ve kuruma veriyorsunuz.
- 37+0 (38.hafta başı) da tekrar gidiyorsunuz (çalışamaz) belge alıp kuruma veriyorsunuz. Mağduriyet olmaması adına tam bu günlerde gitmek gerekiyor. Haftasonu ise takip eden iş günü içinde gitmekte fayda var.
- Doğum yapınca da Doğum belgesini kuruma veriyorsunuz.

32+0 da devlet zaten size çalışma istersen diyor. Bu zamanda çalışamaz raporu alıp kuruma verince, sadece Doğum yapıldığında raporu teslim etmek gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…