2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende erken gelmesinden korkuyorum 2 gün önce karnımın biraz düştüğünü hissettim ama öyle ağrım filan yok . Ama akşamları yemekten sonra sertleşiyor sonra hareketleri aşırı artıyor . Bir arkadaşıma sordum biraz düşmüş karnın ama çok normal artık dedi o 2 doğum yaptı tecrübeli. Cumartesi kontrolümüz var saniye sayıyorum resmen Cumartesi için . Daha beşiği gelmedi dolabı gelmedi evde temizlik yapacağız işimiz çok

36+2 de gittim ben de dün. Kilosuna az diyor dr iki haftadır. Dün de 2500 küsür cıktı. Sizinki nrmal mi yoksa iri mi nırmalse benmki baya küçükmüş
benim 3. gebeliğim diğer bebeklerimde 4 ve 3.750 gr dogdular o yuzden normal diyor

benim bebeğimin hareketleride cok azaldı az ama güçlü hareket ediyor büyüdükçe yerleri daralıyo o yüzden endişelenmiyorum

Merhaba banada hamileliğimin 3.ayında epilepsi teşhisi konuldu lamictal verdi bana doktor siz hangi ilacı kullanıyorsunuz nasıl geçti hamileliğiniz

Şimdi doktordan çıktım kızlar 34+1 2500 gr 45 cm başı da aşağı dönmüş yavrumun
Benim de bugun kontrolum vardi. 35+0 nst normal cikti. 2700 g olmus. Boyunu soylemedi sormayi da unuttum cati muayenesi yapti cok gerildim ama normal doguma uygun gorunuyor dedi. Simdilik her sey yolunda gorunuyor cok sukur. Kontrollerimiz hafta da bire düstü bugun itibariyle. Doktor bundan sonra her an gelebilir 2500 g i gectigi icin artik sorun olmaz dedi. Hayirlisi bakalim. Allah hepimize hayirla dogurmayi nasip etsin insallah

Maşallah kilosu gayet iyi 2500 geçtikten sonra hiç korkma kilosundan . Belki duruşundan dolayı boyunu ölçememiştir . Çatı muayenesi de geçmiş hadi gözün Aydın 36 dan sonra haftada 1 e düşecekmiş benim kontroller de hayırlısı hepimiz için az kaldı sağlıkla alalım kucağımıza yavruları

Aminnn hayirlisiyla insallah

Kızlar bende size bişey sormak istiyorum. İç çamaşırı aldım ama kararsız kaldım. Hamile çamaşırı mı almam lazım yoksa normal olanı mı ? Sezeryanda en rahat yüksel bel çamaşır mı olur

Çok sağ olun. Sizden bir gün sonra da ben doğurmuşum az önce süt sagip verdim çok minikler biraz buyusunler tecrübesiz olmadığım halde korktum öylece görünce onları.
Bol bol sağın inşallah naturpy Milk tea var çok memnun kalmıştım ilkinde tavsiye ederim. Aynen insan cok korkuyor oyle minnacık görünce ama çok çabuk büyüyorlar toparlıyorrlar.

Guzel anne masallahh tutututy dun ne konusuyorduk sonrasinda neler oldu.. Saglikli ya yawrunuz cikolatasi hediyesi bosversene.. insanin gozu gormuyor zaten o durumda.. siz iyi olun dualarim sizinle.. sarilik olmasin insallah
Aynen oyle canım yaa teşekkür ederim sağlıklı olsun yanımda olsun yeter çok şükür darısı sizlere inşallah

Ben bu sefer sadece pijama üstünü giydim altımda pike örtülüydü. Sondayı Çıkardıklarında üzerime sabahlık alıp oda da yürüdüm dısarı cıkmadım. Bide 2 defa baktılar kanama ve dikişe. Gecelik giymeye gerek kalmadı cunku ister istemez üşüme oluyor. 2.günde pijama altımı giydim

Yasmizayn doğum yaptığını yeni fark ettim Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun
Amin çok teşekkür ederim darısı size inşallah

Onu bırak ben resmen neyi bilmiyorım bak :)
Doğuma girerken pijama ile mi giriyoruz yoksa üstümüze sadece giyiyoruz da altımızı çarşafla mı örtüyoruz ?
Yani utanarak soruyorum bu soruyu
Hiç birşey giymiyorsun toka bile yok bende lastikli vardı ona bişey demediler. Sadece verdikleri tek kullanımlık önlük ve bone. Ameliyathaneye girince de uzerinden alıyorlar önlüğü yeşil örtülerden örtüyorlar

Günaydın trendyolda 240 tane molfix pure&soft 2 numara bez 101 TL fiyatı çok iyi ama 240 tanesi bitirilir mi acaba diye düşünüyorum kızlar alsam kalır mı acaba
Bence kalmaz mesela ben doğum yapalı 8 gün oldu 80 tane kullandım. Burda bebek o bezi sevecek mi o onemli mesela ben simdi slepy sensetive aldım hafif kızardı poposu. Önce prime pure almıştım o bişey yapmadı mesela

Benim sezeryan den sonra hastanede ilk gün hasta bezi bağladılar ikinci günde hamile çamaşırı giydim normal ped takıp. Göbeğin altında ve üzerinde kalınca sızı hissetmiştim ilkinde o yüzden hamile çamaşırımı götürdüm rahat ettim.

Kimse cevao vermiyor ya bende cok merak ediyorum ya enniyisi kullan at kilotlari.. dependin yada yuksek kilotta kullanabilirsin dikislerin uzerine gelmez.. ona gore bakarsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…