Bende erken gelmesinden korkuyorum 2 gün önce karnımın biraz düştüğünü hissettim ama öyle ağrım filan yok . Ama akşamları yemekten sonra sertleşiyor sonra hareketleri aşırı artıyor . Bir arkadaşıma sordum biraz düşmüş karnın ama çok normal artık dedi o 2 doğum yaptı tecrübeli. Cumartesi kontrolümüz var saniye sayıyorum resmen Cumartesi için . Daha beşiği gelmedi dolabı gelmedi evde temizlik yapacağız işimiz çokBenim erken döllenmeymiş şimdi bende bazen alt bölgede sancı oluyor bazen çok sert oluyor karnım acaba 35.hafyaya girecek gibi mi düşüneyim korkuyorum erken gelicek diye aynen bende okudum kaç yerde önde gitsede haftasında doğuyor diye ama bilmiyorum ki hissettiklerime ağrılarımıda düşününce sanki erken gelicek gibi valla panik yaptım ya
Doktorum da öyle dedi 3 kilo civarı doğar bu şekilde devam ederse dedi. İnş toparlarBenim 33 te 2400 du. Yarin bakalim kac olmus. 36 icin 2500 az olabilir. Ama canini sikma cunku 2 kilonun alti doganlat risk grubu. Seninki en kotu ihtimal 3 e yaklasir doguma kadar
Yok canım. Başlık kısmı değişiyor yedek satışı var. Kesinlikle LansinohBaşlık kısmını sonradan değiştirmek istersek kolay bulunabiliyor mu canım? Bir de en başlarda fazla akmıyordur dimi ucundan?
benim 3. gebeliğim diğer bebeklerimde 4 ve 3.750 gr dogdular o yuzden normal diyor36+2 de gittim ben de dün. Kilosuna az diyor dr iki haftadır. Dün de 2500 küsür cıktı. Sizinki nrmal mi yoksa iri mi nırmalse benmki baya küçükmüş
benim bebeğimin hareketleride cok azaldı az ama güçlü hareket ediyor büyüdükçe yerleri daralıyo o yüzden endişelenmiyorumKızlar bebeğinizin hareketleri nasıl ben 2 gündür azalma hissediyorum biraz endişelendim yarın kontrol var allahtan ama normalmi bilemedim 2 gün önce ayaktayken açken bile rahat durmuyodu tekmeliyodu şimdi yemek yiyip yatınca bile çok az hareket ediyo
maşallah :)Şimdi doktordan çıktım kızlar 34+1 2500 gr 45 cm başı da aşağı dönmüş yavrumun
Merhaba banada hamileliğimin 3.ayında epilepsi teşhisi konuldu lamictal verdi bana doktor siz hangi ilacı kullanıyorsunuz nasıl geçti hamileliğiniz10 haftalık hamileyim aralığın ilk haftası görünüyor doğum tarihim . epilepsi hastasıyım ağır ilaçlar kullanıyorumumarım bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım Hepinize güzel hamilelikler diliyorum
Benim de bugun kontrolum vardi. 35+0 nst normal cikti. 2700 g olmus. Boyunu soylemedi sormayi da unuttumŞimdi doktordan çıktım kızlar 34+1 2500 gr 45 cm başı da aşağı dönmüş yavrumun
Teşekkürlermaşallah :)
Maşallah kilosu gayet iyi 2500 geçtikten sonra hiç korkma kilosundan . Belki duruşundan dolayı boyunu ölçememiştir . Çatı muayenesi de geçmiş hadi gözün AydınBenim de bugun kontrolum vardi. 35+0 nst normal cikti. 2700 g olmus. Boyunu soylemedi sormayi da unuttumcati muayenesi yapti cok gerildim ama normal doguma uygun gorunuyor dedi. Simdilik her sey yolunda gorunuyor cok sukur. Kontrollerimiz hafta da bire düstü bugun itibariyle. Doktor bundan sonra her an gelebilir 2500 g i gectigi icin artik sorun olmaz dedi. Hayirlisi bakalim. Allah hepimize hayirla dogurmayi nasip etsin insallah
Aminnn hayirlisiyla insallahMaşallah kilosu gayet iyi 2500 geçtikten sonra hiç korkma kilosundan . Belki duruşundan dolayı boyunu ölçememiştir . Çatı muayenesi de geçmiş hadi gözün Aydın36 dan sonra haftada 1 e düşecekmiş benim kontroller de hayırlısı hepimiz için az kaldı sağlıkla alalım kucağımıza yavruları
Bol bol sağın inşallah naturpy Milk tea var çok memnun kalmıştım ilkinde tavsiye ederim. Aynen insan cok korkuyor oyle minnacık görünce ama çok çabuk büyüyorlar toparlıyorrlar.Çok sağ olun. Sizden bir gün sonra da ben doğurmuşumaz önce süt sagip verdim çok minikler biraz buyusunler tecrübesiz olmadığım halde korktum öylece görünce onları.
Aynen oyle canım yaa teşekkür ederim sağlıklı olsun yanımda olsun yeter çok şükürGuzel annemasallahh tutututy dun ne konusuyorduk sonrasinda neler oldu.. Saglikli ya yawrunuz cikolatasi hediyesi bosversene.. insanin gozu gormuyor zaten o durumda.. siz iyi olun dualarim sizinle.. sarilik olmasin insallah
Ben bu sefer sadece pijama üstünü giydim altımda pike örtülüydü. Sondayı Çıkardıklarında üzerime sabahlık alıp oda da yürüdüm dısarı cıkmadım. Bide 2 defa baktılar kanama ve dikişe. Gecelik giymeye gerek kalmadı cunku ister istemez üşüme oluyor. 2.günde pijama altımı giydimNormali blmem ama sezeryanda pijama beli dikişlere geliyor, ve neredeyse saat başı gelip kanamana dikişine bakıyorlar. Sezeryanlıya gecelik şart ( ben sadece pijama aldım daha)) en olmadı sadece pijama üstü giyip altımı yorganla kaptcam zaten öylece yatıyon sadece
Hiç birşey giymiyorsun toka bile yok bende lastikli vardı ona bişey demediler. Sadece verdikleri tek kullanımlık önlük ve bone. Ameliyathaneye girince de uzerinden alıyorlar önlüğü yeşil örtülerden örtüyorlarOnu bırak ben resmen neyi bilmiyorım bak :)
Doğuma girerken pijama ile mi giriyoruz yoksa üstümüze sadece giyiyoruz da altımızı çarşafla mı örtüyoruz ?
Yani utanarak soruyorum bu soruyu
Bence kalmaz mesela ben doğum yapalı 8 gün oldu 80 tane kullandım. Burda bebek o bezi sevecek mi o onemli mesela ben simdi slepy sensetive aldım hafif kızardı poposu. Önce prime pure almıştım o bişey yapmadı meselaGünaydın trendyolda 240 tane molfix pure&soft 2 numara bez 101 TL fiyatı çok iyi ama 240 tanesi bitirilir mi acaba diye düşünüyorum kızlar alsam kalır mı acaba
Benim sezeryan den sonra hastanede ilk gün hasta bezi bağladılar ikinci günde hamile çamaşırı giydim normal ped takıp. Göbeğin altında ve üzerinde kalınca sızı hissetmiştim ilkinde o yüzden hamile çamaşırımı götürdüm rahat ettim.Kızlar bende size bişey sormak istiyorum. İç çamaşırı aldım ama kararsız kaldım. Hamile çamaşırı mı almam lazım yoksa normal olanı mı ? Sezeryanda en rahat yüksel bel çamaşır mı olur
Canim çok teşekkürler. İnşaallah enn kisa zamanda sağlıkla çıkarlar hastanedenAyyy doğmuşlar maşallah minikleresağlıklı huzurlu olun inşallah dualarım sizinle
İnşaallah canım çok çok ssag olunAllahım tez zamanda kavuştursun minikler hemencecik büyüsün çok zordur tahmin ediyorum ama sen kendine iyi bak onlar senden beslenecek inşallah
Evet sağiyorum. Çok ihtiyaçları var.. inşaallah dediğiniz gibi çabuk toparlanirlarBol bol sağın inşallah naturpy Milk tea var çok memnun kalmıştım ilkinde tavsiye ederim. Aynen insan cok korkuyor oyle minnacık görünce ama çok çabuk büyüyorlar toparlıyorrlar.
Kimse cevao vermiyor ya bende cok merak ediyorum ya enniyisi kullan at kilotlari.. dependin yada yuksek kilotta kullanabilirsin dikislerin uzerine gelmez.. ona gore bakarsin..Kızlar bende size bişey sormak istiyorum. İç çamaşırı aldım ama kararsız kaldım. Hamile çamaşırı mı almam lazım yoksa normal olanı mı ? Sezeryanda en rahat yüksel bel çamaşır mı olur
Çok sağ ol ccanım 1600 gr . Duanızı eksik etmeyinGözün aydın canım Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun bebeklerine☺. Kaçar kilo doğdu kuzucuklar
Ya neyle sagiyorsunuz?? Hangi marka kullaniyosunuz memnunmusunuz?? Yada alsaydiniz ne alirdiniz?? Sutunuz eldimi carcabuk.. yada ne iciyosunuzz?? Bilgi verirseniz cok sevinriimEvet sağiyorum. Çok ihtiyaçları var.. inşaallah dediğiniz gibi çabuk toparlanirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?