2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim de bazen azalıyor tribe giriyorum ama saatlerini anladım artık öğlen ve akşam belli bir saatte uyuyor sanırım . takip ediyorum 2 saatten fazla hareketsiz olursa takip edip gel dedi doktorum ama herkesin aynı olmayabilir benim saatim ölçüt değil .

Bende de azalma var. Bazen saatlerce kimildamiyor. Endiselenip durtuyorum karnimi Esim buyuyor alani daraliyor rahat hareket edemiyor diyor. Mantikli ama cok tedirgin oluyorum cidden
Evet doğuma doğru azalır diyo herkes ama insan takıyo gerçekten tatlı bile fayda etmedi normal heralde yarın sorucam doktora
Dönem dönem hareketler azalıyor çoğalıyor bence korkulacak birşey yoktur
inşallah bişey yoktur sertleşmelerde çoğalıyor normal biraz sanırım

Düzenini öğrenmeniz çok iyi olmuş bizimki şaştı bende ondan telaşlandım sabah ben uyanınca mutlaka tekmelerdi şimdi hiç hareket yok gün için de de azaldı ama sertleşme çoğalıyo normaldir inşallah bugün dahada dikkatli bakıyorum bende doktora sölicem

Normaldir canım doktoruna da söyle tabi bilgilendirir. Sen de takip edersin sağlıklıca gelsin yumoşlarımız

Bendede azalma var hareketlerde bir bende mi diyordum.Ama yeri daraldığı için diye duymuştum bende ama karnımı şöyle bir iki sıvazlayınca hemen hareket ediyor sağolsun minik kuşum .

Benimkinde daha azalma yok,ayni hareketleri. Vurunca saglam vuruyor. Kizlar siz arabalari ne yaptiniz ? Bize bir araba hediye geldi beneto ama baston sistem ve tam yatmiyor,bir tanidigim da puset vermişti guya ben o travel saniyordum puseti takarim diyordum. Inceleyince fark ettim napicaz mecbur araba alicaz,hediye alinani da degistiremiyoruz magaza sıkintı yaratiyor. Uygun bir sey bakicam,cok detayi var 3 tekerlek,4 tekerlek vs... yardimlarinizi bekliyorum

Bendede azalma var hareketlerde bir bende mi diyordum.Ama yeri daraldığı için diye duymuştum bende ama karnımı şöyle bir iki sıvazlayınca hemen hareket ediyor sağolsun minik kuşum .
Sanırım normal genel olarak herkeste yeri daraldığı için oluyo hepsi sağlıkla doğsunlar inşallah

Araba benim en çok zorlandığım konu oldu gerçekten yeni nesil yüksek modeller istedim hep ama fiyatları çok yüksek bizede ana kucağı bir tanıdık verdi en son mamas papasın solo modeli çok indirime girmişti e bebekte tam yatıyo 2 tarafa da dönüyo kullanışlı geldi sanırım onu alıcaz

Buradaki ebebekte mamaspapasin bir modeli var oñu da cok agir buldum. Yani hoş arabayla cok gezintiye cikmiycaz gibi biz de bakalim yine de katlaninca hafif olsun. Bakayim ben de

Ben bebek arabamı şöyle almıştım. Mağazaya gidip amca bana kapanınca en küçük hangisi oluyorsa onu ver dedim:) o da verdi) o yüzden hiç zorlanmadım.
Bence az yer kaplaması, hafif olması, tekerleklerinin çıkıyor olması, oturma yeriyle kapanması falan önemli ve artı özellkler. Kimi travel sistemi sevmez ama ben memnunum. Kimi çift yöne çocugu kaldırmadan dönmesi, tentesinin tm kapanması, süspansiyon gibi özellikleri önemser, bence güz3l ama elzem değil. Alt sepeti büyük olması mesela önemli. 4 tekerlekliler daha oturaklı sanki, devrilmez gibi. Ve en önemlisi fiyatı çok pahalı bir şey almaya da gerek yok.

36+2 de gittim ben de dün. Kilosuna az diyor dr iki haftadır. Dün de 2500 küsür cıktı. Sizinki nrmal mi yoksa iri mi nırmalse benmki baya küçükmüş
Benim 33 te 2400 du. Yarin bakalim kac olmus. 36 icin 2500 az olabilir. Ama canini sikma cunku 2 kilonun alti doganlat risk grubu. Seninki en kotu ihtimal 3 e yaklasir doguma kadar

E bebeğin canyon modeline bi baksana bence güzel fiyatı da iyi ben ondan alacağım 900 TL

Kızlar doktora göre 10 gü. Gibi önde gidiyorsa doğumu ona göre mi hesaplıcsz yani ben şimdi 33.haftadayım ama belirtilerimi doğumu vs 34 ün sonu gibi mi düşüneyim en 32 gittik 2150 kg idi Mesela

Kızlar doktora göre 10 gü. Gibi önde gidiyorsa doğumu ona göre mi hesaplıcsz yani ben şimdi 33.haftadayım ama belirtilerimi doğumu vs 34 ün sonu gibi mi düşüneyim en 32 gittik 2150 kg idi Mesela
Oooo baya önde dediğine göre ya ben 32 de gittiğimde 1900 gramdı doktor haftası ile uyumlu demişti . Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum bir arkadaş yazmıştı oradan okumuştum doktoru haftasını bekler gibi demişti ona

Benim erken döllenmeymiş şimdi bende bazen alt bölgede sancı oluyor bazen çok sert oluyor karnım acaba 35.hafyaya girecek gibi mi düşüneyim korkuyorum erken gelicek diye aynen bende okudum kaç yerde önde gitsede haftasında doğuyor diye ama bilmiyorum ki hissettiklerime ağrılarımıda düşününce sanki erken gelicek gibi valla panik yaptım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…