2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimde bugün kontrolüm vardı 3200 olmuş bebeğim. Doktor çatı muayenesi de yaptı hiç korktuğum giib olmadı hatta senin gibi duran pek olmuyor sağa sola kendini atanlar bile oluyor dedi herşey iyi görünüyor baya inmiş çatına dedi hatta 1 cm bile açıklık var gibi dedi. Nstde sancı fln yok ama ben bariz bi sancı hissetmiyorum

Güzeller anneler sabah 7 de yatışım yapıldı ve oğlumu 13.30 da kucağıma aldım çok şükür oğluşuma küheylan diyip diyip sevdi hemşireler ebeler 3.920 kg 51 cm normal doğum ile kucağıma aldım 5 dikiş ile oda olmayacaktı ama oğlan cocuğu kafada buyuk olumca doktorum riske atamadı yoksa kesiksiz olacaktı buna sükür darısı hayırlısı ile basınıza bol boş dua ettim hepsi gamilelere sizlere

İkinize de maşallah canım darısı başımıza

Allah yardımcın olsun

Maşallah size Allah esirgesin ne güzel darısı bize ilkinde çok dikişim vardı çok korkuyorum bundada aynısını yaşamaktan

Kızlar son haftalarda mide bulantısı baş ağrısı ve dönmesi normal mi kaç gündür midem bulanıyor, başım dönüyor ve ağrıyor
Seninle günümüz aynı. Benimde son bir kaç gündür midem bulanıyor başım ağrıyor. Benim uyku halimde çok var. Tansiyona sürekli baktırıyorum aynı normal çıkıyor. Merakla sonumun ne olacağını bekliyorum

Bende de uyku hali çok var. Bunlar Doğum habercisi mi acaba

Aa tamam canım sağol zaten artık her hafta gidiyorum bi sıkıntı olsa müdahale olur hemen

Ya benmde öyle 36+1 iz ve göbegim cok asagıda. Cok afedersiniz oturup kalkarken kuyruk sokumum agrıyor. Erken dogurucam diye korktum
Benim 38de sezeryan olacak ama bende korktum açıkcası bende zaten daha bir rahatlamış hissediyorum bugün sanki hafiflemiş gibiyim, bi kaç kişide aşağıda deyince telaş yaptım

Benim 38de sezeryan olacak ama bende korktum açıkcası bende zaten daha bir rahatlamış hissediyorum bugün sanki hafiflemiş gibiyim, bi kaç kişide aşağıda deyince telaş yaptım
Ay vallahi aynı his bende de var böyle uyandım sanki hic hamile değilim gibi. Bebek de asırı hareketli bugun sizinde öyle mi

Hayirli olsn masallahh rabbim bizede nasip etsin .ne guzel kurtuldnz valla

Maşallah canım gözün aydın. Ultrasondaki kilosuyla uyumlu mu

Doğumu başlatmaya yardımcı oluyor sperm içindekiler canım korunmasız hemen kalkmadan bol ilişki önerdi doktorum ebem ve annem

Ay maşallah ne güzel doğurmuşsun sağlıkla almışsın kucağına. Analı babalı büyüsün sağlıkla

Aa tamam canım sağol zaten artık her hafta gidiyorum bi sıkıntı olsa müdahale olur hemen
Doğurdum çok şükürr allah sizede nasip etsin inşallah
38+5 te normal doğumla suni sancı verdiler 3 te sancı verildi akşam 21.25 oğlum doğdu
57 cm
3.200 gram
Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…