2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Doğurdum çok şükürr allah sizede nasip etsin inşallah
38+5 te normal doğumla suni sancı verdiler 3 te sancı verildi akşam 21.25 oğlum doğdu
57 cm
3.200 gram
Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Gözünaydın canım Allah bağışlasın suni nasıldı çok zorladı mı

38+5 te normal doğumla suni sancı verdiler 3 te sancı verildi akşam 21.25 oğlum doğdu
57 cm
3.200 gram
Aminnn inş
Gözün aydın baya uzun bir bebiş maşAllah Hikayeni bekliyoruz canım paylaşmak istersen müsait zamanında

Benim 38de sezeryan olacak ama bende korktum açıkcası bende zaten daha bir rahatlamış hissediyorum bugün sanki hafiflemiş gibiyim, bi kaç kişide aşağıda deyince telaş yaptım
Benim geçen hafta öyle olmuştu. Bi sabah kalktım sanki doğum yapmışım. Artık hiç midem yanmıyor oraya baskı yok. Görenlerde karnın aşağı inmiş diyordu. Doktora gittiğimde beklediğim kadar aşağıda değildi her şey normaldi. Pozisyon olarak seni rahatlacak duruma gelmiştir dedi o kadar.

57 cm
3.200 gram
Maşallah darısı bizlere olsun. Boyunu yanlış yazmış olabilir misin? İlk defa duydum bu kadarını

Maşallah darısı bizlere olsun. Boyunu yanlış yazmış olabilir misin? İlk defa duydum bu kadarını
51 di canım ne 57 si ya haklısın yanlış olmuş
İnşallahhhhhh benim gibi rahat dogum yaparsınız hepiniz
Ben meryem ana otu almıştım
Gece rüyamda nişanımın geldiğini gördüm içimden bi ses otu oku hazırda dursun dedi 12 de öglen otu okudum (1 kezmeryem suresi. 3 er kez Ayetel kürsi. Nas. Felak)
Sonra hastaneye geldim suni sancı verilmeye başlayınca saat 15.30 da kayın validemi aradım suya koymasını istemiştim koymus o açılmaya başlayyınca açılmam 5 cm oldu normalde acılmam yoktu bebek kanala girmemişti doktorum bi şansımızı deniyelim dedi sonra eşim evden otun suyundan getirdi biraz içtim ve açılmalarım hızlandı 9 cm acıklıkla doğuma girdim 21.25 te dogdu
Çıkınca kaynvalidemi aradım otu sudan cıkar diye çünkü o ot toplandıkca rahimde yine toplanacak eski halini alacak
Eger denemek isterseniz aklınızda bulunsun.
Aktarlarda 12 TL ye aldım ben o otu. Şimdiden hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah ben gibi rahat doğumunuz olur canlarım

Arkadaşlar buraya çok bakamadım kısaca doğum hikayemi anlatayım
Gece 5 gibi suyumun gelmesiyle uyandım direk acile gittik suyum geldiği için yatışım yapıldı ama açılmam hiç yoktu rahim ağzında incelme de yoktu..İncelme olsun diye suni sancı verildi fitil gibi 17 saatlik sancılar sonucunda normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür 3.150 kilosu boyu da 50 cm Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah arkadaşlar çok güzel bir duygu inanın kucağınıza aldığınız an hersey bitiyor

Çok şükür canım gözün Aydın maşallah size

Hayırlı olsun inşallah. Normal Doğum bahsedildiği kadar acı veren bi şey mi peki

Maşallah Allah analı babalı büyütsün

Kanala girince de boyle etkiler oluyormus,resmen mesaj gonderiyorlar az kaldi geliyorum diye. Ne kadar dogru bilmiyorum yine de dr danismak gerek. Tansiyon vs,bebegin durumuyla alakali da olabilir
Benim bebegim yan yatıyordu 3 4 gün öncesinde döndüğünü hissettim dünde doktorum dönmüş dedi o günden sonra başladı zaten demekki kanala girmesiyle alakası var

Cok duygulandim ne kadar guzel aldik haberinizi.. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin mutlu huzurlu evinize bereket getirsin insallah Heyecanla hasretle beklemekteyiz siramizi...

Gecmis olsunnn anneler.. mide bulantisi kimileri dogumun isaretcisi diyor tam kesin bilgi degil tabi.. kisa zamanda gecsib ins
Yok bence değil en azından 9 aydır kusuyorum bende değildir:) baş ağrısıda yapıyo bende idrar yolu enfeksiyonu olduğumda artıyo hiç kesilmedi zaten

Kızlar herkese merhaba ben doğurdum 29 kasım 12.15 te kızımızı kucağımıza aldık çok şükür. buraya hiç bakamadım yeni yeni kendimize geliyoruz. Hemen doğum hikayemi yazmak istedim. Cuma günü kontrole gittik böbreğimde ki büyüme çok artmıştı 37 artı 2 günlüktük doktor hemen yatışını yapalım beklemeyelim dedi ben tabi heycandan elim ayağıma dolaştı annemle babam hemen eve gittiler valizleri almaya biz eşimde odaya girdik damar yolu açıldı bana ameliyat önlüğü giydirdiler eşimde girdi doğuma ameliyathaneye inince epidurali yaptılar oturur pozisyonda hiç acımadı sadece bacağıma elektrik çarpmış gibi hissettim bi an ztn anestezi uzmanı ne olucağını önceden söleyip rahatlattı uyuştuktan sonra doktor geldi eşim girdi baskı oynama hissediyosunuz karnınızda onun dışında herşey çok güzeldi biraz ben panik oldum ve korktum sadece bebeği çıkardılar o rahatlama hissini hissettim resmen sonra beni uyuttular sanırım dikişler yapıldı odaya nası geldiğimi bile hatrlamıyorum sonra bebeğimi kucağıma verdiler emzirmek için o huzur koku elinize değmesi ilk temas dünyanın en güzel şeyi oldu benim için ultrasonda 3500 gr dı ama 3165 gr doğdu 2 gece hastanede kaldık çıkarken 2800 e düştü maalesef ilk gece biraz zor geçti açıkcası yeni yeni kızımla kendimize geliyoruz bütün gün bakışıyoruz allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın yarında ilk kontrolumüz var Uzun bekleyiş bizim için bitti çok şükür bekleyen tüm arkadaşlar sağlıkla bebeklerinize kavuşun sizde inşallah bizim hikayemiz böyleydi

Maşallah darısı bize olsun:) 40 ı deviriyorum tık yok meryem ana otu aradım bulamadım zor bulunuyomyş ananas yiyecem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…