Gözünaydın canım Allah bağışlasın suni nasıldı çok zorladı mıDoğurdum çok şükürrallah sizede nasip etsin inşallah
38+5 te normal doğumla suni sancı verdiler 3 te sancı verildi akşam 21.25 oğlum doğdu
57 cm
3.200 gram
Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Aminnn inşDoğurdum çok şükürrallah sizede nasip etsin inşallah
38+5 te normal doğumla suni sancı verdiler 3 te sancı verildi akşam 21.25 oğlum doğdu
57 cm
3.200 gram
Benim geçen hafta öyle olmuştu. Bi sabah kalktım sanki doğum yapmışım. Artık hiç midem yanmıyor oraya baskı yok. Görenlerde karnın aşağı inmiş diyordu. Doktora gittiğimde beklediğim kadar aşağıda değildi her şey normaldi. Pozisyon olarak seni rahatlacak duruma gelmiştir dedi o kadar.Benim 38de sezeryan olacak ama bende korktum açıkcası bende zaten daha bir rahatlamış hissediyorum bugün sanki hafiflemiş gibiyim, bi kaç kişide aşağıda deyince telaş yaptım
Maşallah darısı bizlere olsun. Boyunu yanlış yazmış olabilir misin? İlk defa duydum bu kadarınıDoğurdum çok şükürrallah sizede nasip etsin inşallah
57 cm
3.200 gram
Bana da öyle geldi. 47 sanırımMaşallah darısı bizlere olsun. Boyunu yanlış yazmış olabilir misin? İlk defa duydum bu kadarını
51 di canım ne 57 si yaMaşallah darısı bizlere olsun. Boyunu yanlış yazmış olabilir misin? İlk defa duydum bu kadarını
Çok şükür canım gözün Aydın maşallah sizeArkadaşlar buraya çok bakamadım kısaca doğum hikayemi anlatayım
Gece 5 gibi suyumun gelmesiyle uyandım direk acile gittik suyum geldiği için yatışım yapıldı ama açılmam hiç yoktu rahim ağzında incelme de yoktu..İncelme olsun diye suni sancı verildi fitil gibi 17 saatlik sancılar sonucunda normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür3.150 kilosu boyu da 50 cm Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah arkadaşlar çok güzel bir duygu inanın kucağınıza aldığınız an hersey bitiyor
Hayırlı olsun inşallah. Normal Doğum bahsedildiği kadar acı veren bi şey mi pekiArkadaşlar buraya çok bakamadım kısaca doğum hikayemi anlatayım
Gece 5 gibi suyumun gelmesiyle uyandım direk acile gittik suyum geldiği için yatışım yapıldı ama açılmam hiç yoktu rahim ağzında incelme de yoktu..İncelme olsun diye suni sancı verildi fitil gibi 17 saatlik sancılar sonucunda normal doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür3.150 kilosu boyu da 50 cm Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah arkadaşlar çok güzel bir duygu inanın kucağınıza aldığınız an hersey bitiyor
Maşallah Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar buraya çok bakamadım kısaca doğum hikayemi anlatayım
Benimde bi kaç gündür hafif midem bulaniyor bas ağrısı pek yok üşüttüm diye düşünüyordumKızlar son haftalarda mide bulantısı baş ağrısı ve dönmesi normal mikaç gündür midem bulanıyor, başım dönüyor ve ağrıyor
Kanala girince de boyle etkiler oluyormus,resmen mesaj gonderiyorlar az kaldi geliyorum diye. Ne kadar dogru bilmiyorum yine de dr danismak gerek. Tansiyon vs,bebegin durumuyla alakali da olabilirBenimde bi kaç gündür hafif midem bulaniyor bas ağrısı pek yok üşüttüm diye düşünüyordum
Benim bebegim yan yatıyordu 3 4 gün öncesinde döndüğünü hissettim dünde doktorum dönmüş dedi o günden sonra başladı zaten demekki kanala girmesiyle alakası varKanala girince de boyle etkiler oluyormus,resmen mesaj gonderiyorlar az kaldi geliyorum diye. Ne kadar dogru bilmiyorum yine de dr danismak gerek. Tansiyon vs,bebegin durumuyla alakali da olabilir
Gecmis olsunnn anneler.. mide bulantisi kimileri dogumun isaretcisi diyor tam kesin bilgi degil tabi.. kisa zamanda gecsib insBenimde bi kaç gündür hafif midem bulaniyor bas ağrısı pek yok üşüttüm diye düşünüyordum
Cok duygulandimGüzeller anneler sabah 7 de yatışım yapıldı ve oğlumu 13.30 da kucağıma aldım çok şüküroğluşuma küheylan diyip diyip sevdi hemşireler ebeler 3.920 kg 51 cm normal doğum ile kucağıma aldım 5 dikiş ile oda olmayacaktı ama oğlan cocuğu kafada buyuk olumca doktorum riske atamadı yoksa kesiksiz olacaktı buna sükür darısı hayırlısı ile basınıza bol boş dua ettim hepsi gamilelere sizlere
Ne uzun cocuk masallahhhhDoğurdum çok şükürrallah sizede nasip etsin inşallah
57 cm
3.200 gram
Bana da üşütmüşsündür diyorlar ama Doğum habercisi de olabiliyormuşBenimde bi kaç gündür hafif midem bulaniyor bas ağrısı pek yok üşüttüm diye düşünüyordum
Yok bence değil en azından 9 aydır kusuyorum bende değildir:) baş ağrısıda yapıyo bende idrar yolu enfeksiyonu olduğumda artıyo hiç kesilmedi zatenGecmis olsunnn anneler.. mide bulantisi kimileri dogumun isaretcisi diyor tam kesin bilgi degil tabi.. kisa zamanda gecsib ins
Maşallah darısı bize olsun:) 40 ı deviriyorum tık yok meryem ana otu aradım bulamadım zor bulunuyomyş ananas yiyecem bendeKızlar herkese merhaba ben doğurdum 29 kasım 12.15 te kızımızı kucağımıza aldık çok şükür. buraya hiç bakamadım yeni yeni kendimize geliyoruz. Hemen doğum hikayemi yazmak istedim. Cuma günü kontrole gittik böbreğimde ki büyüme çok artmıştı 37 artı 2 günlüktük doktor hemen yatışını yapalım beklemeyelim dedi ben tabi heycandan elim ayağıma dolaştı annemle babam hemen eve gittiler valizleri almaya biz eşimde odaya girdik damar yolu açıldı bana ameliyat önlüğü giydirdiler eşimde girdi doğuma ameliyathaneye inince epidurali yaptılar oturur pozisyonda hiç acımadı sadece bacağıma elektrik çarpmış gibi hissettim bi an ztn anestezi uzmanı ne olucağını önceden söleyip rahatlattı uyuştuktan sonra doktor geldi eşim girdi baskı oynama hissediyosunuz karnınızda onun dışında herşey çok güzeldi biraz ben panik oldum ve korktum sadece bebeği çıkardılar o rahatlama hissini hissettim resmen sonra beni uyuttular sanırım dikişler yapıldı odaya nası geldiğimi bile hatrlamıyorum sonra bebeğimi kucağıma verdiler emzirmek için o huzur koku elinize değmesi ilk temas dünyanın en güzel şeyi oldu benim için ultrasonda 3500 gr dı ama 3165 gr doğdu 2 gece hastanede kaldık çıkarken 2800 e düştü maalesef ilk gece biraz zor geçti açıkcası yeni yeni kızımla kendimize geliyoruz bütün gün bakışıyoruz allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın yarında ilk kontrolumüz varUzun bekleyiş bizim için bitti çok şükür bekleyen tüm arkadaşlar sağlıkla bebeklerinize kavuşun sizde inşallah bizim hikayemiz böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?