2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canım doktoruna sorunca bizide bilgilendirirmisin lütfen
Sordum canım normal dedi hatta su mu kaçırıyorum diye özellikle sordum yok son dönemde artar merak etme dedi. Çünkü gerçekten ben hep ıslağım arada mukus gibi şeyler de geliyo

Benden tık yok. Kasık ağrısı, kasılma vb gibi de yok. Kızım memnun galiba durduğu yerden
Benim kızda aynı 39+5 bitti bugün kontrole gittim doktorum ne yani bitane bile mi sancın yok diye dalga geçti:)bekliyoruz çarşamba bi muayene edecem yumuşama var mı rahimde suni sancıyla destekliycem ama eğerki yumuşama yoksa sunide işe yaramıyo bekleriz cumaya kadar dedi

Sordum canım normal dedi hatta su mu kaçırıyorum diye özellikle sordum yok son dönemde artar merak etme dedi. Çünkü gerçekten ben hep ıslağım arada mukus gibi şeyler de geliyo
Canım sen yinede dikkat et çünkü beni doktorum yatırdı aynı sen gibiydim 38+4 üm 10 gün var daha doğumuma suni sancı verilcek bebeğin suyu azalmış
Eger kanala girmezse sabah sezaryen olacağım
Dikkat et derim ihmal etme şüphen oldugunda git doktoruna bnde gitmiyodum akıntı diye annemin zoruyla geldim iyikide gelmişim

Sezeryam da olsa normal de olsa yanimda evde esimden baska biri olmasa olur mu ya ?cok mu ameliuatli gibi oluyoruz dogumdan sonraki surecte ? Annem gelecekti aslinda ama ablamin cocuklarina bakıyor bir diyor ki onlardan birini de yanimda getireyim bir diyor ki bir hafta kalabilirim en fazla burada kim yemek yapacak,eve bakacak... simdiden gelmeden gerdi beni. Yegenimin zarari olmaz elbet 5 6 yasinda kiz cocugu ama garibim o sirada ilgilenemeyiz yemegini,tuvaletini ihmal ederiz diye de korkuyorum.su an annem de gelmese diyorum çünkü aslinda cok da beni düşünüp gelmiyor zoraki cagiriyorum diye. Biraz şanssizim... esimin ailesindem gelecekyok zaten istemem de,ama bir iki kuzen esleri var bi tas corba isteyebilecegim. Bilemedim kizlar. Kaldi surda 10 günüm,düşündüğüme bak.. kusura bakmayin,bi doguraydik hepimiz insallah....

Merhaba kizlar kontrolden geldim az once . 3300 gr 49 cm. Bu hafta gelir insallah ama bunun pek gelmeye niyeti yok dedi dr . Cok asagiya inmemis. Nst sanci hic yok .halbuki gecelri hep sancilrm oluyr. Dr olmzssa suni falan dedi ama ben kendi sancisyla olsn istyrm . Ne yapmam lazim gelmesi icin onun arastrmasina gectim. Hurmayi egzerszlri zaten yapyrm. Iliskiyi en son 5 ay once oldu . Dr sormyi unuttum acaba denesem mi etkisi olur mu?

Kıyamam ya dogumdan cok hepimizin derdi kim kalacak oldu resmen. Benmde kayınvalidem 6 ay kalıcam dedi. Dedm daha neler ben bakabilirim. İnsan kendini gerizekalı yerine konmuş gibi hissediyor. Annem calısıyor bebege bakması cok zor. Bana dogumdan sonra max 1 ay yardımcı olsan yeter ben toparlarım kendmi dedim. Kötü biri değil kalbi güzel ama aileler malesef düşünmüyor. Lohusalık pskoloji diye bi gercek var onu hamile sımarıklıgı olarak görüyor. Doğurmadan stres hepimizi tutuyor ister istemez

Bize doktorum önermişti faydası oluyormuş. Bir de ahududu yaprağı çayı içebilirsiniz açılmayi ve doğumu kolaylaştırıyormus.

Merhaba kızlar iki üç gündür adet sancısı gibi sancım ara ara kasılmalarım var. Hep akşamüstü sancım oluyor. Erken mi gelecek acaba bebeğim

Benim kv yakın annem Doğumda gelecek inş ama ben annenin maks 10 gün kalmasını istiyorum. Umarım fikrim değişmez. İlk acemiliği atlatayım nasıl yıkanır vs öğreneyim yeter. Kv sizde kalırım diyor. Mesele kalması değil ancak hayatımı kendim organize etmek istiyorum ve çocuğum oldu diye koloni halinde yaşamak istemiyorum. İnş altında ezilmem ve çocuğumu hayatıma doğru monte edebilirim sen de canını sıkma birkaç gün birileri yardım eder elbet

37+5 teyiz 38 dolunca gelebilir bence çünkü artık bu süreçten yoruldum ne yalan söyleyim Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Sağlıkla gelsinler de Tabi İnan ben de yoruldum seni anlıyorum bu kadar zaman geçti şu son günler geçmiyor iyice ağırlaştım ben de bebek de .

Ne olacak halimiz kasılmanın k si yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…