2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Gözünüz Aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah

Kizlar size bisey sorucam karnim cok fena kasiniyor.. doktor ultrasonunda jelden sonra kasintin oldu ve nar gibi sadece gobegim kasiniyor.. sivilce gibi kizardi..tek gobek ustum... sizinde oldumu kasiniyor ama kasiniyorum.. doktora mesaj attim cevap gelmedi... sizde oldumu naptiniz??? Kutfen yardimci olun eger basiniza geldiyse..

Eklentiler

• A7488B90-AE3D-4CC5-8F66-A3E73819810A.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 66
Ayyyy kurban olurummm ben sizeee masallah... Allah saglicakla huzurla buyutmeyi nasip etsin... ne kadarr guzelll Hepimiz bu sonuca ermek istiyoruz Allahim yardimcimiz olsun..

Jelden sonra değil ama normalde kaşınıyor hem de her yeri ben de kaşıyorum annem kaşıma iz kalır diyor ama dayanamıyorum kırmızı oluyor sonra geçiyor . Bi şey olacağını zannetmiyorum gerilmeden dolayı kaşınıyodur

İyi akşamlar beta hcg değerim 131, 2 sizce olumlu mu

Canim catlaycgi zaman kasinti olur dedi dr bana. Bol bol nemlendir ve hic kasima kasirsan daha gotu olur. Ben kasindgi zmaan nemlendrci suruyrm gecyr hemen

Alerji olmuş olabilir. Yıka güzelce sonra da nemlendirici sür bi
Şey olmaz inş

İyi akşamlar kızlar. 39+3 olduk. Dün çatala çıktık açılma yok, sancı da başlamadı. var mı bizim gibi gebeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…