2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben Gaziosmanpaşa da oturuyorum doğumu Medipol megada yapacağım inşallah. Özel durumum sebebiyle medipolde üniversite hastanesinde doğum.yapmam gerekiyor yoksa Nisa yi tercih edecektim.
Nisa hastanesi çok uzak ama benim oğlan çok durmayacakmış 10 gün içinde bekliyoruz o yüzden yakın bi hastane bakıyorum

Gec dollenme de olsa sata goreki doguma bakiyolarmis hep oyle okudum. 24 araliga kendimi planlamistim. Bakalim gelicekse gelsin daha iyi olur
Benimde 25 Aralık güya bakalım 33. Haftada görümcem yüzünden erken doğurmaktan korkmaya başlamıştım geçen hafta tüm evi temizledim cam kapı perde dolap her yeri . Hafta sonu da doktora gittik herşey yolunda dedi şimdi de doğuramazsam diye korku geldi benim kafa gidik çözdüm ben

Nisa hastanesi çok uzak ama benim oğlan çok durmayacakmış 10 gün içinde bekliyoruz o yüzden yakın bi hastane bakıyorum
Avrasya Hastanesi'ne bakabilirsiniz. Nisa uzak olsa da gidilebilir mesafede bence. Tavsiye edebileceğim doktor var orda. Medipol düşünebilirsiniz biz 15 dkda gidiyoruz. Medipolde de doktor onerebilirim.

Bu saatte beni uyandıran bi sancım var şu an. Hafif ama korkutucu. Adet sancısı gibi. Şiddetli olunca mı dakika tutucaz. Bu sanki sürekli gibi. Allahım sabah olsun. Randevum vardı zaten. Hemen şiddetlenmez heralde. Bebek de sanki taklalar atıyor. Büyük büyük hareketleri

Benim de adet sancısı gibi kasıklarımda ama normalde adetlerim ağrısız geçer anca üşütürsem falan . Biraz yürüdüm evde şimdi geçti gibi

Benim de adet sancısı gibi kasıklarımda ama normalde adetlerim ağrısız geçer anca üşütürsem falan . Biraz yürüdüm evde şimdi geçti gibi
Benim de geçti gibi. Yarım saatte 5 kere tuvalete gittim hepsini bi seferde yapamamış gibi. Benim de ağrısız rahat geçer adet dönemlerim. Umarım şu an açılma oluyordur. Yarın gidince aa açılma 4 cm olmuş der ve epidural yapar. Tek muayene ile kurtulurum. Oraya gidip ikide bi kurcalanmak istemiyorum

Güzel anneler hayırlı sabahlar benimde bugun yatışım yapılacak diye bahsetmiştim. Şimdi bi güzel kahvaltımı yapayım inşallah çıkıcaz hastane yoluna dualarınızı eksik etmeyin Rabbim güzel sağlık sıhhatle oğlumuza kavuşmayı nasip etsin. Sizden bol bol dua istiyorum inşallah kısa sürede kavusuruzz uzun eğlemeden su gibi bir doğum olur Evde 2.5 yaşındaki kızım bizi bekliyor olacak inşallah duygularım çok karışık selametle giremezsem bir daha gün içinde inşallah güzel haberler ile olurun burada.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Normal mi senin tam anlayamadım

Sağlıkla gelsin inşallah
Benimde bir kızım var, yaşayacaklarımızı az çok anlattım. Annecim sadece bir gün ayrı yatacaz diyor. Kıyamam çok heycanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…