2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Canim catlaycgi zaman kasinti olur dedi dr bana. Bol bol nemlendir ve hic kasima kasirsan daha gotu olur. Ben kasindgi zmaan nemlendrci suruyrm gecyr hemen
Bu boyle bisi degil sanki bebek poposu pişik olur ya pul pul oluyor... Kaşimiyorum ama gel beni yirt diyor resmen... hastanedeyim k ciger enzmlerine bakildi.. aclik safra asiti bakiliyormus.. gebelik kolestazi sekillenmis mi diyerekten eger varsa bebek kalpleri durabiliyor us gebeligin sonlarina yakinsa hic dusunulmeden bebekler aliniyormus.. hastanedeyim simdi.. derdime derman bulamadim.. bir tek karinda olmasi enteresan... surdugum yaglari surmicem.. bir tek zeytinyagi surecem.. ya Allahtan hayirlisi bebeklerime birsey olmasinda bunada raziyim

Allah korusun hastaneye gitmeniz çok iyi olmuş inş temiz çıkar sonuçlarınız. İkizim gebesiniz

Var var olmaz mi bende aynıyimmm
Bende her an dogurabilirim gozuyle doktorlar bakiyorlar... erken gelmesi cok cok kotu sizinde 40. Haftalarinizi gormeniz masallahiniz var.. karniniz gerilmedimi catlamiyormu siskinlik agirlik nasil hissediyorsunuz kendinizi?( Ben ikiz gebeyim fena karnim gerildi ve bu son iki haftadir buyudugunu belirgin bir sekilde goruyorum...ilk gebelik)

Beni arada kalcadan giren bacak agrisi yokluyor,cati agrisi zaten hat safhada. Uzanip saga sola doneyim dese catidaki baski ve agridan bagirasim geliyor. Bir de asiri ittirip kaktiriyor kendini hareketli. Korkuyorummmmm....

Merhaba benimde ilk gebeligim . Cok sukur bugunlere geldik rabbim herkese nasip etsin. Karnimda gerilmeler var tabi suan icin hic catlagim yok biraz genetik aslnda annemde 6 tane dogurmus sifir catlak. Karnim eskisine gore biraz dha asagida ben yapi olarakta zayif bir insanim o yuzden 5 aylik hamile gibi dyruyrm bi agirlik hissetmyrm pek fazla hareket etmeynce unutuyrm bazen hamile oldgmu kisiden kisiye degisyr boyle seyler. Arada regl sancisi gibi bsyler hissdyrm o kadar. Herseydn onemlisi saglikli olmasi tabi. Allah sizede kolaylik versin

slm kizkar varmi doguran ben 37 oldum yarin kontrolum var 39 u goreyim istiyorum bakalim dr ne diyecek sizler nasılsınız
benimde yarın kontrolüm yağış olmazsa gidicez oğlumla alttan muayene ve nst var bakalım doğum yakın mı
Beni arada kalcadan giren bacak agrisi yokluyor,cati agrisi zaten hat safhada. Uzanip saga sola doneyim dese catidaki baski ve agridan bagirasim geliyor. Bir de asiri ittirip kaktiriyor kendini hareketli. Korkuyorummmmm....
hepsi hat safhada hele çatı ağrısı öldürüyor resmen pilateste egzersiz yapıyorum olabildiğine hareketleniyorum yani yuvarlanıyorum malum kendim pilates topu gibi oldum zaten uyurkende bacak arasına mutlaka yastık yoksa çekiçle ezmişler gibi acıyor ağrıyor çatım

Ben de gün içinde bulduğum yerde sızarken şu an uyuyamıyorum midem bulanıyor ekşiyor nefes almakta zorluk çekiyorum elim ayağım yanıyor. Kızım da hareketli bu gece baya. Tabi zırt pırt tuvalete kalkıyorum Allah’ım bugün tam 38+0 olduk. Korkuyorum ama cidden yoruldum hamilelikten. İnşallah artık sağlıkla doğsun hem artık görmek istiyorum hem de gerçekten bunaldım

Maşallah size Allah esirgesin ne güzel darısı bize ilkinde çok dikişim vardı çok korkuyorum bundada aynısını yaşamaktan

Hiç korkmayın dikişler bir şekilde geçiyor . yenileniyor insan benim bunda eğer baş çevresi buyuk olmasaydı dikişsiz doğum olacaktı. Doktorum riske atmamak için5 dikiş ile atlattık şükür birlaç güne toparlarım onlarıda inş sorunsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…