2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benim şafak 4 pazartesi sezeryanla alinicak ama baska sorunum var idrar yolu enfeksiyonu kac gundur canimdan can çekiliyor acidan kivraniyorum dakka başı tuvaleteyim munorol fayda etmedi doktor antibiyotik başladi mecbur içiyorum insallah bebege zarari olmaz

Benim de bugün 40 haftam doldu. Sıfır sancı sıfır açıklık. Suyum azalmış. Cuma sabah sezaryen randevusu verdi. Çünkü hiç açıklık olmayınca suni sancı tutmuyormuş

Benim de bugün 40 haftam doldu. Sıfır sancı sıfır açıklık. Suyum azalmış. Cuma sabah sezaryen randevusu verdi. Çünkü hiç açıklık olmayınca suni sancı tutmuyormuş
Yok aslında ben ilk doğumumda yine aynıydı, önce rahim yumuşatıcı yaptılar sonra suni normal doğum oldu bundada inş olur

Kızlar merhaba anca fırsat bulabildim .

Aralığın 2sinde yatışım yapıldı biliyorsunuz, yumuşamam vardı zaten rahimde 2. Gebeliğim oluyor bu ilk doğumumda normaldi buda bir aksilik olmadığı için normal ama bebeğin kafa capı geniş ve kiloluydu bir tesirginlik vardı neyse 8 de suni sancıyı açmaya başladılar dahada yumuşaması için vajinaya bir uzun ip adına fitil deniyor . Saat 11 de acılmam 5 cm oldu ve 12.30 a kadar açılmam 6.5 cm geçmedi ama ben her nst sonrası 5.10 dk yürüyüş yaptım eşim ile beraber ardından odada çömel kalk yapmamı söylemişti hemşirem sancı geldiğinde çömüp ıkınıyordum bebeğin aşağıya inmesi için şiddetle tavsiye ederim kızlar sancınızı yürüyerek ve çömel kalk hareketleri yaparak geçirin neyse ardından öğlen yemeği paydosu olduğu için beni nst ye bağlamadılar unutmuşlar diyebilirim hepsi birbirine soruyor.

Olay burada başlıyor sancılarım 3 sn bir gelmeye başladı ve ben dayanamayacak duruma geldim tabikide eşime bağırıyorum ağlıyorum bol dua ediyorum en son eşime bağırdım cabuk hemşireleri cağır cünkü ıkınma olduğunda haberimiz olsun dediler apar topar annemle eşim hemşirelere gitti yoklar tabi nede hasta bakıcı ameliyat hemşiresini koymuşlar danışmaya kız geldi muayene etti kafasını gördğ ıkınma bağırma diyor bana bende o can hali ile bağırıyorum nababilriim nasıl ıkınmayayım nst acacak açtı kalp atışı alamıyor pamik bağırıyor arkadaşlarına gelin diye beni hemen sandalyeye aldılar ve catala oturdum doktorum hemşiler beni bekliyor onların komutları ile ve onları dinleyerek 5 dk sürmedi doğumum 13.30 da oğluşumu kucağıma aldım.5 dikiş ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür atraksiyonu bol bir doğum oldu yanımda 2 odada benim gibi aniden gelen normal doğum vardı benden çıkıp onlara diğerinden çıkıp bir sonrakine girdi hemşire ve ebeler :) ama rabbim kimseyi hiç kimseyi eğlemesin bu yolda Allah hepinizi kurtarsın inşallah kızlar sonu şahane doğumun kesinlikle şimdide toparlanmaya çalışıyorum ayaklarım ödem oldu dikişlerim toparlanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız .

Kızlar benim de gece çok belim ağrıdı hatta doğurcam diye korkudan uyuyamadım. Bugün de saat 5 gibi pembe akıntım geldi doktoruma sordum kırmızı olmadığı sürece hastaneye gelmene gerek yok dedi. Düzensiz sancılarım ve lekelenmem var ne yapmalıyım evde panik oluyorum ama hastaneye gitsem orda sancı çekicem

Banada ocean mumy verdi onu bulamazsam efa mum aldim. Aslinda doktorum banada soyle birsey soyledi; evet veriyoruz omega ama bunun kanitlanmis bir faydasi yok. Kongrelerde tartisilan bir mevzu dedi.

Tebrik ederim canim sag salim almissin kucagina. Rabbim saglik versin. Darisi bizede olsun tez vakittee

Banada ocean mumy verdi onu bulamazsam efa mum aldim. Aslinda doktorum banada soyle birsey soyledi; evet veriyoruz omega ama bunun kanitlanmis bir faydasi yok. Kongrelerde tartisilan bir mevzu dedi.
Ben bu tür konularda bir zararı var mı diye bakıyorum omega bir gıda takviyesi sonuçta herhangi bir zararı da yok elbet faydası da vardır vitamin gibi düşünürsek o nedenle içmek lazım bence bu tür gıda takviyelerini gebelikte

selam kızlar bizimde salı günü kontrolumuz vardı nst de sancım vardı ama acıklık 1 cm di yarın yine kontrolum var tam 40+0 oluyoruz bakalım ne diyecek
Bir gün farkla tamamen aynı durumdayiz benim de cumartesi 40 doluyor kontrole çağırdı açıklık arttı ise yatısını yaparım dedi

Hepimiz için en güzeli en Hayrlisi olsun inşallah bende beklemedeyim eşimde gitti yine şehir dışına ne yapicam Allah Yardım edecek bana inşallah

Hepimiz için en güzeli en Hayrlisi olsun inşallah bende beklemedeyim eşimde gitti yine şehir dışına ne yapicam Allah Yardım edecek bana inşallah
Kıyamam ya bi şey olursa ambulansı çağır hemen. Allah yardımcın olsun inş. Ama izlediğim ve anlatıldığı kadarıyla pat diye gelmiyormuş. Ambulans veya taksi çağırmaya vaktin oluyormuş merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…