Alamıyorsun zaten evet artık denizler temiz mi ki gereken omegayı alalımİnanın bilmiyorum. Benim bebeğim 22+2 günlük. 510 gr 31 cm. Gayet iyiyiz.
sadece "önermiyoruz biz" dedi. Sanırım devlet hastanesi olması kaynaklı. Memlekette şöyle bir durum da var, yediğin balık balık değil, gıda sektörü zaten toptan iflas. Yani ben deli gibi ceviz, semizotu yesem de yeterince Omega 3 alacağımı sanmıyorum.
Artık dedim ben kendim başlayayım. Kuzenim Amway kullandı. Bütçesi hiç önemli değil fakat doktor tavsiyesi ile bir marka almak istiyorum. kafam iyice karıştı marka konusunda.
İbni Sina’da mıydı canım o?Calibe Demirkan
Aynen aynen orada canımİbni Sina’da mıydı canım o?
Aynen aynen orada canım
Sakın gitme Ahmet barışçıla hem normal doğuma girmiyor alttan muayene etmiyor . Ayrıca o hastane çok pis kim doğum yapsa bebe anında küveze pislikten mikrop kapıyor . Calibeye git o eğer giderse Abdullah bey var hastanenin başhekimi cv sini bi oku iyi adamAhmet Barışçıl çok duydum burada.
muayene ve doğum ücretleri ne kadar burada? Bu sene yeni geldik bu ilde nasıl doğum yapılır onu da
bilmiyorum kafam cok karısık
İbni sina da çok pis özel hastane demeye bin şahit ister. Calibe’nin gitme durumu mu var canım?Sakın gitme Ahmet barışçıla hem normal doğuma girmiyor alttan muayene etmiyor . Ayrıca o hastane çok pis kim doğum yapsa bebe anında küveze pislikten mikrop kapıyor . Calibeye git o eğer giderse Abdullah bey var hastanenin başhekimi cv sini bi oku iyi adam
Sen hayata git te bi bak pisliğe o zaman ibni sinayı öpüp başına koyarsın. Arkadaşım bir operasyon geçirdi ibni Sina da ameliyathane filan çok temizmiş . Ben sancı odasına doğumhaneye girdim temizdi . Calibe gidecek evet İzmirli zaten istediği yerde açık olursa bekliyor ama benim Doğumuma girecek anlaştıkİbni sina da çok pis özel hastane demeye bin şahit ister. Calibe’nin gitme durumu mu var canım?
Hadi yaSen hayata git te bi bak pisliğe o zaman ibni sinayı öpüp başına koyarsın. Arkadaşım bir operasyon geçirdi ibni Sina da ameliyathane filan çok temizmiş . Ben sancı odasına doğumhaneye girdim temizdi . Calibe gidecek evet İzmirli zaten istediği yerde açık olursa bekliyor ama benim Doğumuma girecek anlaştık
Ben kullanmadım. Doktorum da kullanmam gerektiği konusunda bir şey söylemedi açıkçası. Balık olarak deniz balıklarını tercih ediyorum. Deniz levreği deniz çuprası Kiraz barbun falan. Biraz pahalı ama daha sağlıklı geliyorlar banaMerhaba arkadaşlar,
22+3 günlük hamileyim. En son detaylı USG çektirdik ve gayet iyiyiz.
Takibimizi devlet hastanesinde yapıyoruz. En son kontrolümüzde "Omega 3'e başlamalımıyım?" soruma "Biz önermiyoruz" dediler. Fakat çevremdeki bütün hamileler kullandı. Bütün doktorlarda esasında takviye öneriyorlar.
Ben haftada max. 1 kez balık yiyorum. Ceviz vs tüketiyorum fakat artık ülkemizdeki gıda sektörüne güvenmediğimden, yeterince Omega 3 aldığımı düşünmüyorum. Gıda takviyesi (Omega 3 hapı) başlamak istiyorum.
Faka kafam çok karışık. Bir sürü marka var ve ben çok kararsızım. Amway Omega 3 kullandı kuzenim. Ücreti hiç sorun değil fakat içerik çok önemli.
Lütfen benimle deneyimlerinizi ve doktorunuzun tavsiye ettiği markaları paylaşır mısınız?
bende kullandım, ayrı ayrı iki kutu ancak geçti. herhangi bir sorun yaşatmıyor. size de bebeğinize de.Kızlar dün kontrolum vardı 37 hafta 1 gün. Bebeğim haftasiyla uyumlu şükür. Sancimda çıkmadı nst de. Ama alttan baktı akıntın çok dedi fitil verdi 6gunluk. Kullanan varmı akıntı için fitil?
Benim doktorum ocean mummy önerdi bende devlet hastanesine gidiyordum o zaman ama sürekli devam ediyor musun diye sordu hatta özeldeki doktorumda kullanıyor musun dedi ben memnunum gelişimi de gayet iyi bebeğiminİnanın bilmiyorum. Benim bebeğim 22+2 günlük. 510 gr 31 cm. Gayet iyiyiz.
sadece "önermiyoruz biz" dedi. Sanırım devlet hastanesi olması kaynaklı. Memlekette şöyle bir durum da var, yediğin balık balık değil, gıda sektörü zaten toptan iflas. Yani ben deli gibi ceviz, semizotu yesem de yeterince Omega 3 alacağımı sanmıyorum.
Artık dedim ben kendim başlayayım. Kuzenim Amway kullandı. Bütçesi hiç önemli değil fakat doktor tavsiyesi ile bir marka almak istiyorum. kafam iyice karıştı marka konusunda.
canım bende de bir ara oldu iltihap o zaman fitil verdi doktor kullandım ve geçti zaten o şekilde durmak iyi değil bebek için mutlaka kullanKızlar dün kontrolum vardı 37 hafta 1 gün. Bebeğim haftasiyla uyumlu şükür. Sancimda çıkmadı nst de. Ama alttan baktı akıntın çok dedi fitil verdi 6gunluk. Kullanan varmı akıntı için fitil?
Ben kullanmadım. Doktorum da kullanmam gerektiği konusunda bir şey söylemedi açıkçası. Balık olarak deniz balıklarını tercih ediyorum. Deniz levreği deniz çuprası Kiraz barbun falan. Biraz pahalı ama daha sağlıklı geliyorlar bana
Merhaba cnm dr bana elevit grbelik donemi icin olani vermisti onu kullandim onun birde emzirme donemi icin olanida var.iceriginde balik yagi ve diger vitaminlerde vardi. Bi kutu bitirdm tekrar yazmadi bu kadar yeterli dedi . Suan sadece kan ilaci kullaniyrm . Diger vitaminleri birak dedi.arkadaşlarım, hamilelikte kullandığınız omega 3 markalarını yazar mısınız lütfen?
Canim baska bi doktorlada gorusebilirsn sana uygun bisey yazar illaki. Senin kendi doktorun niye oyle demis anlamadm. Cunku cok onemli ben bi kac tane doktor degistm hepside bahsettti omegadan.arkadaşlarım, hamilelikte kullandığınız omega 3 markalarını yazar mısınız lütfen?
Ben kullandim canim 2 gün arayla kullanilandan vermisti . Kullandktan sonra bi hafta gayet iyide sonra yine baslyr kasintiyla beraber . Iki defa yazdrdm . Sorun tam anlamiyla cozulmedi valla kasintim var hala devam edyr. Dr soyledim sirkeli suyla yika dedi artk ilac veremem dogum yakin cunku . Bakalm sirkelo su rahatlatiyr ve ic camasiri degistir surekli gun icinde . Gunluk ped falan hic kullanma akinti o bolgeye bulastikca dahada artiyorKızlar dün kontrolum vardı 37 hafta 1 gün. Bebeğim haftasiyla uyumlu şükür. Sancimda çıkmadı nst de. Ama alttan baktı akıntın çok dedi fitil verdi 6gunluk. Kullanan varmı akıntı için fitil?
Canim baska bi doktorlada gorusebilirsn sana uygun bisey yazar illaki. Senin kendi doktorun niye oyle demis anlamadm. Cunku cok onemli ben bi kac tane doktor degistm hepside bahsettti omegadan.
Nature's Supreme Prenatal DHA kullanıyorum benarkadaşlarım, hamilelikte kullandığınız omega 3 markalarını yazar mısınız lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?