2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Alamıyorsun zaten evet artık denizler temiz mi ki gereken omegayı alalım

Ahmet Barışçıl çok duydum burada.
muayene ve doğum ücretleri ne kadar burada? Bu sene yeni geldik bu ilde nasıl doğum yapılır onu da
bilmiyorum kafam cok karısık
Sakın gitme Ahmet barışçıla hem normal doğuma girmiyor alttan muayene etmiyor . Ayrıca o hastane çok pis kim doğum yapsa bebe anında küveze pislikten mikrop kapıyor . Calibeye git o eğer giderse Abdullah bey var hastanenin başhekimi cv sini bi oku iyi adam

İbni sina da çok pis özel hastane demeye bin şahit ister. Calibe’nin gitme durumu mu var canım?

Kızlar kontrolden geldim çatı muayenesi yaptı ilk doğumdan korkum olduğu için doktoru çok zorladım ve çokta acıdı kastığım için tabiki hiç sancı ve açılma yok, doktorum bu rahimde belki sunide tutmaz iki gün daha bekleyelim cuma sabah gel direk yatış verelim bugün denesek belki olmaz boşuna sezeryan olma dedi cuma son inş bakalım inş normal olur hayırlısıyla çünkü ikinci doğumda sezeryan olmasından korkuyorm

İbni sina da çok pis özel hastane demeye bin şahit ister. Calibe’nin gitme durumu mu var canım?
Sen hayata git te bi bak pisliğe o zaman ibni sinayı öpüp başına koyarsın. Arkadaşım bir operasyon geçirdi ibni Sina da ameliyathane filan çok temizmiş . Ben sancı odasına doğumhaneye girdim temizdi . Calibe gidecek evet İzmirli zaten istediği yerde açık olursa bekliyor ama benim Doğumuma girecek anlaştık

Hadi ya
Diğer dediğiniz erkek doktorun adı neydi? Baş hekimi olan?
açıksası ben hamile kalmadan önce Ahmet beye gitmiştim. Gebelik düşünüyoruz öncesinde bakılması gereken seyler varsa bakalım diye. Beni gönderdi kan alım yerinde ücret olarak 850 tl istediler. Tabi vermedim.Devlette yaptırıp gösterdim. Tabi devlette bakılıyo ordan yaptırmanız iyi olmuş dedi.Paragöz olduğunu anladım yani..o gün soğudum.

Ben kullanmadım. Doktorum da kullanmam gerektiği konusunda bir şey söylemedi açıkçası. Balık olarak deniz balıklarını tercih ediyorum. Deniz levreği deniz çuprası Kiraz barbun falan. Biraz pahalı ama daha sağlıklı geliyorlar bana

Son düzenleme:
Kızlar dün kontrolum vardı 37 hafta 1 gün. Bebeğim haftasiyla uyumlu şükür. Sancimda çıkmadı nst de. Ama alttan baktı akıntın çok dedi fitil verdi 6gunluk. Kullanan varmı akıntı için fitil?

Kızlar dün kontrolum vardı 37 hafta 1 gün. Bebeğim haftasiyla uyumlu şükür. Sancimda çıkmadı nst de. Ama alttan baktı akıntın çok dedi fitil verdi 6gunluk. Kullanan varmı akıntı için fitil?
bende kullandım, ayrı ayrı iki kutu ancak geçti. herhangi bir sorun yaşatmıyor. size de bebeğinize de.

Benim doktorum ocean mummy önerdi bende devlet hastanesine gidiyordum o zaman ama sürekli devam ediyor musun diye sordu hatta özeldeki doktorumda kullanıyor musun dedi ben memnunum gelişimi de gayet iyi bebeğimin
canım bende de bir ara oldu iltihap o zaman fitil verdi doktor kullandım ve geçti zaten o şekilde durmak iyi değil bebek için mutlaka kullan

Merhaba,

Sorun balığın pahalı olması değil aslında. Sorun artık balıkların eskisi kadar besleyici olmaması. Ha derseniz ki "aldığınız takviyeler çok mu iyi?" bu da ayrı bir tartışma konusu. ben karadenizliyim, biraz balıktan anlarım.
fikir beyan ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

arkadaşlarım, hamilelikte kullandığınız omega 3 markalarını yazar mısınız lütfen?
Merhaba cnm dr bana elevit grbelik donemi icin olani vermisti onu kullandim onun birde emzirme donemi icin olanida var.iceriginde balik yagi ve diger vitaminlerde vardi. Bi kutu bitirdm tekrar yazmadi bu kadar yeterli dedi . Suan sadece kan ilaci kullaniyrm . Diger vitaminleri birak dedi.

arkadaşlarım, hamilelikte kullandığınız omega 3 markalarını yazar mısınız lütfen?
Canim baska bi doktorlada gorusebilirsn sana uygun bisey yazar illaki. Senin kendi doktorun niye oyle demis anlamadm. Cunku cok onemli ben bi kac tane doktor degistm hepside bahsettti omegadan.

Ben kullandim canim 2 gün arayla kullanilandan vermisti . Kullandktan sonra bi hafta gayet iyide sonra yine baslyr kasintiyla beraber . Iki defa yazdrdm . Sorun tam anlamiyla cozulmedi valla kasintim var hala devam edyr. Dr soyledim sirkeli suyla yika dedi artk ilac veremem dogum yakin cunku . Bakalm sirkelo su rahatlatiyr ve ic camasiri degistir surekli gun icinde . Gunluk ped falan hic kullanma akinti o bolgeye bulastikca dahada artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…