2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Katılıyorum. Bana da doktorum kalsiyum magnezyum vitamin takviyeleri verdi ama yanlış belki de yine de çoğunu içmek gelmedi içimden. Ne bileyim kimyasal olarak görüyorum ben tabletleri. Et yumurta yoğurt kuruyemış meyve yemeği tercih ettim çoğunlukla. Kramplarım çok olduğu dönemler kalsiyum ve mag kullandım daha çok. Gıdalar konusunda da hakveriyorum. İki ucu mevzusu

Türkiye’nin en güvenilir epa+DHA+omega-3 içeren takviyesi 2-3 marka var. Bunlardan birisi Neptune Krill Oil. Pahalı ama yapacak birşey yok. Soğuk sıkım tekniği ile üretiliyor. Kapsül dış yüzeyi bile doğal balık kaplama. Diğer birçok ürün içine balık yağı koklatılmış ürünler maalesef. Eczacınıza danışın. Söylediklerimin aynısını diyecektir. Sadece gebelikte değil, her insanın bu takviyeyi kullanması gerekiyor. Ülkemizdeki balıklar soğuk deniz balığı değil maalesef ihtiyacı karşılamıyor. Ben 2-2,5 yıldır düzenli kullanıyorum

Ayrıca balık yağı emilimi %40-50 iken, krill yağı emilim oranı %90 dır. Krill oil içinde astaksantin mevcuttur. C vitamini 30 birim antioksidansa, astaksantin 500 birim gücündedir. Bu sadece krill oilde mevcuttur. Bütün soğuk deniz balıklarının besin kaynağı krill dir.

Dha ve epa beynin canıdır. Bu yağları balık ürünlerinden başka bir canlıdan alamAzsınız. Bunuda ülkemiz balıklarından karşılamak yetersiz. Günde 2 kilo balık yemek gerekiyor
Somon balıklarında ithal güya. Hepsi çiftlik ürünü tırt

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar. Benim ince sizi şeklinde sancım başladı. Akıntım dan dolayı fitil kullanıyorum demiştim. Enfeksiyondan dolayı miki bilemedim halbuki tecrubeliyim.

Kontrolden çıktım Kızlar her şey yolunda şükür sancım da çıktı nst de ama düzensiz tabi . Doktorum normal artık bu haftalarda düzenli olursa gel hemen dedi . Haftaya bugün kucağıma alacağım bebeğimi tabi acele etmezse

İnş artık gelsin minikler:)

İnş benimki de sağlıkla gelir artıkSezeryan mı olacaksın sen

Merhaba,

sirkeli su çok iyi gelecektir. Uygularken çok yakar fakat etkilidir. ben gebeliğim öncesinde 1 kere olmuştum mantar, çok iyi gelmişti. O sıralar çok yorgun dönemlerimdi ve bağışıklığım çok zayıflamıştı, o sebeple olmuştu.

Günlük ped değilde evde iseniz çamaşır değiştirin, çalışıyor iseniz kağıt havlu çok işe yarıyor.

geçmiş olsun size.

ben imom omega kullaniyorum dr tavsiyesi ile., marka dan ziyade içerik önemli onu eczacıya danışın o bilir mutlaka

Evet haklisiniz cok yakiyor ben suyla karistirdm sprey şisesine koydm oyle kullaniyrm. Evdeyken evet surekli ic camasasir ve genis pijamalar . Disari cikincda sizin dedgnz gibi kokusuz havlu kagitlrdn kullnyrm hem emiyr hem daha pratik olyr. Birde bol su ve dogal yogurtt tuketmek gerekyr arastrdgm kadariyla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…