2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ama öyle demeyin kakasını yeyip enfeksiyondan kaybettiğim yakınımin bebeğini bence her doktorun her hamişine göre bir bildiği vardır
Bebek kakasını yaptığında evde durulup açılma beklenmez ama hemen sezeryan sebebide değil o gibi durumda hastane ortamında takip ediliyor Doğum orada izleniyor hemen hastaneye gitmek gerekli.

Evet ama benim idrar yıllarımda hamileliğim boyunca enfeksiyon çıkıyor OyüZden riske atamam suyum gelirse giderim damar yoluyla antibiyotik veriyorlar. Bu arada inşallah okadar bekletmezler sagsalim kavusalim da tabi
İdrar yolu enfeksiyonu vajinayada geçiyor normal doğumla bebeğe de geçiyor Allah esirgesin

İdrar yolu enfeksiyonu vajinayada geçiyor normal doğumla bebeğe de geçiyor Allah esirgesin
evet biliyorum antibiyotik falanda kullandım ama tekrarlıyor Allahtan kultur temiz çıkıyor. Şuan fitil kullanıyorum. İnşallah geçer çok zor Bide kaşıntı var ki dogumada az kaldı geçsin diye bekliyorum

Ben de bugün kontrole gittim. 38+3 üz. 3500 g 50 cm. Tık yok. Beyaz akıntıyı sormadım ama zararlı mı ki
Bende de vardı geçen hafta doktora sordum. Hamileliğim boyunca vardı çünkü. Dedi rengi kokusu değişmediği sürece akıntı normaldir. Kaşınma idrarda yanma bunlara eşlik eden alt karın ağrısı ya da böbrek ağrısı var ise tahlil alalım. Benim sadece beyaz kokusuz akıntıydı. Bazı günler artıyor bazı günler hiç olmuyor. Doğuma yakın artabilirmiş.

Bilemedim ben de. Zaten her tarafımız kendinden geçti sanırım 40 haftayı bekleyecek bunlar. Hiç kımıldama yok maşallah. Doktor 10 gün daha gelmezse yatırırız seni dedi

Kızlar selam yarın tam 37 olacağız 38de sezaryen demişti doktorum bana yani 1 haftam kalıyor pazartesi gününü öğreneceğiz.
Birde ben bu malt içeceklerinden aldım günde 2 kutu içeceğim içen var mı faydalı mı cidden?

Hanımlar, tuvaletten cıkınca iç çamaşırımı ıslatan bi akıntı oluyo her seferinde suyum geliyor olabilir mi sizce? 40+1 deyim

Hanımlar, tuvaletten cıkınca iç çamaşırımı ıslatan bi akıntı oluyo her seferinde suyum geliyor olabilir mi sizce? 40+1 deyim
Aynı şey bendede oluyordu suyuna baktı dr normal dedi ama enfeksiyon varmış sanırım fitil verdi kontrolun ne zaman gidince görüş herkeste aynı şey olmayabilir

Ay o bebek marketlerinde satılan malt içeceklerindense keşke önce tadına baksaydın. Şeker yklemesindeki sudan daha iğrenç ve şekerli bir içeçek. 2 kutu almıştım yarım bile içemeden attım çöpe.
Galaktago diye bir damla vardı süt arttırmak için o biraz fayda etti diyebilirim.

Hurma suyu canım bu yalnız ve tadına bayıldım ben ilginç bi şekilde ama gerçekten faydalı olacak mı onu merak ettim

O kağıdı nereden bulabilirimki? Ben anlarmıyım acile mi gitsem cok ciddi birşey olabilirse
Acilde bakarlar turnusollu kağıtla ben orda baktırdıktan sonra ilk oğluma hamileyken evde bakmak İçin de birkaçtan rica etmiştim vermişlerdi. Yani suyun geldiğinden şüpheleniyorsan bence gitmelisin bebek susuz kalmaz sızıntı şeklindeki su gelmesinden ama kesedeki açıktan dolayı enfeksiyon riski olabilir diye biliyorum.

Pazartesi kontrolum var birşey olmaz inş o zamana kadar
bianda şu bosalmadigi sürece birşey olmaz demisti dr bana yani gelen şey suyunsa bile 3 4 gunde ancak azalır demişti sen bebeğin hareketlerini takip et azalma olursa pazartesiyi bekleme bence yoksa pazartesi git

Bende aldım canım multimalt marka şeker içermiyor. İle yarıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…