2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar sabah 9 dan beri araliklarla sancim var ama anlamadim doğum sancısımi yoksa degilmi tek sol tarafimda oluyo gaz sancısı gibi

Benim bebek yan yatıyor ben ne yapacağım yahu kendimi hergün yollara vuracağım. Hemoglobin de 15.6 çıkmış. 2 ayrıyerde tekrarlatacağım testi bakalım. Gereksiz yüksek

Maşallah ikinize de canım hayırlı olsun darısı başımıza

Evet kizlar 40 haftamız bitti bugunde dogamadik ya bu minnoslar neden gelmek istemyor . Tecrubeli annelerimize bisey sormak istiyorum. Suni sanci durumu kendi sancisi kasilmasi herhangi bi dogum belirtisi olmayanlarimi uygulaniyor? Benim butun dogum belirtilerim mevcut kasilmalari regl sancisi gibi agrilarim falan var yani kendi sancilarim ile dogurabilme ihtimalim daha yuksek degil midir?

Az once markeette bi hamis gordum 4 cm acilmam var suni sanciyla dogururdum ama istemedim kendi sancimi bekliycem dedi,keske sorsaymisim 2.dogumu çünkü. Sanci verince acilma oluyor birden sanirim

Canım sendeki belirtiler normal belirtiler doğum sancısı çok ayrı doğum kasılmasiyla ve doğum başlamasıyla sadece sanciyla birlikte açılma olursa normal kendi sancın la dogurabilirsin. Ben kendi sancimla dogurdum ilkini ama ne sancıydi öyle normal sancı değil =)

Az once markeette bi hamis gordum 4 cm acilmam var suni sanciyla dogururdum ama istemedim kendi sancimi bekliycem dedi,keske sorsaymisim 2.dogumu çünkü. Sanci verince acilma oluyor birden sanirim
benim ikinci gebeliğimde 41. haftamda 2.5 cm acılmam vardı ama hiç sancım yoktu 41+1 de doktorum suni sancıyla dogumu başlatmak için yatıs verdi sabah 8 de yattım 9 gibi sumi sancı verildi serum olarak ama aksam 5 e kadar hiç sancı olmadı serumu cıkardılar aksam 6 dan sonra hafif sancılarım basladı gece 12 gibi alttan muayene ettiler acılma varmı diye 3 cm olmustu sonrasında doktor geldi biraz zorlicam dogum hızlansın diye dedi gece 3 gibi dogumhaneye aldılar 3.15 te kızımı dogurdum

simdide 40+1 iz ama 2 gundur cok koyu kıvamlı yarı seffaf yarı beyaz akıntı geliyo acaba nişan olabilirmi ?

simdide 40+1 iz ama 2 gundur cok koyu kıvamlı yarı seffaf yarı beyaz akıntı geliyo acaba nişan olabilirmi ?
canim benim ilk doğumda evde ilk nişanim gelmişti. Baya kan Di. Kırmızı kanamam oldu geçti sabah. Akşam doğurdum kendi sancimla inşallah bunda da kendi sancimla dogurabilirim. Bu bahsettiğin beyaz akıntı bende sürekli var enfeksiyon çıktı fitil kullanıyorum. Sen genede doktoruna sor

Bu sefer hastaneye suyum gelemediği taktirde geç gitmeyi düşünüyorum. İlkinde suyum da gelmisti. Maşallah bende aynı gün içinde Nisan su sancı belirtiler vardı kızımda ve tam 38 haftamdi =) ama oğlum gelmeyecek sanki 40 i beklemem inşallah ya

Hiç sancı açılma olmadan suni almak bebeği strese sokuyor doğurma ihtimali yüzde elli yüzde elli ama açılma vs varsa düzensiz yalancı sancılar varsa ama Doğum birtürlü başlamıyorsa günüde geçiyorsa suniyle desteklemek doğumu hızlandırıyor doğurma ihtimali daha yüksek oluyor. 42 ye kadar yolu var doktorlar sabrederse tabi yabancı program 41 haftayı son gün gösteriyor 1 hafta daha fazla Türk doktorlar 39 dan sonra annelerin başını yiyor gelmeye niyeti yok gel suni verelim diye kakası yapar diyor halbuki makenyomlu bebek bile sezeryan sebebi değil kalp atışları iyi olduğu müddetçe

İnş beklemezler Benimde özel ebem açıklığı evde artırıp hastaneye öyle geçicez dedi kalp atışlarını vs evde takip edeceği içinde içim rahat beklemeyi düşünüyorum suyun gelirse gece yat uyu dinlen acele etme sabah buluşucaz sancın 5 dk bir olursa hemen buluşuruz dedi korkma bebek hemen enfeksiyon kapmaz ilişki vs olmasın yeter dedi

Evet ama benim idrar yıllarımda hamileliğim boyunca enfeksiyon çıkıyor OyüZden riske atamam suyum gelirse giderim damar yoluyla antibiyotik veriyorlar. Bu arada inşallah okadar bekletmezler sagsalim kavusalim da tabi

Ama öyle demeyin kakasını yeyip enfeksiyondan kaybettiğim yakınımin bebeğini bence her doktorun her hamişine göre bir bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…