2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende mutfakta hiç yağ bırakmadım heryerini pırıl pırıl yaptım ama 38 hafta daha 42 de gelmek isterse daha bir ay var yine batar heryer
Sizde benim gibi yapmissinz bendeher yeri temizldm hatta 35 te de yaptm tekrar kirlendi 38 de yaptm yine kirlendi suan 41. Hafta icindeyz bebek gelmedi ve ev kirlendi

Sizde benim gibi yapmissinz bendeher yeri temizldm hatta 35 te de yaptm tekrar kirlendi 38 de yaptm yine kirlendi suan 41. Hafta icindeyz bebek gelmedi ve ev kirlendi
Ya bende 35 te heryeri yaptim mutfak duvarları banyo duvarları kapı pencere tabi annem yardım etti. Şimdi 38 oldum sayılır birdaha yapıyorum. İnşallah gelir yavrum bu temizliğin üstünede miş gibi =) birdaha uğraşmam

Ağrı ve baskılara pilates topunda egzersiz yapmak iyi geliyor bana da sağlık ocağındaki ebe söylemişti. Ben bazen geceleri bile yapıyorum bakıyorum belimdeki ağırlık baskı geçmiş öyle yatıyorum. Hareketlerine de internetten bakmıştım, 4-5 hareket tek var zaten yapabileceğimiz. Sizinde işinize yarar belki doğum anında da kullanırız hareketleri

Kesinlikle çok doğru 4 gün belim ağrıdı hemen pilates alıp egzersizlere başladım tamamen geçti çatı ağrısınada iyi geliyor

Merhaba ben Ocak anneleri grubundayım ama normal doğum zamanım seninki ile aynı 29.12 yani aralık annesiyim.Seninki sezeryan mı olacak da diğer haftaya doğumun var senin yazını görünce heyecan yaptım benim bebişim makat geliş benim de sezeryan görünüyor o yüzden sormak istedim acaba benim için doğum ne zaman öngörürler.

Merhaba benim tek arter ven sorunum var o yüzden 38de sezeryan olmak zorundayım canım 40ı beklemek riskli dedi doktorum o sebeple

Kizim gogsumu agzina tam almiyor hepsi yara oldu nerdeyse napacagimi bilmiyorum oturup agliyacagim artik
Canım ben doğum yaptıgım ilk günden beri hakiki zeytin yağı sürüyorum
Kuzenim getirmişti manisadan kendi bahçelerindeki zeytinden yapmışlar
Nemli tutuyo hem
Hem doğal silmene gerek kalmıyo bebek emerken
Ben hem emziriyorum bebeğimi hemde manuel pomba ile sağıp getiriyorum bebeğime
Ciğerlerinde enfeksiyon var yeni doğan yoğun bakımda antibiyotik tedavisi görüyo küvözde
4 5 güne çıkıcaz inşallah
Zeytin yağı dene şansın varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…