2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Malt içeceğini bende duydum dogumdan sonra almayı düşünüyorum. E bebekten mı migrostan mı aldınız..
Salı günü doguma gidiyorum bende
Canım ben çok araştırdım. Jokerde multimalt var şekersiz. Diğer hepsi ilave şeker alma onlardan. 24 tane aldım ben. Hatta kampanyada idi. Günde 2 tane içilebiliyor hurmalı

Hadi buradan hayirli dogum.haberleri bekliyorum,takipteyim. Bugun piknik yapildi esimin kuzenler ve esleri. Esim espirili 40 cikinca gelin dedi linc ettiler aaa yok artik bilmem ne. Cok takintili değildim ama artik taktim 40 ciksin oyle misafir kabul edicem sanki mecburmusuz gibi konustular ayy sanki bakabilcen mi tek basina vs... yaw zaten sobali salonda yatıp kalkicaz bi 40 gun musaade edin da

İnsanları anlamak çok zor gerçekten çok merak eden hastaneye gelip baksın 40ı çıkınca da eve gelsin ne olur yani bi 40 gün müsaade etmk istemiyorlar. Bi alışalım bi düzenimiz otursun yani 2 gün sonra gelip yok emiyor mu yok geceleri uyuyor mu kucağa alıştırma başlıcaklar konuşmaya. İnsanın eğer gelmeseydiniz alışacaktık diyesi geliyor sanki 2 güne hemen her şey oturacak. Allahım şimdiden sinir oluyorum herkese bide eve dezenfektan alıcam elinize sıkın diyince nasıl bi tavır sergileyecekler o da merak konusu..

Onu ben de düşündüm hatta kolonya alıp içine katmayı düşünüyorum yarı yarıya koyunca koku gelmiyormuş . Çaktırmadan temizlemiş olurum gelenin elini

Bayanlar gece üç gibi kasıklarımda ağrı ile uyandım şu an beklemedeyim arafa geliyor ağrı bu gün kontrolüm vardı dua edin bana tek başıma gidecem eşimde yok Allahım hepimize yardim etsin
Geliyor artık muhtemelen Allah yardımcın olsun canım

Yok sanırım ya bugün biraz çamaşırım ıslandı gibi oldu yürüdük suyum mu damladı diye düşündüm kaç saat
Kızlar bu sıvıyı her zaman akıntı diyip geçiştirmeyin lütfen
Ben 2 aralıkta doğum yaptım
Suyum sızıntı şeklinde geldi
Akıntı sandım bende sizin gibi
1 gün sonra doktorumu aradım böyle böyle bir durum var diye hafif adet sancım da vardı
Gel kontrole dedi o gün gittim ve bebeğimin suyu azalmıştı hemen suni sancı verdiler 15.00 da vermeye başladılar 21.21de doğum yaptım
Ve bebeğim doğduğundan beri küvözde suyum azaldığı için ciğerleri enfeksiyon kaptı
Antibiyotik tedavisi görüyo
Rabbim kimseye yaşatmasın
Ben çekiyorum siz çekmeyin şüphelendiğiniz bişey varsa doktorunuza görünün derim ben
Tamam diğerlerinin ki akıntı olabilir belki ama bu demek olmuyoki her insan bir
Umarım tavsiyemi biraz olsun dikkate alırsınız
Hiç kolay değil yavrunuzu o küvözde serumla kablolarla görmek inanın bana
Ve günde sadece 2 kez görebiliyorum oğlumu bu daha da can yakıcı
Ben yaşadım sizler yaşamayın inşallah rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin bebeklerimize sağlık versin inşallah

Canım ben çok araştırdım. Jokerde multimalt var şekersiz. Diğer hepsi ilave şeker alma onlardan. 24 tane aldım ben. Hatta kampanyada idi. Günde 2 tane içilebiliyor hurmalı
Tamamdır jokerden getirteyim o zaman. Burda magazası yok ama internetten getirtelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…