• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Salyasını akıtıyor emdiği zaman, boynu kolu ıslak oluyor hep bu durum beni rahatsız etti
EMzik bıraktırmak kolay ama elini emenler genelde 5,6 yaşına kadar emebiliyor bende verme taraftarı değildim ama eğer çocuğun ihtiyacı varsa emip gazlanıp çok huzursuz oluyorsa emzikte faydalı birşey

Ter çok kötü oluyo ya gece her sefernde çarşafı ıslanmış kafasındaki terden müslinleri örttüm altına artık saçlar su gibi

Ter çok kötü oluyo ya gece her sefernde çarşafı ıslanmış kafasındaki terden müslinleri örttüm altına artık saçlar su gibi
Ablada doktora sorduğumda bebeğin en büyük organı kafası kafasının terlemesi çok normal demişti. Ama google baksan aman allahım kafası terliyorsa çok büyük hasta. İnsanı endişelendirmekten başka işi yok şu googleun

İyi haftalar anneler rota virüsü aşısına kaç tl ye yaptırdınız bende bugün gidicem haberdar olmak istiyorum

atak haftasına girmişiz hadi hayırlı olsun sanki bende girdim aşırı sinirliyim unutkanım daraldımmm bazen kendi kendine oynasın gece uyanmasın diye isyan ediyorum off çok şükür kızıma sonra utanıyorum

atak haftasına girmişiz hadi hayırlı olsun sanki bende girdim aşırı sinirliyim unutkanım daraldımmm bazen kendi kendine oynasın gece uyanmasın diye isyan ediyorum off çok şükür kızıma sonra utanıyorum
Hepimiz aynıyız hep kucakta daha öyle oynamasına çook var gecr gözümü açamıyorum valla çok sık uyanıyo bide

Kızlar kızım çok kusan bir bebek değildi
Ama son günlerde ne emse çıkarıyor
Merkezi sistem bizim evimiz son bir haftadır kısıyorlar
Hatta gündüz yanmıyor gibi
Üşüyor mu acaba
Var mı sizde kusmalarda artış
Bizim de merkezi sistem. Yakma olayı da sizinki gibi nisanda da sadece akşamları yanacak elektrik ocagı yakıyorum ben. Üşütme belirtileri gösteriyo bizimki de.

Hepimiz aynıyız hep kucakta daha öyle oynamasına çook var gecr gözümü açamıyorum valla çok sık uyanıyo bide
Enerji sıfır böylede gece uyusalar aslında yine toparlanırız ama gündüz uyusa bile dinlenemiyorm bide bizde biberon steril et mama hazırla temizle sıcak su termosa kaynatılmış su keşke emzirebilseydim bazen çok zor geliyo

36.5 ateş normal mi sizce bugün hep kustu hava güzel diye dışarı çıktık rüzgar aldı biraz burnu fln tıkalı temizliyorum bi yandanda terliyo üşütmemiştir dimii

Enerji sıfır böylede gece uyusalar aslında yine toparlanırız ama gündüz uyusa bile dinlenemiyorm bide bizde biberon steril et mama hazırla temizle sıcak su termosa kaynatılmış su keşke emzirebilseydim bazen çok zor geliyo
Ben de o gündü azıcık uyusa koştur koştur iş yapıyorum vallahi yaşlandım 😆

Atak haftası bize iyi geldi 😁 birden uykuyu çok sever oldu uyanık kaldığı süre çok azaldı , uykucu olmamız normal mi bilmiyorum

Selam kizlar. Vallahi anacim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz 👻
Kafa terliyor su gibi,kusuyor kesik kesik,gunduz uyumuyor uykuya zor daliyor,az gunes var dedik ciktik simdi burnu tikali. Şuraya biriniz guzel enerji gonderin de onu yasayalim biz de :))
Ebebekte kanguru baktim cunku ev isi yapamiyorum bari kucagimda basit isleri halledeyim dedim gorevli babyplusin kangurusu onden oturtulmuyo size bakucak yuzu dedi denetmedi meger yuzu disari bakacak sekilde oturtulabiliyormus. Hain gorevli.
Bikac kitap aldim anliyormus gibi bakiyor resimlere. Piyanolu oyun halisi aldim piyanoyu kiracak ayaklarla vurmaktan. Bi yarim saat idare ediyor sonra sıkılıyor.bende boyle. Hala kalca cikikligi icin gitmedim. :( rita asisinda kararsizim. 310 da neymis ya 😂

Selam kizlar. Vallahi anacim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz 👻
Kafa terliyor su gibi,kusuyor kesik kesik,gunduz uyumuyor uykuya zor daliyor,az gunes var dedik ciktik simdi burnu tikali. Şuraya biriniz guzel enerji gonderin de onu yasayalim biz de :))
Ebebekte kanguru baktim cunku ev isi yapamiyorum bari kucagimda basit isleri halledeyim dedim gorevli babyplusin kangurusu onden oturtulmuyo size bakucak yuzu dedi denetmedi meger yuzu disari bakacak sekilde oturtulabiliyormus. Hain gorevli.
Bikac kitap aldim anliyormus gibi bakiyor resimlere. Piyanolu oyun halisi aldim piyanoyu kiracak ayaklarla vurmaktan. Bi yarim saat idare ediyor sonra sıkılıyor.bende boyle. Hala kalca cikikligi icin gitmedim. :( rita asisinda kararsizim. 310 da neymis ya 😂
Vallahi banada çok geldi ama mecbur yaptırdım hemde azcik bişey ağzına sıktı oldu bitti şifa olur inşallah

Back
X