• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Selam kizlar. Vallahi anacim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz 👻
Kafa terliyor su gibi,kusuyor kesik kesik,gunduz uyumuyor uykuya zor daliyor,az gunes var dedik ciktik simdi burnu tikali. Şuraya biriniz guzel enerji gonderin de onu yasayalim biz de :))
Ebebekte kanguru baktim cunku ev isi yapamiyorum bari kucagimda basit isleri halledeyim dedim gorevli babyplusin kangurusu onden oturtulmuyo size bakucak yuzu dedi denetmedi meger yuzu disari bakacak sekilde oturtulabiliyormus. Hain gorevli.
Bikac kitap aldim anliyormus gibi bakiyor resimlere. Piyanolu oyun halisi aldim piyanoyu kiracak ayaklarla vurmaktan. Bi yarim saat idare ediyor sonra sıkılıyor.bende boyle. Hala kalca cikikligi icin gitmedim. :( rita asisinda kararsizim. 310 da neymis ya 😂
Bende piyanolu aldım yüzü üstü bakıcak şekilde koyuyorum şarkı çalınca çok hoşuna gidiyo aynadan kendini inceliyo yarım saat bile zor tabi kitabıda hiç sevmiyo biizmki açtığım anda ağlıyo kucağa al evin heryerini gezdir bayılıyo bu ara favorisi avizeler😂 rotayı biz yaptırdık walla 2. Dozda tekrar 300 lira hastaneye bile gitmek istemiyorm virüs korkusuna

Selam kizlar. Vallahi anacim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz 👻
Kafa terliyor su gibi,kusuyor kesik kesik,gunduz uyumuyor uykuya zor daliyor,az gunes var dedik ciktik simdi burnu tikali. Şuraya biriniz guzel enerji gonderin de onu yasayalim biz de :))
Ebebekte kanguru baktim cunku ev isi yapamiyorum bari kucagimda basit isleri halledeyim dedim gorevli babyplusin kangurusu onden oturtulmuyo size bakucak yuzu dedi denetmedi meger yuzu disari bakacak sekilde oturtulabiliyormus. Hain gorevli.
Bikac kitap aldim anliyormus gibi bakiyor resimlere. Piyanolu oyun halisi aldim piyanoyu kiracak ayaklarla vurmaktan. Bi yarim saat idare ediyor sonra sıkılıyor.bende boyle. Hala kalca cikikligi icin gitmedim. :KK43: rita asisinda kararsizim. 310 da neymis ya 😂
Kalça çıkıklığını ihmal etme canım 2. Ayda bakılıyor bizde 1 derece fark çıkmıştı 1 ya 2 bez bağla dedi bakalım gidicez 3. Ay kontrolüne. Kanguru için burdan bi arkadaş solomonbaby önerdi yorumları okudum herkes memnun ama ben kendimi biliyorum kullanamam o yüzden vazgeçtim ona bak bence

Kızlar eşinizle durumlar Nasıl ya. Biz bildiğin kanka gibi olduk. Önceden sarılırdık sürekli öperdik birbirimizi şimdi sevgili kocam gelir gelmez çocuğa dalıyor beni de bazen lütfen yanağımdan öpüyor. Kocamın genlerinde Japonluk mu var ki onlar çocuktan sonra kadını kutsallaştırıp anne olarak görürmüş ya:skandal:hayır zaten kendimi beğenmiyorum kilo veremiyorum iyice komplekse girdim çirkinleştim diye:cry: ona göre bi sorun yok anlamadım gitti🤷‍♀️

Kızlar eşinizle durumlar Nasıl ya. Biz bildiğin kanka gibi olduk. Önceden sarılırdık sürekli öperdik birbirimizi şimdi sevgili kocam gelir gelmez çocuğa dalıyor beni de bazen lütfen yanağımdan öpüyor. Kocamın genlerinde Joponluk mu var ki onlar çocuktan sonra kadını kutsallaştırıp anne olarak görürmüş ya:skandal:hayır zaten kendimi beğenmiyorum kilo veremiyorum iyice komplekse girdim çirkinleştim diye:cry: ona göre bi sorun yok anlamadım gitti🤷‍♀️
Ylseninle bi tanissak mi ne :)) biz su an tartistik. Ben diyorum ki sen beni artik sevmiyorsun ilgilenmiyorsun. Bi laf etti de tvde cikan birseye evlenince bakim makim bitiyor hele cocuk olunca ..gibisinden. beyefendi gormuyor cocuk sadece bende duruyor tuvalete bile zor giriyorum.en kisa zamanda kuafore atiyorum kendimi. :((( malesef cok saldim. Agir geldi analık daha adaptasyonum devam ediyor.

Ylseninle bi tanissak mi ne :)) biz su an tartistik. Ben diyorum ki sen beni artik sevmiyorsun ilgilenmiyorsun. Bi laf etti de tvde cikan birseye evlenince bakim makim bitiyor hele cocuk olunca ..gibisinden. beyefendi gormuyor cocuk sadece bende duruyor tuvalete bile zor giriyorum.en kisa zamanda kuafore atiyorum kendimi. :KK43:(( malesef cok saldim. Agir geldi analık daha adaptasyonum devam ediyor.
Ay sorma ben seni her halinle beğeniyorum diyor ama bugün çikolata yiyordum ona da uzattım senin diyet yalan oldu herhalde diyor. Hani ben her halimle güzeldim :KK11:

Selamm girmeyeli bayagı zaman oldu 2 çocukla hiç fırsat bulamıyorum. Umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıklıdır. Bugun şöyle Bi bakayım dedim siz 3. Aydasınız tabi konular rota 🙈 benim Kız aceleci oldugundan 1 ay erken doğmuştu bugun 4.ay aşısını oldu inşallah ateşi çok çıkmaz şimdi biraz ilaç verdim soydum bakalım takipteyiz. Rotayı bende vurdurdum. Sadece huysuzluk yaptı bir kaç gün birde kakasını biraz fazla yapmıştı. Şimdi bexsero aşısı var onu yaptırmamı tavsiye ediyor doktoru bakalım o ne zaman olacak maddi anlamda 2 cocuk olunca zorluyor haliyle ama Bi çaresesine bakacağız.

Ben bir sey soracağım. Benim eskiden bol bol olan sutum artik oyle degil. Mesela sag emziriyorum 2 saate ancak sol doluyor bebek istiyor aliyor. Eskisi gibi ikisi de ayni anda dolu dolu olmuyor. Ve iki gundur oglum cekiyor da cekiyor yetmiyor mu. Eskiden doyunca birakirdi zorlasam da almazdi simdi birakmiyor ki hic. Ben artik sut gelmiyor goruyorum cekiyorum kafasi su gibi oluyor artik. Emzik mi yapiyor doymuyor mu bilmiyorum. Ac olsa heo aglar durur di mi

Ben bir sey soracağım. Benim eskiden bol bol olan sutum artik oyle degil. Mesela sag emziriyorum 2 saate ancak sol doluyor bebek istiyor aliyor. Eskisi gibi ikisi de ayni anda dolu dolu olmuyor. Ve iki gundur oglum cekiyor da cekiyor yetmiyor mu. Eskiden doyunca birakirdi zorlasam da almazdi simdi birakmiyor ki hic. Ben artik sut gelmiyor goruyorum cekiyorum kafasi su gibi oluyor artik. Emzik mi yapiyor doymuyor mu bilmiyorum. Ac olsa heo aglar durur di mi
Memeler terbiye oluyor bebeğin ihtiyacı kadar üretiyor o yüzden öyle. Merak etmeyin doyuyordur. Emdikçe geliyor. Ben ilk çocugumda emmedigi için sagıyordum o yüzden cok şişti gogusler çünkü sık sık sagamıyordum ne zaman aktif emzirmeye basladım o zaman düzelmişti şimdi çok şükür emiyor benim de 2 yada 3 aylık tı normale döndügü

Memeler terbiye oluyor bebeğin ihtiyacı kadar üretiyor o yüzden öyle. Merak etmeyin doyuyordur. Emdikçe geliyor. Ben ilk çocugumda emmedigi için sagıyordum o yüzden cok şişti gogusler çünkü sık sık sagamıyordum ne zaman aktif emzirmeye basladım o zaman düzelmişti şimdi çok şükür emiyor benim de 2 yada 3 aylık tı normale döndügü
Dogru demislerdi demek terbiyelendiler terbiyesizler :)) ust bas islaniyordu,simdi oyle olmayinca yetmez mi acaba kaygisi oldu. Birine desem hemen diyolar mama ver doymaz. Ne mamaymis alip yiyecegim :)) yetmedigi an olursa veririz o zaman

Kızlar eşinizle durumlar Nasıl ya. Biz bildiğin kanka gibi olduk. Önceden sarılırdık sürekli öperdik birbirimizi şimdi sevgili kocam gelir gelmez çocuğa dalıyor beni de bazen lütfen yanağımdan öpüyor. Kocamın genlerinde Japonluk mu var ki onlar çocuktan sonra kadını kutsallaştırıp anne olarak görürmüş ya:skandal:hayır zaten kendimi beğenmiyorum kilo veremiyorum iyice komplekse girdim çirkinleştim diye:cry: ona göre bi sorun yok anlamadım gitti🤷‍♀️
Bizde cnm ya çok yakındık ama bizim hamilelikte uzaklaşma oldu ztn ben göbekten rahat olmadığım için fln hep bana kimse bulaşmasın moduydum şimdi eşim takmıyo vücut fln sen anne oldun diyo ama kiloları aşırı takıyorum ben ama yemektende vazgeçemiyorum ek gıda döneminden ümitliyim uykular fln düzene girerse belki kendimizle ilgileniriz bebekle falan kuaföre de gidilmiyo şimdi bakımsızlıktan rahatsız oluyorm vakit bulsam dişçiye gidicem

Bizde cnm ya çok yakındık ama bizim hamilelikte uzaklaşma oldu ztn ben göbekten rahat olmadığım için fln hep bana kimse bulaşmasın moduydum şimdi eşim takmıyo vücut fln sen anne oldun diyo ama kiloları aşırı takıyorum ben ama yemektende vazgeçemiyorum ek gıda döneminden ümitliyim uykular fln düzene girerse belki kendimizle ilgileniriz bebekle falan kuaföre de gidilmiyo şimdi bakımsızlıktan rahatsız oluyorm vakit bulsam dişçiye gidicem
Çok çabuk acıkıyorum kendimi tutamıyorum kilo vermek çok uzak bana şimdi🤦🏻‍♀️

Ya telasa sokmayayim ama bence bi dr gosterin. Biz bronsit oluncs islik sesi gibi ses cikariyordu. Tabii baska bir belirti yoksa sadece ses kisikligi olabilir.
Yok canım ya öyle değil tarif edemedim
Doktora gittik zaten rutin haftalık paket almıştık ben buldum galiba : atak haftasının tam ortasındayız 😀

Ya anneyim tamam da kadınım aynı zamanda insan ilgi iltifat bir sıcaklık falan bekliyor. Anlamadım çocuklu hayat cidden Farklı bi evreymiş. Uzaklaşma hamilelikte başlıyor o konuda haklısın. Yalnız 3 5 çocuğa aynı anda bakan varsa aranızda önünüzde saygıyla eğiliyorum arkadaşlar ben bi tanede havlu attım:KK31:

Valla tam da aynısının tıpkısı bende de var.bu forum olmasa bizi hergün hastanelerden toplayacaklardı herhalde😂

Back
X