Benimkini babasi oyyy gobegimde uyusun diye diye alistirdi ama sorun şu ki su an sadece benim kucagi istiyor. Sabretcez artik 5 6 ayda emekleseler kucak istemezler belki. Artik kesfetmek istiyorlar,yerim hepsinin totosunuuYa kızlar inanılmaz kucağa alıştı alıp ayakta gezdirmemizi istiyor oturup kucağa almayıda istemiyor alıp evin içinde gezdirin diyor resmen yoksa hep ağlıyor nasıl yaptık Biz bu durumu öyle çok da almadık inanın kucağa sanki bir anda oldu
Benim kızımda gece hiç ağlamıyor gaz sıkıntısı geçtiğinden beri. Acıkınca bileğini emiyor şapırtısına uyanıyorum sonra geri uyuyor. Altını değiştirmiyorum uyanmasın diye. Gece gündür ayrımı nı yapmıştır belki seninkide. Gece aktif emmeyince yapmıyordur. Biraz takip et bakalım gündüz nasıl. Kilo alımı büyüdükçe yavaslıyo hatta sadece 100 gr aldıgı günlerde gelecekAy kızlar oğlum gece hiç düzgün emmedi memeyi ağzına veriyorum 2 çekiyor hemen uyuyor biraz önce bezini değiştirdim hafif ön tarafta hiç çiş yok neredeysehiç acıktım diye bir ağlama da yok bu ne böyle bebeksin sen ya az ağla acık kg alımı da düştü zaten ne oluyor çözemiyorum
Sen kendin mi kullandın benim hiç cesaretim yokta o kadar uzun yola dururlar mı acaba nisanda çıkacaz inş bizdeAnkara-bolu arası iyiydi. İkisi de uyudu. Ama benim de uykum geldi motor sesinden malum gece de tam uykuyu alamadığımdan. Radyoyu açtım biraz dağıldı uykum. 2 saat zaten hemen bitti.
Dün de bolu- bandırma geldik. 6saat yol gitgit bitmedi. Büyük sürekli sıkıştım ben diye mızmızlandı hallbukisi kocaman koltuğu var. Ama neyse ilgisini dağıtınca unuttu. Gezmek bana iyi geliyor
Herkesin süreci,karakteri, olaylara tepkisi Farklı olunca böyle oluyorKesinlikle cnm anne olarak iltifat et bari bende eşime eski zayıf resmimi attım şimdi ağlıcam diye her sabah 6 km yürüceksin diyo oldu dedim sanki boş boş oturuyorm ee yaşam tarzın olmalı dedi bu arada kendiside göbekli:) bende bi tanesi beni altüst etti benmi beceriksizim diyorum hep hiç bişeyi halledemiyorum etrafımda doğum yapan arkadaşlarımda kilo falan kalmadı bizden biraz büyükler okdr benmi çok kendimi bebeğe adadımm anlamadım kafamda deli sorular
Büyüyorlar etrafı keşfetmek istiyorlar ben abisinin oyun matını çıkardım sesli ısıklı oyuncaklı Bayadır onunla eğleniyor gülüp konusuyo oyle kendi kendine tabi karnı tok altı temizse uykusu yoksa. Onun dısında ymümkün değilYa kızlar inanılmaz kucağa alıştı alıp ayakta gezdirmemizi istiyor oturup kucağa almayıda istemiyor alıp evin içinde gezdirin diyor resmen yoksa hep ağlıyor nasıl yaptık Biz bu durumu öyle çok da almadık inanın kucağa sanki bir anda oldu
Ben bu ara erkeklerin neden bu kadar rahat olduklarını sorguluyorum eşime taktım şuna bak ne rahatsın diye bende çalışıyorum diyo çalışmakta ne var daha rahat keşke bende çalışsam diyorum anne olmak zormuş valla tecrübe falan hak getire şu 3 ayda ömrümden ömür gittiCnm senin tecrübelernden faydalanmak iyi oluyo walla ben eşimle kanka olmaya hazır değilmişşm bide dediğin gibi ilk çocukta yaşamadığımız bir durum olduğu için noluyo diyoruz adapte olamıyoruz bende bebek uyurken eşimle kahve içme anına atlamak istiyorum☺
Benimki kolikti kucaktan inmedi şimdi hiç inmiyo aynı sizinki gibi gezdiriyorzYa kızlar inanılmaz kucağa alıştı alıp ayakta gezdirmemizi istiyor oturup kucağa almayıda istemiyor alıp evin içinde gezdirin diyor resmen yoksa hep ağlıyor nasıl yaptık Biz bu durumu öyle çok da almadık inanın kucağa sanki bir anda oldu
Evet benim ilk çocugumda öyleydi kolik süpürge sesiyle uyurdu 2 yasında ancak bıraktık süpürgeyle uyumayıBenimki kolikti kucaktan inmedi şimdi hiç inmiyo aynı sizinki gibi gezdiriyorz
Ankara boluda yalnızdık. 2 bebek ve ben. Boludan annemle babamı aldık bandırmaya öyle geldik.yoksa 6saat yola tek gitmek zor. Burdan izmit istanbul yapıp ankaraya öyle dönücezSen kendin mi kullandın benim hiç cesaretim yokta o kadar uzun yola dururlar mı acaba nisanda çıkacaz inş bizde
Oh maşallah ya ben keçiörenden kızılaya zor gdiyorum ağlaya zırlayaAnkara boluda yalnızdık. 2 bebek ve ben. Boludan annemle babamı aldık bandırmaya öyle geldik.yoksa 6saat yola tek gitmek zor. Burdan izmit istanbul yapıp ankaraya öyle dönücez
Atak haftasında bizde de öyleydi sonra geçti geçici bir şey benceSelam bebeği durmadan kapı gıcırtısı gibi ağlıyor mu ya ne yapsak kar etmiyor sürekli tiz bir ses bu nedendir ey analar
Canım mesajını yeni gördümMerhaba bende makat çatlağı oluşmuş çok zor geçen pazartesi doktor görür görmez ameliyat dedi siz nasıl geçirdiniz neler yaptınız bana yazar mısın 2 aylık bebekle nasıl ameliyat olucam
Sizin bebeğin doğum tarihi nedir. Bende kızımla kıyaslıyorum da isim altınızda da yazmıyor. Merak ettimBize de iyi geldi ya sürekli bir gülme mutluluk halinde
23 Aralık sizinSizin bebeğin doğum tarihi nedir. Bende kızımla kıyaslıyorum da isim altınızda da yazmıyor. Merak ettim
Of ya mama veriyosun zaten demi bakalım benimki bayadr. GitmedikKızlar bebeğimiz 300 gram almış. Uzun uzun anlatmıştım. Ağlamadıpına göre doydu sandım. Hayallerim, moralim yerle bir.
Aynen. İnşallah senin ki en az 500 alır.Of ya mama veriyosun zaten demi bakalım benimki bayadr. Gitmedik
Ne dedi doktorKızlar bebeğimiz 300 gram almış. Uzun uzun anlatmıştım. Ağlamadıpına göre doydu sandım. Hayallerim, moralim yerle bir.
Benimkide kalkmaya çalışıyo çok tatlılarBizimki ayağa kalkmaya çalışıyor artık. Bugün iyice belirgin şekilde istiyor.Yatmaktan sıkılıyor. İzin versem ayaklarını basıyor yere ama ben çok tutmuyorum. Sanırım yeni kaslar gelişti. Bi de sesli gülüyor artık civildiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?