İnş bakalım daha kalça ultrasonu bile çektiremedikAynen. İnşallah senin ki en az 500 alır.
Neden?İnş bakalım daha kalça ultrasonu bile çektiremedik
Elti heryerde lyi ya boşver veririiz banada eşim tüm evi yedin diye dalga geçiyo ama ben takmıyorum emzirme bitsin o görür gören bekar sanıyodu eski halime dönerim kıskançlıktan uapıyolar4 5 gündür giremedim baya birikmis tek tek okudum hepsini genel olarak aynı şeyler gitmeyen göbekler kilolar hani emzirme doneminde zayiflaniyorduben hamileyken 10 kilo aldım doğumdan sonra eski kiloma inmistim normalde zaten zayif degimdim 68 kiloydum gecengun tartildim 72 olmusum emzirme dönemi diye kısamıyorum zaten çok aşırı sutum olmuyor geçenlerde kv gitmiştik eltimde ordaydı mutfakta kv deme diyorki bana kilolu diyordunuz çok kilo almış vs konuşuyordu çok moralim bozuldu çok üzüldüm
Doktorumuz 3 aydan önce çekmiyo 3 ayımız geçti virüsten korkuma hastameye gidemedik daha rotada bekliyo bakalımNeden?
Doktor kontrolü depildi de sağlık Ocağına aşı için gittik ve tabi boy-kilo bakılacaktı hemşire. Aslında hiç yadırgamadı, “az kilo almış bu sefer, annesi hareketlimiydin bu ay” diye gülümsedi. Boya gitmiş ondan tarzı bişey dedi 4 cm uzamış. Ama saçma geldi. Siz 500 ü yeterli buluyodunuZ dimi dedim. Biz 400-500 evet dedi . Özel hastanedeki doktor anca 1 kiloyu... falan dedim . Velhasıl demem o ki... öyle işte...Ne dedi doktor
Bırakmayalım da ben yetişemiyorum tövbe ALlah korusun kötülüklerden. Dilkat edelimHer akşam eşim gelmeden duş alıyorum saçımı hergün yıkayamasamda en azından süt yada başka kokular gidiyo rahatlıyorum bide bu ara en kötü bi rimel kalem çekiyorum bugün nereye gittin diyo bende bundan sonra artık böylr dedim adam bakımsız görmeye slışmış ama kızlar kendimizi bırakmayalım
Eşim için değil valla eğer gözü dışarıyı görürse direk basarım tekmeyi çocuk faln dinlemem büyük konuşmayımda ben bebekle uğraşırken kendimi bırakmış gibi olmamak için dikkat ediyorum artıkBırakmayalım da ben yetişemiyorum tövbe ALlah korusun kötülüklerden. Dilkat edelim
17 ye kadar uyuyabiliyorlarmış yani Allah ne verdiyse karKızlar şu zamanda sizce kaç saat uyumalı gece gündüz toplam
Normal o ateş merak etme. Neden emziremiyorsunuz? Kaçırmışım ben36.5 ateş normal mi sizce bugün hep kustu hava güzel diye dışarı çıktık rüzgar aldı biraz burnu fln tıkalı temizliyorum bi yandanda terliyo üşütmemiştir dimii
17miii ay o kadarda uyumasınlar ya özlerim ben 8 ideal17 ye kadar uyuyabiliyorlarmış yani Allah ne verdiyse karbenimki dün gece 9 buçukta uyudu ya sabahtan beri ayakta karşımda gözler çakmak çakmak beni uyutur kendi uyumaz o derece
Hahaha aralıksız 17 değil tabi canım17miii ay o kadarda uyumasınlar ya özlerim ben 8 ideal
Olmasını istemem ama olursa ama tabi ki affetmem.Ben de basarım tabi. Kesin.Eşim için değil valla eğer gözü dışarıyı görürse direk basarım tekmeyi çocuk faln dinlemem büyük konuşmayımda ben bebekle uğraşırken kendimi bırakmış gibi olmamak için dikkat ediyorum artıkbak hemen ne oldu sana moduna girmesin ağzına laf vermeyim diye
Hiç uyumuyor derken herhalde 10-15 dk falan uyuyup uyanıyordur. Bu yaştaki bir bebeğin o kadar saat uyanık kalması mümkün değil çok çok huysuz olur. 2 uyku arası maksimum 1.5 saat olmalı.Benimki iki gundur gunduz hic uyumuyor aksam 9da uyuyor 3 kez uyaniyor emip uyuyor sabah 6da işbaşıgunduz uyanillen is yapamiyorum gece yapiyorum bu sefer de sabahin korunde kalkinca uykumu alamiyorum.yine bi duzeni var gibi. Gunduz hic hicc uyumuyor.su kucak meselesini halletsek iyi olucak oglum..
Bu arada coronaya dikkat kizlar vakalar var artik turkiyede de
Zaten 1,5 saati geçerse çığlıklardan beyin uyuşuyorHiç uyumuyor derken herhalde 10-15 dk falan uyuyup uyanıyordur. Bu yaştaki bir bebeğin o kadar saat uyanık kalması mümkün değil çok çok huysuz olur. 2 uyku arası maksimum 1.5 saat olmalı.
Tam seviniyorsun uyudu diye belki bir wcye gidiyorsun hoop uyanıyor. Hayal kırıklığıZaten 1,5 saati geçerse çığlıklardan beyin uyuşuyorAma 10 15 dk uyuyup uyanıyorlar o dönemler. O da anneler için uyumuyor sayılır
Sorma yaaa o anlarda bazen ağlayasım geliyorTam seviniyorsun uyudu diye belki bir wcye gidiyorsun hoop uyanıyor. Hayal kırıklığı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?