2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bu Arada coronovirüs bize de gelmiş hayırlı olsun Arkadaş öyle bir ülkemiz var ki bi
Şey bitiyor bi şey başlıyor. Lunapark gibi

Bu Arada coronovirüs bize de gelmiş hayırlı olsun Arkadaş öyle bir ülkemiz var ki bi
Bir de hiçbir şey bilinmiyor hakkında hangi ilde nasıl geldi o insan nerelerden geçti kimlerle temas etti

Kocaelinde görülmüş ama kişi italyadan gelmiş. Tüm ucak havaalanı izmite gelirken kullandığı taşıtı falan ndüşününce tüm türkiye risk altında ve eve gönderilmiş 14gün evden çıkma diyerek

Kocaelinde görülmüş ama kişi italyadan gelmiş. Tüm ucak havaalanı izmite gelirken kullandığı taşıtı falan ndüşününce tüm türkiye risk altında
Ve ben yarın izmite gidiyorum hadi hayırlısı

Hiç uyumuyor derken herhalde 10-15 dk falan uyuyup uyanıyordur. Bu yaştaki bir bebeğin o kadar saat uyanık kalması mümkün değil çok çok huysuz olur. 2 uyku arası maksimum 1.5 saat olmalı.
Aynen kucagimda pispisliyorum 10 dk daha egilip koyucagimi anladiginda gozler aciliyor. Ama bir gun 8 saat hic uyumamisti kalabalikta uyurken resmen sövüyordu oyle huysuzlasti homurdana homurdana uyudu ya kizlar tv bakmasın ama evde kucagimda gezdirirken salonda hemen tvyi buluyor bakiyor bir de baktirmayinca bagiriyor. (((

Benimki de öyle eşim de kızıyor her şeye yapışıyorsun dini kuralmış gibi o saatlerce çocukları tv karşısında bırakanlar için diyo

Siz büyüğü haftanın bikaç günü anane babannede kalmaya alıştırın walla seviyosa bende alışsın istiyorum ama dediğin gibi ilk çocuktta pimpirik oluyo yada tam salıcaksın dün ben içerdeyken annem bebekle mutfaktaydı bi geldim ekmek yalatıyo sinirden bağırdım çağırdım yada oluruna bırakcam herşeyi böle sinir hastası olucam asla saygı göstermiyolar oynattığım oyunlara bile laf ediyolar bu kadarcık bebek yer uyur sevilir yoruyomuşum çocuğu bazen biz nası büyüdük diyip salasım geliyo işte

Kızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor

Aynı benim oğluş tv ye bakmak için deliriyor

Kızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Bebeğin kaç kg ki 2 numara artık çok küçük ondan taşıyor biz molfix 3 numara külot bez kullanıyoruz şuan 5600 gram

Doğduğundan beri meme reddii 2 ay emzirme danışmanı şırıngalar falan uğraştık mamayla birlkte az çok verdim artık hiç istemiyo ztn sütte gitti maalesef
Üzülme canım sonuçta Dünyada milyonlarca bebek mamayla büyüyor büyüdü tapacak bir şey yok. Sen elinden geleni yapmışsın Bizim hep anne sütüydü ama çok sütüm yok. Kontrole gidicez yetmemişse mama da vericem napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…