- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
Bir de hiçbir şey bilinmiyor hakkında hangi ilde nasıl geldi o insan nerelerden geçti kimlerle temas ettiBu Arada coronovirüs bize de gelmiş hayırlı olsunArkadaş öyle bir ülkemiz var ki bi
Şey bitiyor bi şey başlıyor. Lunapark gibi
Kocaelinde görülmüş ama kişi italyadan gelmiş. Tüm ucak havaalanı izmite gelirken kullandığı taşıtı falan ndüşününce tüm türkiye risk altında ve eve gönderilmiş 14gün evden çıkma diyerekBu Arada coronovirüs bize de gelmiş hayırlı olsunArkadaş öyle bir ülkemiz var ki bi
Şey bitiyor bi şey başlıyor. Lunapark gibi
Ve ben yarın izmite gidiyorumKocaelinde görülmüş ama kişi italyadan gelmiş. Tüm ucak havaalanı izmite gelirken kullandığı taşıtı falan ndüşününce tüm türkiye risk altında
Dikkatli olacaksın hayırlısı. Bu arada İzmit i çok severim. Baya yaşadım orda. Mis gibi her imkanın yanında sahili de var. Özledim vallaVe ben yarın izmite gidiyorumhadi hayırlısı
Aynen kucagimda pispisliyorum 10 dk daha egilip koyucagimi anladiginda gozler aciliyor. Ama bir gun 8 saat hic uyumamisti kalabalikta uyurken resmen sövüyordu oyle huysuzlasti homurdana homurdana uyuduHiç uyumuyor derken herhalde 10-15 dk falan uyuyup uyanıyordur. Bu yaştaki bir bebeğin o kadar saat uyanık kalması mümkün değil çok çok huysuz olur. 2 uyku arası maksimum 1.5 saat olmalı.
Benimki de öyleAynen kucagimda pispisliyorum 10 dk daha egilip koyucagimi anladiginda gozler aciliyor. Ama bir gun 8 saat hic uyumamisti kalabalikta uyurken resmen sövüyordu oyle huysuzlasti homurdana homurdana uyuduya kizlar tv bakmasın ama evde kucagimda gezdirirken salonda hemen tvyi buluyor bakiyor bir de baktirmayinca bagiriyor. (((
Siz büyüğü haftanın bikaç günü anane babannede kalmaya alıştırın walla seviyosa bende alışsın istiyorum ama dediğin gibi ilk çocuktta pimpirik oluyo yada tam salıcaksın dün ben içerdeyken annem bebekle mutfaktaydı bi geldim ekmek yalatıyo sinirden bağırdım çağırdım yada oluruna bırakcam herşeyi böle sinir hastası olucam asla saygı göstermiyolar oynattığım oyunlara bile laf ediyolar bu kadarcık bebek yer uyur sevilir yoruyomuşum çocuğu bazen biz nası büyüdük diyip salasım geliyo işteBen bu ara erkeklerin neden bu kadar rahat olduklarını sorguluyorum eşime taktım şuna bak ne rahatsın diye bende çalışıyorum diyo çalışmakta ne var daha rahat keşke bende çalışsam diyorum anne olmak zormuş valla tecrübe falan hak getire şu 3 ayda ömrümden ömür gittiama zamanla rahatlıycaz biraz pimpiriklik oluyo ilkinde ben hiç bırakmazdım babannede anneannede falan oğlumda çok düşkündü geçem kendi istedi kalmayı eşimle bu kez evdeki küçükle ilgilendik yine kafa dinleyemedik keşke önceden alıştırsaydım arada şehir dışına gitseydik diye konuştuk hatta kızı 3 yaşında falan bırakıp gidicem diye düşünüyorum bunda daha rahat olcam inş
Doğduğundan beri meme reddii 2 ay emzirme danışmanı şırıngalar falan uğraştık mamayla birlkte az çok verdim artık hiç istemiyo ztn sütte gitti maalesefNormal o ateş merak etme. Neden emziremiyorsunuz? Kaçırmışım ben
Prima 3 no. Molfixi biraktim ben emici degildi bence. sleppy deniycektim esim prima almış oyle devam ediyoruz. Prima aktif beve premiumcare karişik var evde ne denk gelse aliyoKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
1 aydır sleepy 3Kızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Bebeland 2 ama yakındır 3e geçmemizKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Aynı benim oğluş tv ye bakmak için deliriyorAynen kucagimda pispisliyorum 10 dk daha egilip koyucagimi anladiginda gozler aciliyor. Ama bir gun 8 saat hic uyumamisti kalabalikta uyurken resmen sövüyordu oyle huysuzlasti homurdana homurdana uyuduya kizlar tv bakmasın ama evde kucagimda gezdirirken salonda hemen tvyi buluyor bakiyor bir de baktirmayinca bagiriyor. (((
Bebeğin kaç kg ki 2 numara artık çok küçük ondan taşıyorKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
1,5 aydır prima 3. 2 küçük gelir ondan taşıyordurKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Üzülme canım sonuçta Dünyada milyonlarca bebek mamayla büyüyor büyüdü tapacak bir şey yok. Sen elinden geleni yapmışsınDoğduğundan beri meme reddii 2 ay emzirme danışmanı şırıngalar falan uğraştık mamayla birlkte az çok verdim artık hiç istemiyo ztn sütte gitti maalesef
Sleepy 3 numara kullanıyoruz 2 küçük artık bence oyuzden tasiyordurKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Ben Sleepy natural 3 numara kullanıyorum. Molfix daha geniş kalıplıKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
Gündüzleri 3 geceleri 4 numara sleepy. Gece büyük takıyorum uyandırmamak için . Sadece kaka yaparsa açıyorum altınıKızlar suan hangi marka bez ve kaç numara kullanıyorsunuz ben molfix 2 numara bir haftadır hep dışarı taşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?