2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimkide her ağladığında mama verilmez diye bana kızıyodu baktı şimdi çocuk acıkınca kendinden geçiyo mama yap diye bana sölemeye başladı bizde oluruna bırAktık :) sana zor oluyodur tabi sana bağımlı ama ben senin gibi olmak için ne dualar ettim emsin beni istesin diye işte maşallahh nazAr değmesin bebişe

Bi ara süt yetmedi benfe bunalımdaydım tek emsin diye ama şuan orda yaşamak istiyo oda zor valla Allah hepimize yardım etsin

Kızlar biberon almıyo bebeğim doktorda sonda dene dedi deneyen var mı nasıl bişey o
Biz kullanmıştık canım kıl gibi incecik bi hortum gibi düşün. Memene de yapıştırabilirsin. Biz sağdığımız sütü biberona alıp içine bu sondayı atıyorduk ucunu bebeğin agzına sokarken serce parmağımı da sokuyordum meme gibi hissetmesi için. Emzirme danışmanı bu şekilde kullandırttı bize.

Canım bende 3 numara aldım elimde 5-6. Paket var 9 kg kadar 3 aya yakın yeter diyorum. Sonra 4 no geçicem

Benimki de bırakmıyor memeyi alınca. Sütüm mü yetmiyor acaba
Bence yetiyodur yetmese ağlar gibi benimki orda keyif yapıyo mesela ağlıyo babasında yada başka birinde annemlebana gelince susuyo kokumuza alıştı heralde bu minikler çok fena yabancılamaya başladı bide

Çok teşekkür ederim bakalım bi deneyim uğraşıyım yoksa kanguru yavrusu gibi cebimde gezecek minik

Bence yetiyodur yetmese ağlar gibi benimki orda keyif yapıyo mesela ağlıyo babasında yada başka birinde annemlebana gelince susuyo kokumuza alıştı heralde bu minikler çok fena yabancılamaya başladı bide
Evet ağlamıyor ben de ona güveniyorum.Zihinsel ve bedensel gelişimi de iyi görünüyor çok şükür Bizimki de babayı görünce coşuyor babayla çok coşkulu ve bol kahkahalı muhabbetleri var maşallah tabi tüm pis işleri ben yapıyorum babayı lunapark gibi görüyor

aynı benimkide öyle çok fenalar ya kızlar babaya düşkün olurmuş şimdiden başlıyolar

Kızlar imdadıma yetişin bu minik atak haftasında mı hesapladım bebek 13. Günde kalan gün 1 diyo girecez mi çıkacaz mı ataktan bi hesaplasanız bana aklım karıştı 5 aralık beklenen doğum tarihi

Kızlar imdadıma yetişin bu minik atak haftasında mı hesapladım bebek 13. Günde kalan gün 1 diyo girecez mi çıkacaz mı ataktan bi hesaplasanız bana aklım karıştı 5 aralık beklenen doğum tarihi

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-15-18-49-00-126_com.domustechnica.tww.tr.webp
    15 KB · Görüntüleme: 42
Atak mi ne bilmiyorum.emziriyorum ağlıyor,gezdiriyorum agliyor,altini açıyorum ustunu basini bezini değiştiriyorum ağlıyor. Napicami sasirtti bugün. Cok sinirli. Uykusu var besigine koyup salliyorum yok,ayagi zaten hic istemezdi kucagimda pışpışlıyorum yook. Cizgi film actim bakti bi 5 dk malesef sustu (( simdi gergin patron gibi bakiniyor salonda. bazen egitici video izletsem mi su an renklerine aldaniyor diyorum ekranin zararini da biliyorum yani bi yemek yiyemedim bugün... ( ühü

Biz bugün yine dışarı çıkıp gezdirmeyi denedik yıktı ortalığı sanırım güneşten rahatsız oluyor yüzüne güneş gelince bastı bağırmayı gölgedeyken biraz sustu sonra yine aynı koşarak eve geri döndük

Benimki de 2 3 gün önce öyleydi. Uyumuyordu bir türlü. Ben çok huyduzlandığında elektrikli sobayı yakıp altını açıyorum. O zaman sakinleşiyor

Hava tam ısındı derken yine soğudu maalesef

Eklentiler

• B8BABF39-E387-49FA-ABCC-F3B39546B331.webp
    39 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…