2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Çok mutsuzum şuanvalla oğlanı arada derede büyütmüşüm buna göre atak falan bilmedim bi diş olayında noluyoruz dedim bu çok çektiriyo bana

İşe başlıyacak arkadaşlar nasıl yaptnız bende evden kaçasım var ama başlayamıyorum bu minikle

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-15-21-28-21-547_com.domustechnica.tww.tr.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2020-03-15-21-27-48-087_com.domustechnica.tww.tr.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 32
Çok mutsuzum şuanvalla oğlanı arada derede büyütmüşüm buna göre atak falan bilmedim bi diş olayında noluyoruz dedim bu çok çektiriyo bana
Ben de büyüğünden çok dertliyim walla.okullar da tatil oldu tüm gün evde. 4 kişi hakkından gelemiyoruz hepimizin canını okuyor. Okulda bile cadaloz lakabı takmışlar

Ben de büyüğünden çok dertliyim walla.okullar da tatil oldu tüm gün evde. 4 kişi hakkından gelemiyoruz hepimizin canını okuyor. Okulda bile cadaloz lakabı takmışlar
Kıyamam yaaynen okullar tatil benimkide anca oyun oynamak istiyo telefonda başedemiyorum artık oynasında mızırdanmasun diyorum

Aynı İnan tüm ev halkı oyalıyolar ben emzireyim diye bebek çok zor emiyo anca YouTube sakinleştiriyor büyüğü ailem bunca zaman yalnız nasıl yaptın diyo

alışacak bizde çıktık güneş gelince benim minikte sevmedi ama bunalıyorz evdede

alışacak bizde çıktık güneş gelince benim minikte sevmedi ama bunalıyorz evdede
Valla nasıl alışcak hiç bilmiyorum sanki dövmüşüz gibi ağlıyor sesi de gür yıktı yürüyüş yolunu rezil olduk herkese

Uzun bi süre gelme kal dinlen
Düzen bozuldu herkesin hatta annem yengemle konuşurken duydum çok Yorgunum kolumu oynatacak halim yok diyordu yengem neden dedi oda alışmıştım uzanıp dinlenmeye üç gündür dinlenip uzanamıyorum dedi duyura duyura yengem kızın yanındamı diye sorunca sustu çok üzüldüm ama elimdende birşey gelmiyor Yahya emmiyor en azından oyalıyorlar bir ay kalır döneriz biraz emmesi düzelir belki

İşe başlıyacak arkadaşlar nasıl yaptnız bende evden kaçasım var ama başlayamıyorum bu minikle
Ben ücretsiz izindeyim. Öğretmenim. Seneye başlıcam inş. Bunaldım ama kimseye bırakmak istemiyorum. Zaten ruh halim bi garip. Çok seviyorum Allah eksikliğini vermesin ama ben rahatıma çok düşkünüm çocuk bana ağır geldi bi yandan kızım yalnız kalacak diye üzülüyorum bi yandan ikinci çocuğu gözüm yemiyor. Ama yaş 35 oldu yapacaksam gecikmemek lazım allakmbullak kafam

İkinci çocuk ben hiç düşünmüyodum olursada oğlum 12 yaşında falan olsun diyodum ama insan evde tek kalmasına kıyamıyo şimdi o kadar mutlu ki kardeşim lokumum abisinin balı diye geziyo ortalıkta ama inanılmaz zor ben tam yeni rahat etmiştim rahat işe gidip geliyodum şimdi yine eve tıkıldım o yüzden bunalımdayım annem bakar aslında ama kız beni bırakmıyo o yüzden kadında korktu bakalım ne yapcaz Allah hepimize yardım etsin

İnş emsin ya emmeyince insanın sinirleri bozuluyo çok zor bide diğeride küçük senin Allah yardımcın olsun annene biraz vicdan diliyorum insan kızına acımaz mı

AminBen de işte bencillik mi diye düşünüyorum. Şimdiden düşünme nedenim dedim ya geç anne oldum vaktim az.çünkü çocuk istemiyordumŞimdi ikinciyi nasıl yaparımdiyorum Allahım bu ben miyim yapmasam kızıma karşı bencillik olur mu diye düşünüyorum

İnş emsin ya emmeyince insanın sinirleri bozuluyo çok zor bide diğeride küçük senin Allah yardımcın olsun annene biraz vicdan diliyorum insan kızına acımaz mı
Yaşlı insanlar ne denebilir ki kafaları kaldırmıyor bir süre sonra. İşte ben kızımda kimsenin yardımına ihtiyaç duymadım. Her şeyi kendim hal edebildim çok şükür. Beni düşündüren başka bir konu da bu.ikinci çocuğu yaparsam mecbur herkesin yardımına ihtiyacım olacak mı? Biri bana empati yapsın merhamet etsin de yardım etsin diye beklicem mecburen sanırım. Bu da beni korkutuyor. Of kafam çok karışık. Eşim dur daha bunları düşünme kız 3 aylık bile olmadı diyor ama işte kafam netleşsin istiyorum

EVet birinin yardımı gerekiyo en azından annem gelemese biz kahvaltı yapamıyoruz oğlum aç kalıyo çünkü benim kız 1 dk durmuyo ama ikinci çocuk güzel ya ikiden fazlası çok fazla ama iki ideal inş en doğrusunu karar verirsin

Kızlar az çok yazdıklarınızıı okudun 2 gündür canımı okudu bi yandan moralim bozuk me yapsak durmuyo kucakta gezidirnce bitek duruyo annemlerin yanındayız ama onlarda yaşlı yoruluyolar belim boynum sırtım bitmiş durumda sabah ağrıdan kalkamıyorum dışarı çıkaralım dedim ya arabada susmazmı bu bebekler yok arabada ağlıyo ztn babası yok arabayı indir kaldır çantasını hazırla delircektim artık ay sonu evimize döncektik doktor kontrolü aşısı bu virüs ten havaalanına girmek istemiyorum artık korkmaya başladım italyada ispanyada ilk başta türkiye gibiydi dikkat etmediler böle oldu diyolar ne yapıcağımı şaşırdım oyun halısında vakit geçiriyodu koyduğum anda ağlıyo birtek kucakta dışarı dönük gezicek deliricem galiba tv izletmeye çok az kaldı zor tutuyorum kendimi

Canım havaalanlarından şu aralar uzak durmakta fayda var. Eşinin yanında olmaması zordur mutlaka. Ne kadar öküzlük yapsalar da en azından aynı kaygıları yaşadığın birinin yanında olması iyi hissettiriyor. Yaşadığın süreç gerçekten zor Allah yardımcın olsun. 40 ı çıktıktan sonra ben eskiye göre çok çok rahatladım açıkçası. Ama o ilk zamanlar çıldırabilirdim sen o durumu hala yaşıyorsun valla Allah yardımcın olsun inşallah. Ama şunu düşün geçiyor ve her bebek mutlaka normale dönüyor sadece seninki biraz uzun sürdü☺ Bana geçecek dediklerinde inanmıyordum ama geçiyormuş gerçekten. Senin de geçecek inş merak etme. Ha bi şey bitip bi şey başlayacak ama welcome to çocuklu yaşam yapacak bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…