2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ya bi arkadaş ne kadar mama verdiğimi sormuştu sanırım alıntı yapamadım 100 ml veriyorum
Benim doktorumda spiral önerdi ama okdr sezeryan falan yeni yeni toparlanıyorum hiç uğraşamam prezervatiften çok mutluyum açıkcası hiç bir risk yok menapoza kadar böle
Sabahtan beri bütün oyunları tükettim artık hamağa koyduk uyumuyoda öle sallıyoruz siz kendi kendine bırakıyomusunuz hiç ben sanki devamlı onunla ilgilenmem gerekiyo oynatmam gerekiyo gibi bir telaş içindeyim beyin olarakta bu durum çok yoruyo yani yemek yaparken ana kucağına koyunca bile vicdan azabı çekiyorum sizde oluyomu?

Sizde mi taktırdınız sprial ilk defa mı valla ben biraz pişman oldum ama beklicem biraz daha

Ben bırakıyorum ağlayınca alıyorum şansım varsa yarım saat oyalanıyor

Ben de öyleyim Ne oyunlar oynuyorsunuz ?

Kızlar merhaba, geri döndüm annemlere. Bugün işe gittim bir de ne göreyim, beni işe çağıran müdürüm kendisi idari izin almış ve işe gelmemiş. Şefim de beni görünce şaşırdı, neden geldin dedi, dedim böyle böyle. Olur mu öyle şey bir seni idare edemeyeceğiz mi dedi. Sonra ik yı falan aradı, bir kaç telefon görüşmesi yaptı ve dedi ki idari iznin devam ediyor senin iptal değil hadi eve git. Şaka gibi. Gittiğim yola mı yanayım, yaptığım strese mi. Bebeğim de mama almamış ben gelene kadar aç aç beklemiş kuzum.

Yaaa kuzuma benim cok uzuldumm simdi sana nasil yumulur ( Allah akil fikir versin yani el kadar bebesi olan birine yapılacak sey mi... yazdigindan beri seni düşündüm ve cok uzuldmustim.

Kizlar instada annebebekyardimsayfasi var kuculen,kullanmadiginiz esyalari vs. ihtiyac sahibine vermek isterseniz eger, burada insanlar birbiri ile iletisime geciyor. Su gunlerde emekci,yevmiyeyle yasayan insanlar var ve Bebekleri... . Aklinizda bulunsun

Hay allah ya kuzum benim kıyamam bol bol doysun annesine şimdi

Ben de öyleyim Ne oyunlar oynuyorsunuz ?
Sabah sohbet faslımız başlıyo sonra masaj sırasında şarkılar şaklabanlıklar sonra uyku arası öğlen bi saat kucakta gezme etrafı tek tek tanıtma :) uçak oyunu kırmızı balık arı vız vız danst etme zeka kartları yüz üstü koyup sesimi takip etmesi tekrar kucakta aynaya bakma kitap okuma tekrar yüzüstü sonra saçları çekme faslı bol bol kucakta dans ettirip komik sesler çıkarma parmak kuklalarıyla masal uydurup konuşma vs. Yazarken tükendim haa bide tel sarar kızım bide çak bi beşlik kızım

Bizim oglan uyaniyo höö höö (kimse yok mu alin beni besikten ) alir almaz cilvelenmeler,o popo acilacak bacaklara masaj ,bacaklarina dokunuyo vs. Rahat yarim saat boyle durmak istiyor. Sonra sesler cikariyoruz aaa uu guu,huu,Allaaa demeyi ogretti babası (Allah) sonra baba ya da ben du gidiktan opeyim du enseden cilvelesmeleri,biraz uyur sobra dediklerin gibi sarki ac zipla bbalkondan bak,evde gez,kitaba bak (ama artik bakmıyor sıkıldı),ellerini vakumlama cukcuk,yine bi popo acma şov. Boyle... cok nadir anakucaginda 15 dk duru gerisi hep kucak. Corbalari beraber yapiyoruz,bakiyor yarin bir gun kendi yapar artik. Yeni seyler bulmam lazim.pianolu oyun halisinda artik hic durmuyo..

Vicdan yapmaya vaktin var demek ki ben sürekli vicdan yapsam aç kalırız evi b.k götürür bitleniriz mecbur vicdanımı susturuyorum
Zaten sıkıntı o aynenn:)) şimdi annemlerin yanındayım ya otur annen bakarken rahat rahat keyfine bak dimi yookk o vicdan öle bi vuruyoki duramıyorum eve gidince tek başıma çok pişman olucam amaaa ahh ahhh

Ayyy allah mı diyo o yaa maşallah walla aynı işte biizmde evde yemek yapılırken kucakta dibimize girip bakmak istiyo herşeye dahil hanımefendi:) piyanolu halıyı bizimkide beğenmiyo artık kucak kucak kucak sabaha kadar kucak

Yazıklar olsun seni bu duruma düşürenlere . İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar resmen . Kuzum benim onu da anne sütünden ettiler . Allah çıkartsın inşallah

Durmuyoki dursa hiç vicdan azabı çekmem

Ayy kızlar bugün oğlum çok fenaydı gündüz uyurken sürekli sıçradı durdu bir de huysuzdu biraz uykusu geliyor uyumuyor bugün mahvetti beni. Anca şimdi uyudu yatıp dinlenmek istiyorum ama mutfakta bulaşıklar beni bekliyor bu arada bir de adetten bahsetmişsiniz ben halen olmadım var mı benim gibi olmayan normal mi bu durum

Brklesin yat uyu yarın yaparsun benimkide öyleydi bugün çok zor geçiyo bu günler

Zaten sıkıntı o aynenn:)) şimdi annemlerin yanındayım ya otur annen bakarken rahat rahat keyfine bak dimi yookk o vicdan öle bi vuruyoki duramıyorum eve gidince tek başıma çok pişman olucam amaaa ahh ahhh
Ben de çok zorlanıyorum ama bağımsız da bir şeyler yapabilmeleri azcık da olsa parça parça yalnız vakit getirebilmeleri de önemli özgüven ve kişisel becerileri için. İşin bi de bu boyutu var. Bırak 5 dk da olsa kendi kendine debelensin yatakta oyun halısında. Kendi kendine konuşsun. Benimki beşikte uyanınca bi 5 10 dk ağlayıp beni çağırana kadar kendi haline bırakıyorum tavana bakıp gülerek bi şeyler söylüyor kimle konuşuyorsa bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…