2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bize deneme amaçlı götürdüğümüz doktor öle demişti kendi takip eden doktorumuz erken falan dedi ama şu durumda 5. Aya doğru başlıcam bari yiceklerin vitaminini alsın istyorum
Sen yine de yavaş git biz bile hazımsızlık çekince perişan oluyoruz onlar için daha zor olur

Ben geçen ay sprial taktırdım bu ilk adetimi oldum geçen ay inanılmaz kanamam oldu ama
Ben 40 ım çıktıktan 5 güm sonra adet oldum şu an da 3. Adetim tamamen normale döndü. İlk iki ay 30 35 günd evir oldu 3. Ay artık normalde olduğu gibi 28 de bire düştü

Bizimde çok kötü durumda gece 2 saatte bir uyanıyo hatta bu gece 4 te uyutuyorum 4buçukta kalkıyo 5 te uyutuyorum 5 buçukta kalkıyo bu geceler niye böle anlamadım mama verirken uyuyakalıyorum bazen anlık
Atak haftası diyor ama ben de fark ediyorum son bir haftadır coştu ama gözlemlediğim bu bir haftada uzanıp alıyor bir şeyleri ellerini tutunca ayaklarının üstünde duruyor hatta bir iki adım atıyor velhasıl büyüme atağı olduğuna eminim çünkü yeni beceriler kazandı. Ama ben hiç sabırlı değilim Allah yardım etsin

Ya çok fazla 6 ay hem kanamam çok hem ağrı yapıyor bu zor zamanda her şeyi kadınlar çekiyor
Bizde eşimde o iş hiçbir şey yapamam vücuduma valla. Zaten regl dönemleri bile çekilmez oluyorum bi de spiral ilaç iğne stresi çekemem. Öyle tavşanlar gibi de değiliz zaten

Evet bizimkide bi iki gündür uzanmaya başladı artık işte başa çıkamıyolarmış o yüzden huysuzlaşıyolar ama bende ztn hep sabırsızım bi an önce büyüsün istiyorum

Bize deneme amaçlı götürdüğümüz doktor öle demişti kendi takip eden doktorumuz erken falan dedi ama şu durumda 5. Aya doğru başlıcam bari yiceklerin vitaminini alsın istyorum
İlk ay tadım zaten sebzeleri tattır yoğurt lor kefir falan tattır alerjisi olmazsa çorbalara anca bi ay sonra başlanır

Bide kaç ml mama veriyorsun

Bende demiş olabilrim ama benim hamileliğimde çok zor geçti ben baya eskiye dönmek istiyorum ya hamilelikten öncesine hatta evlenmeden öncesine öyle bi sorumsuzluğa ihtiyacım var:)
Yaaa sen miydin hiç hatırlamıyorum ama hamilelik çok zor bi an önce kucağıma alayım sağsalim diyodu herkes ben o kadar acele etmeyin dedim bak
Valla o sorumsuz hayat geride kaldı sanırım anca yaşlanınca falan öyle oluruz

Ya çok fazla 6 ay hem kanamam çok hem ağrı yapıyor bu zor zamanda her şeyi kadınlar çekiyor
Valla kimisine çok kanama yapıyor inşallah geçer canım benim eltim bi yıl boyunca kanaması hep uzadı sonunda çıkardı

Ben 40 ım çıktıktan 5 güm sonra adet oldum şu an da 3. Adetim tamamen normale döndü. İlk iki ay 30 35 günd evir oldu 3. Ay artık normalde olduğu gibi 28 de bire düştü
Bende 50 gün falan Dı adet oldum hemen hemen hafta da sprial taktırdıktan sonraki ilk adetim de sprial çok etkiledi beni ama bu arada bende fçdün kızla sinir krizi geçirdim evede kapandık hepten Allah yardımcımız olsun

Bizde eşimde o iş hiçbir şey yapamam vücuduma valla. Zaten regl dönemleri bile çekilmez oluyorum bi de spiral ilaç iğne stresi çekemem. Öyle tavşanlar gibi de değiliz zaten
Ben eşime pek güvenmiyorum valla prezervatif de ben de eşim de istemiyoruz geri çekilmede Bi korunma yöntemi değil zaten mecbur sprial taktırdımama beni çok etkiliyor böyle olursa çıkartıcam

3 saatte birse 120 ml 2 saatte bir veriyorsam 90

Valla kimisine çok kanama yapıyor inşallah geçer canım benim eltim bi yıl boyunca kanaması hep uzadı sonunda çıkardı
Ben bugün adet oldum bakalım kanama durumumu etkileyecek mi. Belim ve dizim ağrıyordu, kızım ağırlaştı uyumuyor kucakta taşıyorum diye oluyor diye düşünüyordum meğer adet olacakmışım. Sprial ağrıyı da artırırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…