- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
Benimki de dün öyleydi. Dünün kahvaltı masasını bugün 3 te topladım. Arada oluyor yapacak bir şey yokAyy kızlar bugün oğlum çok fenaydı gündüz uyurken sürekli sıçradı durdu bir de huysuzdu biraz uykusu geliyor uyumuyor bugün mahvetti beni. Anca şimdi uyudu yatıp dinlenmek istiyorum ama mutfakta bulaşıklar beni bekliyorbu arada bir de adetten bahsetmişsiniz ben halen olmadım var mı benim gibi olmayan normal mi bu durum
Sabah sucu gelecek yoksa bırakırdım sabaha Yıkadım geldim odaya adımımı atmamla uyanması bir oldu oğluşunBrklesin yat uyu yarın yaparsun benimkide öyleydi bugün çok zor geçiyo bu günler
Ben 40 çıktığı gibi taktırmıştım adetliydim o zaman 2 ay geçti yine adet oldum artık herhalde böyle olurum düzenli olana kadar. Yani spriali ilk adetim bakalım nasıl geçecekSizde mi taktırdınız sprial ilk defa mı valla ben biraz pişman oldum ama beklicem biraz daha
Ayy kızlar bugün oğlum çok fenaydı gündüz uyurken sürekli sıçradı durdu bir de huysuzdu biraz uykusu geliyor uyumuyor bugün mahvetti beni. Anca şimdi uyudu yatıp dinlenmek istiyorum ama mutfakta bulaşıklar beni bekliyorbu arada bir de adetten bahsetmişsiniz ben halen olmadım var mı benim gibi olmayan normal mi bu durum
Bende adet olmadım daha :) az önce yazmadan cevaplamışım kızıma bakıcam diyeAyy kızlar bugün oğlum çok fenaydı gündüz uyurken sürekli sıçradı durdu bir de huysuzdu biraz uykusu geliyor uyumuyor bugün mahvetti beni. Anca şimdi uyudu yatıp dinlenmek istiyorum ama mutfakta bulaşıklar beni bekliyorbu arada bir de adetten bahsetmişsiniz ben halen olmadım var mı benim gibi olmayan normal mi bu durum
Telaşlanmayın kızlar 1 yıl olmayanlar bile varmış. Bünyeden bünyeye değişir buBende adet olmadım daha :) az önce yazmadan cevaplamışım kızıma bakıcam diyebende ev daginikken yapmam gereken şeyler varken yatıp uyuyamıyorum maalesef yatsam da gözüme uyku girmiyor yapılacak işleri düşünmekten :)
Ben oldum ama keşke olmasaydım 2 gün nerdeyse sütüm kesildi sütümün tadı değişti bebeğim öğürdü emmek istemedi zaten süt de çok az geldi sonra düzeldi ama o iki gün ömrümden ömür aldı resmen . 8-9 ay bile olmayanlar var ne güzel işte tadını çıkarAyy kızlar bugün oğlum çok fenaydı gündüz uyurken sürekli sıçradı durdu bir de huysuzdu biraz uykusu geliyor uyumuyor bugün mahvetti beni. Anca şimdi uyudu yatıp dinlenmek istiyorum ama mutfakta bulaşıklar beni bekliyorbu arada bir de adetten bahsetmişsiniz ben halen olmadım var mı benim gibi olmayan normal mi bu durum
Öyleymiş annemde 6 ay olmamış diğer ablalarim hemen olmus bana diyor sen bana çekmişsinTelaşlanmayın kızlar 1 yıl olmayanlar bile varmış. Bünyeden bünyeye değişir bu
Yanarımda o sorumsuzluk yaşayamadığıma yanarımBende demiş olabilrim ama benim hamileliğimde çok zor geçti ben baya eskiye dönmek istiyorum ya hamilelikten öncesine hatta evlenmeden öncesine öyle bi sorumsuzluğa ihtiyacım var:)
Sütü etkiliyor mu ya ilk defa duydum. Bende öyle bir değişim olmadı henüz ,zaten son zamanlarda meme reddi yaşıyorduk hala devam ediyorBen oldum ama keşke olmasaydım 2 gün nerdeyse sütüm kesildi sütümün tadı değişti bebeğim öğürdü emmek istemedi zaten süt de çok az geldi sonra düzeldi ama o iki gün ömrümden ömür aldı resmen . 8-9 ay bile olmayanlar var ne güzel işte tadını çıkar
Yumurtlamamızı sağlayan hormon süt hormonunu baskılıyormuş . Herkeste olmayabilir tabi ama beni etkiledi . Meme reddi bu aylarda olur dedi hemşire geçen gün telefonda . gündüz emzirmek çok zor oluyor sürekli etrafa bakıyor alıyor bırakıyor yatak odasında emzirmeye çalışıyorum sessiz olsun dikkati dağılmasın diye bazen bağırış çağırış zorla ağzına veriyorum gezdirerek emziriyorum ikimiz de kan ter içinde kalıyoruzSütü etkiliyor mu ya ilk defa duydum. Bende öyle bir değişim olmadı henüz ,zaten son zamanlarda meme reddi yaşıyorduk hala devam ediyor
Sütü etkilediğini bilmiyordum bak. Tadını çıkarıcam da şu ter olayı beni bitiriyor hani adet olursam o geçer belki diye düşünüyorumBen oldum ama keşke olmasaydım 2 gün nerdeyse sütüm kesildi sütümün tadı değişti bebeğim öğürdü emmek istemedi zaten süt de çok az geldi sonra düzeldi ama o iki gün ömrümden ömür aldı resmen . 8-9 ay bile olmayanlar var ne güzel işte tadını çıkar
Valla bak o konuda hiç pişman değilim. Ailevi sıkıntılarım vardı. Ama yine de çalışmaya başladıktan sonra 10 yıl ailemden uzak şehirlerde kafama göre yalnız yaşadım. Eşimle 8 sene sonunda çocuk yapmaya karar verince evlendimYanarımda o sorumsuzluk yaşayamadığıma yanarım20 yaşına kadar okudum önlisans mezunuyum işte staj falan derken okul bitti hemen işe girdim atandım derken bi anda eşimle tanıştım daha işe başlamadan ama kazandığım belliydi işte kendimi paraladım nişanlanacam diye zavallı babam ben sana izin veriyorum gez acele etme araba hevesin var al dedi yook dinlermiyim 1 senede evlendim yaşım 22 di sonra dururmuyum hemen çocuk 23 de anneyim sonra oda kesmedi 28 de patlat ikinciyi hayatı çok fazlasıyla hızlı yaşıyorum sorumluluk olmaynca nefes alamıyorum zira heryerimde sorumlu olduğum durumlar seninde hamilelik zor geçmiş ben iki doğumumdada doğuma girene kadar bulantı kusma yaşadım ya acaba kolik ondan mı oldu ki stres etkiliyomuş
Bende de olmadıSütü etkiliyor mu ya ilk defa duydum. Bende öyle bir değişim olmadı henüz ,zaten son zamanlarda meme reddi yaşıyorduk hala devam ediyor
Yok canım ter adetten sonra da devam ediyor. Ben hiç terlemeyen biriydim sırılsıklam oluyor yatağım yastığım. Araştırdım emziren annelerde hem ödem atmak için terliyormuş vücut hem de süt bezleri ve ter bezleri yakın olduğundan süt bezleri ter bezlerini de uyarıp terlemeye nesne oluyormuş. Yani muhtemelen emzirme devam ettikçe sürecek bu durumSütü etkilediğini bilmiyordum bak. Tadını çıkarıcam da şu ter olayı beni bitiriyor hani adet olursam o geçer belki diye düşünüyorum
Yandık o zaman desene ya çok fena oluyor benim de belki dedim adet olmaya başlayınca hormonlar biraz düzelir de geçer diye düşünmüştümYok canım ter adetten sonra da devam ediyor. Ben hiç terlemeyen biriydim sırılsıklam oluyor yatağım yastığım. Araştırdım emziren annelerde hem ödem atmak için terliyormuş vücut hem de süt bezleri ve ter bezleri yakın olduğundan süt bezleri ter bezlerini de uyarıp terlemeye nesne oluyormuş. Yani muhtemelen emzirme devam ettikçe sürecek bu durum
En güzelini yapmışsınValla bak o konuda hiç pişman değilim. Ailevi sıkıntılarım vardı. Ama yine de çalışmaya başladıktan sonra 10 yıl ailemden uzak şehirlerde kafama göre yalnız yaşadım. Eşimle 8 sene sonunda çocuk yapmaya karar verince evlendimHiç pişman değilim yine olsa yine yaparım
Bizimki 2 günde bi oluyo öle ağlayarak uyanıyo bide emziriyosan normal miş adet olmamak ben 2. Adetimi oldum ztn emzirmiyorumAyy kızlar bugün oğlum çok fenaydı gündüz uyurken sürekli sıçradı durdu bir de huysuzdu biraz uykusu geliyor uyumuyor bugün mahvetti beni. Anca şimdi uyudu yatıp dinlenmek istiyorum ama mutfakta bulaşıklar beni bekliyorbu arada bir de adetten bahsetmişsiniz ben halen olmadım var mı benim gibi olmayan normal mi bu durum
Ben emziriyorum ama adet oldumBizimki 2 günde bi oluyo öle ağlayarak uyanıyo bide emziriyosan normal miş adet olmamak ben 2. Adetimi oldum ztn emzirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?