2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimki de dün öyleydi. Dünün kahvaltı masasını bugün 3 te topladım. Arada oluyor yapacak bir şey yok

Bende adet olmadım daha :) az önce yazmadan cevaplamışım kızıma bakıcam diye bende ev daginikken yapmam gereken şeyler varken yatıp uyuyamıyorum maalesef yatsam da gözüme uyku girmiyor yapılacak işleri düşünmekten :)

Telaşlanmayın kızlar 1 yıl olmayanlar bile varmış. Bünyeden bünyeye değişir bu

Ben oldum ama keşke olmasaydım 2 gün nerdeyse sütüm kesildi sütümün tadı değişti bebeğim öğürdü emmek istemedi zaten süt de çok az geldi sonra düzeldi ama o iki gün ömrümden ömür aldı resmen . 8-9 ay bile olmayanlar var ne güzel işte tadını çıkar

Bende demiş olabilrim ama benim hamileliğimde çok zor geçti ben baya eskiye dönmek istiyorum ya hamilelikten öncesine hatta evlenmeden öncesine öyle bi sorumsuzluğa ihtiyacım var:)
Yanarımda o sorumsuzluk yaşayamadığıma yanarım 20 yaşına kadar okudum önlisans mezunuyum işte staj falan derken okul bitti hemen işe girdim atandım derken bi anda eşimle tanıştım daha işe başlamadan ama kazandığım belliydi işte kendimi paraladım nişanlanacam diye zavallı babam ben sana izin veriyorum gez acele etme araba hevesin var al dedi yook dinlermiyim 1 senede evlendim yaşım 22 di sonra dururmuyum hemen çocuk 23 de anneyim sonra oda kesmedi 28 de patlat ikinciyi hayatı çok fazlasıyla hızlı yaşıyorum sorumluluk olmaynca nefes alamıyorum zira heryerimde sorumlu olduğum durumlar seninde hamilelik zor geçmiş ben iki doğumumdada doğuma girene kadar bulantı kusma yaşadım ya acaba kolik ondan mı oldu ki stres etkiliyomuş

Sütü etkiliyor mu ya ilk defa duydum. Bende öyle bir değişim olmadı henüz ,zaten son zamanlarda meme reddi yaşıyorduk hala devam ediyor

Sütü etkiliyor mu ya ilk defa duydum. Bende öyle bir değişim olmadı henüz ,zaten son zamanlarda meme reddi yaşıyorduk hala devam ediyor
Yumurtlamamızı sağlayan hormon süt hormonunu baskılıyormuş . Herkeste olmayabilir tabi ama beni etkiledi . Meme reddi bu aylarda olur dedi hemşire geçen gün telefonda . gündüz emzirmek çok zor oluyor sürekli etrafa bakıyor alıyor bırakıyor yatak odasında emzirmeye çalışıyorum sessiz olsun dikkati dağılmasın diye bazen bağırış çağırış zorla ağzına veriyorum gezdirerek emziriyorum ikimiz de kan ter içinde kalıyoruz Çok ağlarsa sağıp veriyorum

Sütü etkilediğini bilmiyordum bak. Tadını çıkarıcam da şu ter olayı beni bitiriyor hani adet olursam o geçer belki diye düşünüyorum

Valla bak o konuda hiç pişman değilim. Ailevi sıkıntılarım vardı. Ama yine de çalışmaya başladıktan sonra 10 yıl ailemden uzak şehirlerde kafama göre yalnız yaşadım. Eşimle 8 sene sonunda çocuk yapmaya karar verince evlendim Hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım

Sütü etkilediğini bilmiyordum bak. Tadını çıkarıcam da şu ter olayı beni bitiriyor hani adet olursam o geçer belki diye düşünüyorum
Yok canım ter adetten sonra da devam ediyor. Ben hiç terlemeyen biriydim sırılsıklam oluyor yatağım yastığım. Araştırdım emziren annelerde hem ödem atmak için terliyormuş vücut hem de süt bezleri ve ter bezleri yakın olduğundan süt bezleri ter bezlerini de uyarıp terlemeye nesne oluyormuş. Yani muhtemelen emzirme devam ettikçe sürecek bu durum

Yandık o zaman desene ya çok fena oluyor benim de belki dedim adet olmaya başlayınca hormonlar biraz düzelir de geçer diye düşünmüştüm

En güzelini yapmışsınevlenene kadar sıfır sorumluluktu bende evlendim evde yemek yapmaya başladım aa bu muymuş evlililşk millet abartıyo diyodumki baktım işlerin sonu yok geri dönüşüde yok yandın sen dedim

Bizimki 2 günde bi oluyo öle ağlayarak uyanıyo bide emziriyosan normal miş adet olmamak ben 2. Adetimi oldum ztn emzirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…