2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ya canım allah kolaylık versin inşallah iyisindir işlerini halledip geri dönmek daha iyi vicdan yapma bebişlerin ananesiyle ne güzel bizi haberdar et

Hangi kurumda çalışıyorsun? Seni baya zorlamış olmalı bu durum. Kötü ya birden gidip çalışmak zorunda kalmak

Benim kızda sağa dönebiliyor solu yapamıyor. Annem de dedi bebekler bir yönü daha iyi dönerler diye. Ay olarak tam dönmesi mi gerekiyordu sizleri endişelendirmiş?

Benim kızda sağa dönebiliyor solu yapamıyor. Annem de dedi bebekler bir yönü daha iyi dönerler diye. Ay olarak tam dönmesi mi gerekiyordu sizleri endişelendirmiş?
Ya ben araştırdım bu aylarda başlıyolarmış ama dönmeyende varmış kilolu olanlar biraz zorlanıyomuş mesela bizimki 4 aylık dönmüyo uğraşıyo bacaklarını havaya kaldırıyo ama yapamıyo:) daha yeni oyuncaklara uzanmaya başladı

Bende spiral takacaktım ama hastaneye gidemiyorum neyse artk eşim eve gelmiyo rahatım Bide buraya hamileyken takılıyodum bu rahat günleriz uyuyun bugünleri ararsınız dediğimde kızanlar olmuştu bari bebeğim kucağımda olacak sağlıcakla diyenler olmuştu inanmayanlar olmuştu onlar kimdİ nerde acaba

Bizim günler yakın bak ama hiç dönmüyor elini bile yukarı kaldırmayı bi kaç gündür yapabiliyor

Benim kız tam olarak 40 ı çıkmadan önceki durumuna geri döndü Uykusu düzene girmişti en geç o da gündüz çok uyursa 12 de uyurdu vs. Şimdi gece 3 ler 4 ler huysuzluklar ağlamalar ben şaşkın ben perişan

Bizim günler yakın bak ama hiç dönmüyor elini bile yukarı kaldırmayı bi kaç gündür yapabiliyor

Demekki dönemsel bişey yaa bizimde aynısı gece çok uyanıyo bide gündüz geç dalıyo uykuya dalmakta zorlanıyo uykusu var diye ağlıyo falan

Aynı durumdayız. Gece 11den sonra uyuduğunda artık gece uykusunu yapardı bugünlerde gece 1 de kalkıyor zaman geçirip öyle uyuyor. Gündüzleri de uykuya dalması zaman alıyor. Önceden pek sallamaya ihtiyaç duymazdım şimdi salla salla kolum uyuşuyor

Bende olası kazalara karşı eşimle gayrt arkadaş olduk

Ya geçmiş olsun hayırlısı artık sağlık olsun da stres yapma artık canım

Ben geçen ay sprial taktırdım bu ilk adetimi oldum geçen ay inanılmaz kanamam oldu ama

Bende demiş olabilrim ama benim hamileliğimde çok zor geçti ben baya eskiye dönmek istiyorum ya hamilelikten öncesine hatta evlenmeden öncesine öyle bi sorumsuzluğa ihtiyacım var:)

Bizimde çok kötü durumda gece 2 saatte bir uyanıyo hatta bu gece 4 te uyutuyorum 4buçukta kalkıyo 5 te uyutuyorum 5 buçukta kalkıyo bu geceler niye böle anlamadım mama verirken uyuyakalıyorum bazen anlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…