2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bende öyle düşündüm ama pişmanımeskiler yaparmış bebeklerde ne güzel uyurmuş bizimkiler hiiiç

Ayn Aynı bizim kız ya emmek için ağlıyor ama verincede emmek yerine ittiriyor babası biraz evi turlatiyor sonra sakinleşince tekrar deniyorum

Aynen biz de çok içten seviyoruz bir de iki ailede de ilk torun herkesin ilgisi onda

oh maşallah bizimkide annemler tarafında ilk kız torun babam yıllardr ne vaadlerde bulunuyodu kız istiyodu şükür oldu bitanecik kuzum diye seviyo 4 oğlandan sonra olunca

Bende öyle düşündüm ama pişmanımeskiler yaparmış bebeklerde ne güzel uyurmuş bizimkiler hiiiç
Aynen valla eskiden ne komik varmış nede başka birşey biz nekadar pimpirikli davranıyorsak okadar huysuz oluyorlar bende ilk 2 ay hiç kundak yapmadim rahat yatsın diye ama sonra yaptım mecbur cunku uyurken sürekli elleri yuzunde ya çiziyor yada kendini uyandırıyor iyi oluyordu kundak ama son zamanlarda artık kollari çıkarmak için uğraşıyor bu kezde öyle uyandırıyor kendini

Kızlar gecengun baby turco dan memnun kalan bi arkadaş vardı sanırım ondan başka kullanıp deneyen oldumu ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama tek memnun olmadigim şey yanları bebeğime çok iz yapıyor kızarıyor bu arada kızım 6.700 3 numara kullanıyorum

Hadi ya sen sallıyarakmı uyutuyodun cnm biz böle şiddetli diil ama nası diyim yastıkla tğm bedeni sallancak şekilde sallıyoruz sadece kafası sallanmasın diye ve okdar alıştı ki böle uyumaya
Kendi nazarımız değiyo olabilr tabi bol bol sevmekten okuyalım

Kızlar dün bir uzmandan dinledim güvenli bağlanmayla alakalı bebeği nerede uyuttuysak orda bırakmalıymışızki uyanınca aaa ben nerdeyim demesin mesela ayakta salladık oturma odasında uyuttuk sonra yatağına götürdğk uyanınca ben uyurken burda diildim diye düşünüp güvensizleşirmiş kadın düşünsenize siz yatağınızda uyudunuz bi uyandınız oturma odasındasınız şaşırmazmısınız korkmazmısınız dedi çok aklıma yattı bende uyutup yatağına koyuyodum özellikle bu ara dikkat edicem bu duruma

Onu bende okumuştum biryerde mesela oda değiştirmeden ayağımızda sallayıp beşiğine koymakta aynimi olur

Bizimkiler hiç yadırgamaz benimki uyurkende kucakta uyanıncada kucakta hiç yabancılık yok gayette kucağa bağımlıyız

Evet canım ben de hamağı var orda sallayarak uyutuyorum diğer yazdığın mesajdaki bilgiyi ben de duymuştum gündüz hep hamağında uyuyor ama gece hamakta uyutup beşiğine alıyorum hamaktan düşer falan diye orda bırakmıyorum

Bebeği 4 aylık olan var mı bu ayda doktor kan damlası veriyomuş sanırım ama telefonla aradığımda doktor bize öle bişey sölemedi sağlık ocağı mutlaka öneriyomuş ama bilemedim ya isteyince doktora götüremek ne kdr zor

5 aylıkken diye biliyorum ama yanılıyor muyum acaba ? Ben bu ay rotayı eczaneye sipariş verip 4 ay aşıları ile yaptıracaktım hastaneye gitmeyeceğim yani öyle düşünmüştüm

Ben de bu ay aşıya gidince soracağım sağlık ocağına onu ama daha 20 gün var bizim 4aylık olmamıza

4 aylıkken kan ilacı veriyor sağlık ocakları, kimi doktor kullandırtmıyor, 6. Ayda kan tahlili yapıp sonucuna göre bakıyor. Kimi doktor kan rezervleri dolsun eksik olmasına gerek yok diyor. Ben ilkinde kullanmadım, bunda kim ne derse desin kullanıcam.

5 aylıkken diye biliyorum ama yanılıyor muyum acaba ? Ben bu ay rotayı eczaneye sipariş verip 4 ay aşıları ile yaptıracaktım hastaneye gitmeyeceğim yani öyle düşünmüştüm
5 aylık oluncada verilebilirmiş ama 4 aylıkken öneriyolar bende eczaneye sipariş verdim rotayı sağlık ocağında aşı kalmamış gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…