2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Herhalde en ince giydiren benim bu durumda atlet zıbın üstüne pijama ve tek kat battaniye veya bambu yorgan kundak yok
Yalnız olmadığıma sevindim içim rahatladı

Benimki elleriyle dişini kaşıyo ağlamaları onu gösteriyo şindiden ağrısı başlamıştır 6. Ayda çıkarır diye tahmin ediyorum

iç zıbın + 1 kat takım ya da tulum + penye yelek bu kadar giydiriyorum üstüne de penye battaniye . Yorgan için henüz erken olduğunu düşünüyorum zaten eli ayağı durmuyor Gece uyuyup kalırım falan . Şimdiye kadar böyle örtmekten hasta olmadı . Fazla giydirmek de isilik yapar bu sefer sıcaktan uyuyamaz . Annem erkek bebeğin fazla sıcağı sevmediğini söylerdi doğruymuş

Kızlar size anlık uyku düzenini anlatıyımda halinize şükredin10:30 da uyudu en fazls uykusu 1 saat, mesela şuan 6 da uyandı emdi 6:10 da uyudu tam yatıcam 6:20 bidaha uyanıp emdi 35 geçe uyudu 45 daha uyandı ve emiyoacıktığından değil asla ilk günden beri böyle emzirmeyince uyanıyo çok denedim benim bu kız büyürmü ya bu günler geçermi ki

Ay üşür sanki ya gerçi benim ev normale göre sıcak ama bizim oda serin yada ben sıcağı sevdiğimden üşüyorum penye battaniye ve bebeği hiç düşünemiyorum donar gibi geliyo

Vücudu sıcaksa hasta olmuyorsa iyidir ay bizim babamız acayip evhamlı zaten ince yatırmıyorum çocuğu battaniyesini de kalın bi de gece geliyo elektrikli sobayı açıyor oda soğumuş diye kendisi de sonra burası çok sıcak diyip gidip oturma odasında uyuyor 3aydır bir türlü vszgeçiremedim bundan bi an önce havalar ısınsa da rahatlasak

kalkacak bu bizim kaderimiz hele ben perişanım 15 dk 10dk kalkıyo uyumuyorum hiç nasıl dayanıyısa
Walla kafayo yicem uyutuyorum beşiğe koyuyorum uyanıyo yanıma alıyorum uyanıyo bide devamı mama istiyo eliyle saçını yolmayı öğrenmiş uyandığı anda saçını yoluyo 15 dkka çok fena cnm bizim yine 30 dkkka dayanıyo

Her kilo başına 1 damla diye biliyorum canım . kan değerine bakılıp verilse daha doğru olur tabi ama şu dönemde aşıya bile korkarak götürüyoruz kan tahlili yaparlar mı acaba sormak lazım .
Evet sanırım öyleydi bide sidefer kullanırım sanırım sağlık ocağınınki paraben var dişleri karartıyor

Allah yardımcın olsun her seferinde mama hazırlamakta zor gelir

Aynı sorunu yaşadık 2kerw doktora gittik istersen sana foto da atabilirim bizim doktora mustela demişti ama ilkin çok kötü değildi mustela yı bulamayınca sebamed ve chicco 2 ürün kullandık çok daha kötü yaptı tekrar doktora götürdük başka oda mustela stelatopia dedi onun hem şampuan aldık hem de vücut kremini banyoda n sonra sür çok farkettti bizim kırmızılığı geçti ama hala vüzudun özellikle bacaklar pütür pütür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…