Bende tam aynı seyı dusundum bende aynı sızın gıbı yapıyorum bızımkıde hep terlı oluyor ben o yuzden hıc sarmıyorum ayaklarına corabı bende gıydırmıyordum ama ayaklarını cok acıyor gecelerı
Yalnız olmadığıma sevindim içim rahatladıHerhalde en ince giydiren benim bu durumda atlet zıbın üstüne pijama ve tek kat battaniye veya bambu yorgan kundak yok
Benimki elleriyle dişini kaşıyo ağlamaları onu gösteriyo şindiden ağrısı başlamıştır 6. Ayda çıkarır diye tahmin ediyorumKızlar bebekler bu kadar erken diş çıkarır mı? Bizimkinde tüm diş çıkartma belirtileri var mahvolduk valla. Atak döneminin son iki haftasına girmiştik iyi gidiyorduk ataktan olmadığını düşünüyorum o yüzden
Uyu kızım uyuuu uyu uyuuu saat başı kalkmaa kızımmmmmm kalkmaa
iç zıbın + 1 kat takım ya da tulum + penye yelek bu kadar giydiriyorum üstüne de penye battaniye . Yorgan için henüz erken olduğunu düşünüyorum zaten eli ayağı durmuyor Gece uyuyup kalırım falan . Şimdiye kadar böyle örtmekten hasta olmadı . Fazla giydirmek de isilik yapar bu sefer sıcaktan uyuyamaz . Annem erkek bebeğin fazla sıcağı sevmediğini söylerdi doğruymuş
Vücudu sıcaksa hasta olmuyorsa iyidiriç zıbın + 1 kat takım ya da tulum + penye yelek bu kadar giydiriyorum üstüne de penye battaniye . Yorgan için henüz erken olduğunu düşünüyorum zaten eli ayağı durmuyor Gece uyuyup kalırım falan . Şimdiye kadar böyle örtmekten hasta olmadı . Fazla giydirmek de isilik yapar bu sefer sıcaktan uyuyamaz . Annem erkek bebeğin fazla sıcağı sevmediğini söylerdi doğruymuş
Walla kafayo yicem uyutuyorum beşiğe koyuyorum uyanıyo yanıma alıyorum uyanıyo bide devamı mama istiyo eliyle saçını yolmayı öğrenmiş uyandığı anda saçını yoluyo 15 dkka çok fena cnm bizim yine 30 dkkka dayanıyokalkacak bu bizim kaderimiz hele ben perişanım 15 dk 10dk kalkıyo uyumuyorum hiç nasıl dayanıyısa
Tamam canım bi bakayım eczaneye ben bi tek ocean mumy kullanıyorum o da işe yaramıyorBurdan aldığım tavsiye ile elenatal 2 aldım memnunum
Evet sanırım öyleydi bide sidefer kullanırım sanırım sağlık ocağınınki paraben var dişleri karartıyorHer kilo başına 1 damla diye biliyorum canım . kan değerine bakılıp verilse daha doğru olur tabi ama şu dönemde aşıya bile korkarak götürüyoruz kan tahlili yaparlar mı acaba sormak lazım .
Ben netten web eczanemden alıyorum 3. Kez aldım bi sıkıntı çıkmıyo piyasadan daha uyguna geliyo kargosunu ödesen bileTamam canım bi bakayım eczaneye ben bi tek ocean mumy kullanıyorum o da işe yaramıyor
35günlük atak haftasına girmişiz kucak sevmeyen çocuğum kucaktan inmez oldu yandık valla
Walla kafayo yicem uyutuyorum beşiğe koyuyorum uyanıyo yanıma alıyorum uyanıyo bide devamı mama istiyo eliyle saçını yolmayı öğrenmiş uyandığı anda saçını yoluyo 15 dkka çok fena cnm bizim yine 30 dkkka dayanıyo
Çook zorr hadi gündüz ztn önemli diil ama gece. Saat başı termos biberon kaynamış ılımış su bide 30 ml içiyo bırakıyo bi saat sonra tekrar anlamadım bu işi et vericem walla doysun uyanmasın diyeAllah yardımcın olsun her seferinde mama hazırlamakta zor gelir
Aynı sorunu yaşadık 2kerw doktora gittik istersen sana foto da atabilirim bizim doktora mustela demişti ama ilkin çok kötü değildi mustela yı bulamayınca sebamed ve chicco 2 ürün kullandık çok daha kötü yaptı tekrar doktora götürdük başka oda mustela stelatopia dedi onun hem şampuan aldık hem de vücut kremini banyoda n sonra sür çok farkettti bizim kırmızılığı geçti ama hala vüzudun özellikle bacaklar pütür pütürŞampuanım evde ayrı stok var, annemde ayrıama vücut kremi olarak mustela stelatopia balsam sürüyorum evet nemlendiriyor ve kızarıklığı alıyor ama geçmiyor malesef sanırım ilaç kullanmadan da geçmeyecek. Bu kremli hali mesela.Eki Görüntüle 2614929
Ayy pek hoş değil bu durum ama yine de hoşbuldumAramıza hoşgeldin
Bizimkinin hiç saçı yok yoksa kesin onu da yapardıWalla kafayo yicem uyutuyorum beşiğe koyuyorum uyanıyo yanıma alıyorum uyanıyo bide devamı mama istiyo eliyle saçını yolmayı öğrenmiş uyandığı anda saçını yoluyo 15 dkka çok fena cnm bizim yine 30 dkkka dayanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?