Bende tam aynı seyı dusundum bende aynı sızın gıbı yapıyorum bızımkıde hep terlı oluyor ben o yuzden hıc sarmıyorum ayaklarına corabı bende gıydırmıyordum ama ayaklarını cok acıyor gecelerı
Kızlar bebekler bu kadar erken diş çıkarır mı? Bizimkinde tüm diş çıkartma belirtileri var mahvolduk valla. Atak döneminin son iki haftasına girmiştik iyi gidiyorduk ataktan olmadığını düşünüyorum o yüzden
iç zıbın + 1 kat takım ya da tulum + penye yelek bu kadar giydiriyorum üstüne de penye battaniye . Yorgan için henüz erken olduğunu düşünüyorum zaten eli ayağı durmuyor Gece uyuyup kalırım falan . Şimdiye kadar böyle örtmekten hasta olmadı . Fazla giydirmek de isilik yapar bu sefer sıcaktan uyuyamaz . Annem erkek bebeğin fazla sıcağı sevmediğini söylerdi doğruymuş
Kızlar size anlık uyku düzenini anlatıyımda halinize şükredin10:30 da uyudu en fazls uykusu 1 saat, mesela şuan 6 da uyandı emdi 6:10 da uyudu tam yatıcam 6:20 bidaha uyanıp emdi 35 geçe uyudu 45 daha uyandı ve emiyoacıktığından değil asla ilk günden beri böyle emzirmeyince uyanıyo çok denedim benim bu kız büyürmü ya bu günler geçermi ki
iç zıbın + 1 kat takım ya da tulum + penye yelek bu kadar giydiriyorum üstüne de penye battaniye . Yorgan için henüz erken olduğunu düşünüyorum zaten eli ayağı durmuyor Gece uyuyup kalırım falan . Şimdiye kadar böyle örtmekten hasta olmadı . Fazla giydirmek de isilik yapar bu sefer sıcaktan uyuyamaz . Annem erkek bebeğin fazla sıcağı sevmediğini söylerdi doğruymuş
Ay üşür sanki ya gerçi benim ev normale göre sıcak ama bizim oda serin yada ben sıcağı sevdiğimden üşüyorum penye battaniye ve bebeği hiç düşünemiyorum donar gibi geliyo
Vücudu sıcaksa hasta olmuyorsa iyidir ay bizim babamız acayip evhamlı zaten ince yatırmıyorum çocuğu battaniyesini de kalın bi de gece geliyo elektrikli sobayı açıyor oda soğumuş diye kendisi de sonra burası çok sıcak diyip gidip oturma odasında uyuyor 3aydır bir türlü vszgeçiremedim bundan bi an önce havalar ısınsa da rahatlasak
Her kilo başına 1 damla diye biliyorum canım . kan değerine bakılıp verilse daha doğru olur tabi ama şu dönemde aşıya bile korkarak götürüyoruz kan tahlili yaparlar mı acaba sormak lazım .
Çook zorr hadi gündüz ztn önemli diil ama gece. Saat başı termos biberon kaynamış ılımış su bide 30 ml içiyo bırakıyo bi saat sonra tekrar anlamadım bu işi et vericem walla doysun uyanmasın diye
Şampuanım evde ayrı stok var, annemde ayrı ama vücut kremi olarak mustela stelatopia balsam sürüyorum evet nemlendiriyor ve kızarıklığı alıyor ama geçmiyor malesef sanırım ilaç kullanmadan da geçmeyecek. Bu kremli hali mesela.Eki Görüntüle 2614929
Aynı sorunu yaşadık 2kerw doktora gittik istersen sana foto da atabilirim bizim doktora mustela demişti ama ilkin çok kötü değildi mustela yı bulamayınca sebamed ve chicco 2 ürün kullandık çok daha kötü yaptı tekrar doktora götürdük başka oda mustela stelatopia dedi onun hem şampuan aldık hem de vücut kremini banyoda n sonra sür çok farkettti bizim kırmızılığı geçti ama hala vüzudun özellikle bacaklar pütür pütür