Oyle degistireyim ozaman sleepyden memnunum ama bacak kısmı sıkıyor bizim kızın bacakları ton ton biraz gecenlerde mecbur kaldım başka bir bez vermişlerdi hediye olarak bimin sanırım bacak kısmı baya rahat oldu ama bezin kalitesini beğenmedim onun
Oyle degistireyim ozaman sleepyden memnunum ama bacak kısmı sıkıyor bizim kızın bacakları ton ton biraz gecenlerde mecbur kaldım başka bir bez vermişlerdi hediye olarak bimin sanırım bacak kısmı baya rahat oldu ama bezin kalitesini beğenmedim onun
Bizim de böyle tek fark gece 2 buçuk 3-4 böyle bir saatte uyuyor ben uykusuzluktan mahvoluyorum çocuk uyumuyor. Gece iki üç saat keisntisiz uyurdu o da gitti yarım saat bir saatte bir uyanip ağlıyor sakinlesmiyor da. Ne zaman bitecek bu düzensizlik ben de çok merak ediyorum dişten mi ataktan mi neyse artık
Nasıl yani ağrısı sıkıntısı şimdi başlayıp 6 aya kadar devam mı ediyor
Kızlar bugün aşıları yaptrdık biraz önce geldik hemşire dışarı çıktı arabanın bagajına yatırdık öle yaptı aşıları çok ağlamadı eve geldik uyuyo hep yorgun düştü kuzum kan damlası başlayın dediler ama çok kararsızım önerdiğiniz bi marka varmı bestiron alıcaktım depolarda fln bile yok kalmamış boy kilo ölçülmedi biz evde ölçtük boy 68 cm 9 kg olmuş saat başı mama yerse olucağı buydu kollar taşımıyo artık bakalım ateş olucakmı inşallah olmaz calpol aldım yinede evde dursun diye
Kızlar bugün aşıları yaptrdık biraz önce geldik hemşire dışarı çıktı arabanın bagajına yatırdık öle yaptı aşıları çok ağlamadı eve geldik uyuyo hep yorgun düştü kuzum kan damlası başlayın dediler ama çok kararsızım önerdiğiniz bi marka varmı bestiron alıcaktım depolarda fln bile yok kalmamış boy kilo ölçülmedi biz evde ölçtük boy 68 cm 9 kg olmuş saat başı mama yerse olucağı buydu kollar taşımıyo artık bakalım ateş olucakmı inşallah olmaz calpol aldım yinede evde dursun diye
Maşallah canım boyu da iyi ama ben ölçtüm 65en fazla kiloyu bilmiyorum ama fazla almamış gibime geliyo
Bestiron u duymadım iyi mi..ben sideferi biliyorum onu kullanırım
Ay üşür sanki ya gerçi benim ev normale göre sıcak ama bizim oda serin yada ben sıcağı sevdiğimden üşüyorum penye battaniye ve bebeği hiç düşünemiyorum donar gibi geliyo
Vücudu sıcaksa hasta olmuyorsa iyidir ay bizim babamız acayip evhamlı zaten ince yatırmıyorum çocuğu battaniyesini de kalın bi de gece geliyo elektrikli sobayı açıyor oda soğumuş diye kendisi de sonra burası çok sıcak diyip gidip oturma odasında uyuyor 3aydır bir türlü vszgeçiremedim bundan bi an önce havalar ısınsa da rahatlasak
Bende uzun kollu zıbın altına ayaklı pijama uzerinede pijama takımı giydiriyorum ince battaniyesiyle kundak yapıp kalın battaniyesinide göbek üzerine kadar örtüyorum bazı çocuklar sıcağı sever bazısı sevmez bizler gibi bence vucut ısısı iyiyse normaldir üsuse anlarsın Gorumcem her geldiğinde eline bakıp elleri soğuk üşüyor desede kendi bildigimden şaşmıyorum
9 kilo muu gerçi boyu da uzun ama yine de persentilin üzerinde gibi geldi bana. Doktorunuza danıştınız mı? Belki daha az kilo yapan mı mama tavsiye eder. Belki normaldir benim hiç tombik bebeğim olmadığı için tuhaf gelmiştir. Kolunuza kuvvet walla. Boğum boğumdur o şimdi ay sevesim geldi,
9 kilo muu gerçi boyu da uzun ama yine de persentilin üzerinde gibi geldi bana. Doktorunuza danıştınız mı? Belki daha az kilo yapan mı mama tavsiye eder. Belki normaldir benim hiç tombik bebeğim olmadığı için tuhaf gelmiştir. Kolunuza kuvvet walla. Boğum boğumdur o şimdi ay sevesim geldi,
Fazla canım kilosu doktora göre de fazla ama boyuda uzun dedi sık sık vermeyin mesela bi öğünde. 120 ml içsin 3 saat sonra tekrar diyo ama bizimki saat başı istiyo ama 60ml içiyo gözünden yaş geliyo vermezsek biraz azaltmaya çalışıcam ama nası dayancam bilmiyorum bi yandan tabi kollar bacaklar ısırmalık
Bu arada ben de doktora sordum bacaklarını kortizollu bir krem önerdi 10 gün kullan dedi bakalım geçecek mi. Bir de sürekli nemlendirin ve açıkta bırakın dedi.
Fazla canım kilosu doktora göre de fazla ama boyuda uzun dedi sık sık vermeyin mesela bi öğünde. 120 ml içsin 3 saat sonra tekrar diyo ama bizimki saat başı istiyo ama 60ml içiyo gözünden yaş geliyo vermezsek biraz azaltmaya çalışıcam ama nası dayancam bilmiyorum bi yandan tabi kollar bacaklar ısırmalık
Sen yine de kontrollü git canım doktora danışarak tabi. Yağ hücreleri gereğinden fazla büyürse Alalh korusun ilerde obeziteyle falan uğraşmasın çocuk. Ama doktor daha iyisini bilir tabi