2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Değiştirmek istiyosan önce dönüşümlü kullan yani bi ondan bi diğerinden yavaş yavaş alışır pişik yapmaz bence
Oyle degistireyim ozaman sleepyden memnunum ama bacak kısmı sıkıyor bizim kızın bacakları ton ton biraz gecenlerde mecbur kaldım başka bir bez vermişlerdi hediye olarak bimin sanırım bacak kısmı baya rahat oldu ama bezin kalitesini beğenmedim onun

Aa bizim doğum günleri aynıymış

Tabi o kadar sürüyo bazen

Kızlar bugün aşıları yaptrdık biraz önce geldik hemşire dışarı çıktı arabanın bagajına yatırdık öle yaptı aşıları çok ağlamadı eve geldik uyuyo hep yorgun düştü kuzum kan damlası başlayın dediler ama çok kararsızım önerdiğiniz bi marka varmı bestiron alıcaktım depolarda fln bile yok kalmamış boy kilo ölçülmedi biz evde ölçtük boy 68 cm 9 kg olmuş saat başı mama yerse olucağı buydu kollar taşımıyo artık bakalım ateş olucakmı inşallah olmaz calpol aldım yinede evde dursun diye

Bacaklar tombişse 4no al molfix alırsan

Maşallah canım boyu da iyi ama ben ölçtüm 65en fazla kiloyu bilmiyorum ama fazla almamış gibime geliyo
Bestiron u duymadım iyi mi..ben sideferi biliyorum onu kullanırım

Kaç tane aşı oldu 2. Aydaki gibi mi

Ay üşür sanki ya gerçi benim ev normale göre sıcak ama bizim oda serin yada ben sıcağı sevdiğimden üşüyorum penye battaniye ve bebeği hiç düşünemiyorum donar gibi geliyo
Yok hiç üşüyüp hasta olmadı şimdiye kadar giydirdiklerim hep pamuklu sıcak tutuyor

Evimiz çok sıcak alt kat komşum da bebekli onlar da yakıyor kombiyi ondan çok örtmüyorum

Daha ne kadar örtecen zaten canım çift kat giydirip battaniyeyi de çift yapıyorsun elleri üşüdüğünü göstermez sen bildiğini oku

9 kilo muu gerçi boyu da uzun ama yine de persentilin üzerinde gibi geldi bana. Doktorunuza danıştınız mı? Belki daha az kilo yapan mı mama tavsiye eder. Belki normaldir benim hiç tombik bebeğim olmadığı için tuhaf gelmiştir. Kolunuza kuvvet walla. Boğum boğumdur o şimdi ay sevesim geldi,

Maşallah baya büyümüş calpol almakla iyi yapmışsın ateşi olursa verirsin canım geçmiş olsun

Fazla canım kilosu doktora göre de fazla ama boyuda uzun dedi sık sık vermeyin mesela bi öğünde. 120 ml içsin 3 saat sonra tekrar diyo ama bizimki saat başı istiyo ama 60ml içiyo gözünden yaş geliyo vermezsek biraz azaltmaya çalışıcam ama nası dayancam bilmiyorum bi yandan tabi kollar bacaklar ısırmalık

Sen yine de kontrollü git canım doktora danışarak tabi. Yağ hücreleri gereğinden fazla büyürse Alalh korusun ilerde obeziteyle falan uğraşmasın çocuk. Ama doktor daha iyisini bilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…