2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Üşüşe illaki anlardın bence. Ben de çok sıkı giydirmiyorum ama üstünde örttüğüm hiçbir şey kalmıyor maalesef sıkıntımız o

Kızlar kızım uyurken üstünde ne varsa sürekli açıyor. Sabah baktım beşikte 90 derece dönmüş yorganın altına falan sıkışacak diye korkuyorum bücür nasıl yatırıyorsunuz siz?
Bizimki de aynı kundak yaptigim halde battaniyesini tepinerek kafasina kadar geçiriyordu bende battaniyenin kenarlarini yatağın kenarlarina sıkıştırmakta buldum

Benimkinin de yanakları böyle oluyor arada. Öptüğümüzde oluyor özellikle
Aynen bizimkininse yanakları böyle hatta sulaniyordu doktorumuz hipokort ve hametan vermisti baya geçti ama kızımin eli sürekli suratinda kaşıyor oyuzden tam geçmek bilmedi doktorada gitmek istemiyorum şuan

Aynen bizimkininse yanakları böyle hatta sulaniyordu doktorumuz hipokort ve hametan vermisti baya geçti ama kızımin eli sürekli suratinda kaşıyor oyuzden tam geçmek bilmedi doktorada gitmek istemiyorum şuan
iz kalmaz inşallah. Yatak kısmında sıkıştırayım bakalım kenarları

Bende uzun kollu zıbın altına ayaklı pijama uzerinede pijama takımı giydiriyorum ince battaniyesiyle kundak yapıp kalın battaniyesinide göbek üzerine kadar örtüyorum bazı çocuklar sıcağı sever bazısı sevmez bizler gibi bence vucut ısısı iyiyse normaldir üsuse anlarsın Gorumcem her geldiğinde eline bakıp elleri soğuk üşüyor desede kendi bildigimden şaşmıyorum

Benimki totosu hep açıkta olsun istiyorEn mutlu anları altını açtığım anlar şu an altını açtım biraz havalansın diye bekliyorum bacaklar havada çılgınlar gibi oynuyor

Benimki totosu hep açıkta olsun istiyorEn mutlu anları altını açtığım anlar şu an altını açtım biraz havalansın diye bekliyorum bacaklar havada çılgınlar gibi oynuyor
Ay bunlar hep aynı ya çılgınlar gibi ağladığı anda bile açsam susuyor sonra mutluluktan çığlık atiyor bugünlerde bacaklarını havaya kaldırıp elleriyle tutmaya başladı baya seviyor ayaklarını hareket ettirip izliyor

Benimki de öyle bir de bu aralar bacakları iyice kaldırıyor ayaklarına bakıp çığlık atıyor bizi çok zorluyorlar ama çok komik sıpalar

Bizim de böyle tek fark gece 2 buçuk 3-4 böyle bir saatte uyuyor ben uykusuzluktan mahvoluyorum çocuk uyumuyor. Gece iki üç saat keisntisiz uyurdu o da gitti yarım saat bir saatte bir uyanip ağlıyor sakinlesmiyor da. Ne zaman bitecek bu düzensizlik ben de çok merak ediyorum dişten mi ataktan mi neyse artık
Benimki elleriyle dişini kaşıyo ağlamaları onu gösteriyo şindiden ağrısı başlamıştır 6. Ayda çıkarır diye tahmin ediyorum
Nasıl yani ağrısı sıkıntısı şimdi başlayıp 6 aya kadar devam mı ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…