Mesajlarınızı okuduktan sonra acaba ben ince mi giydirip uyutuyorum diye düşünmeye başladım. Oda ısısı 24 derece. Kıyafet uzun kol zıbın üstüne pijama üstü. Altına patiksiz tek bir pijama ayakları çıplak. Müslin örtü ile kundak yapıyorum üstüne de penye battaniye. Üstünü de açmıyor öyle. Soğuk mu oluyordur sizce? Gece süt vermek için kaldırdığımda başı hep terli sırtı sıcak oluyor o yüzden hiç acaba demedim.
Kızlar kızım uyurken üstünde ne varsa sürekli açıyor. Sabah baktım beşikte 90 derece dönmüş yorganın altına falan sıkışacak diye korkuyorum bücür nasıl yatırıyorsunuz siz?
Bizimki de aynı kundak yaptigim halde battaniyesini tepinerek kafasina kadar geçiriyordu bende battaniyenin kenarlarini yatağın kenarlarina sıkıştırmakta buldum
Aynen bizimkininse yanakları böyle hatta sulaniyordu doktorumuz hipokort ve hametan vermisti baya geçti ama kızımin eli sürekli suratinda kaşıyor oyuzden tam geçmek bilmedi doktorada gitmek istemiyorum şuan
Aynen bizimkininse yanakları böyle hatta sulaniyordu doktorumuz hipokort ve hametan vermisti baya geçti ama kızımin eli sürekli suratinda kaşıyor oyuzden tam geçmek bilmedi doktorada gitmek istemiyorum şuan
Mesajlarınızı okuduktan sonra acaba ben ince mi giydirip uyutuyorum diye düşünmeye başladım. Oda ısısı 24 derece. Kıyafet uzun kol zıbın üstüne pijama üstü. Altına patiksiz tek bir pijama ayakları çıplak. Müslin örtü ile kundak yapıyorum üstüne de penye battaniye. Üstünü de açmıyor öyle. Soğuk mu oluyordur sizce? Gece süt vermek için kaldırdığımda başı hep terli sırtı sıcak oluyor o yüzden hiç acaba demedim.
Bende uzun kollu zıbın altına ayaklı pijama uzerinede pijama takımı giydiriyorum ince battaniyesiyle kundak yapıp kalın battaniyesinide göbek üzerine kadar örtüyorum bazı çocuklar sıcağı sever bazısı sevmez bizler gibi bence vucut ısısı iyiyse normaldir üsuse anlarsın Gorumcem her geldiğinde eline bakıp elleri soğuk üşüyor desede kendi bildigimden şaşmıyorum
Bende uzun kollu zıbın altına ayaklı pijama uzerinede pijama takımı giydiriyorum ince battaniyesiyle kundak yapıp kalın battaniyesinide göbek üzerine kadar örtüyorum bazı çocuklar sıcağı sever bazısı sevmez bizler gibi bence vucut ısısı iyiyse normaldir üsuse anlarsın Gorumcem her geldiğinde eline bakıp elleri soğuk üşüyor desede kendi bildigimden şaşmıyorum
Benimki totosu hep açıkta olsun istiyorEn mutlu anları altını açtığım anlar şu an altını açtım biraz havalansın diye bekliyorum bacaklar havada çılgınlar gibi oynuyor
Benimki totosu hep açıkta olsun istiyorEn mutlu anları altını açtığım anlar şu an altını açtım biraz havalansın diye bekliyorum bacaklar havada çılgınlar gibi oynuyor
Ay bunlar hep aynı ya çılgınlar gibi ağladığı anda bile açsam susuyor sonra mutluluktan çığlık atiyor bugünlerde bacaklarını havaya kaldırıp elleriyle tutmaya başladı baya seviyor ayaklarını hareket ettirip izliyor
Kızlar size anlık uyku düzenini anlatıyımda halinize şükredin10:30 da uyudu en fazls uykusu 1 saat, mesela şuan 6 da uyandı emdi 6:10 da uyudu tam yatıcam 6:20 bidaha uyanıp emdi 35 geçe uyudu 45 daha uyandı ve emiyoacıktığından değil asla ilk günden beri böyle emzirmeyince uyanıyo çok denedim benim bu kız büyürmü ya bu günler geçermi ki
Bizim de böyle tek fark gece 2 buçuk 3-4 böyle bir saatte uyuyor ben uykusuzluktan mahvoluyorum çocuk uyumuyor. Gece iki üç saat keisntisiz uyurdu o da gitti yarım saat bir saatte bir uyanip ağlıyor sakinlesmiyor da. Ne zaman bitecek bu düzensizlik ben de çok merak ediyorum dişten mi ataktan mi neyse artık