Oy kuzum benim çok geçmiş olsun kaşınıyordur da hafif bir kortizonlu krem iyi gelir geçirir hemen ama reçeteli satılıyor sanırım . Aşıya gidince yazdırırsın tekrar tekrar gitmene gerek kalmaz
Kızlar gecengun baby turco dan memnun kalan bi arkadaş vardı sanırım ondan başka kullanıp deneyen oldumu ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama tek memnun olmadigim şey yanları bebeğime çok iz yapıyor kızarıyor bu arada kızım 6.700 3 numara kullanıyorum
Evet yaa o da sıkıntı gerçekten inşallah huysuzlanmazlar dışarıyı görünce oğlumu kırkı çıkar çıkmaz sokaklara atmıştık kendimizi ama bı sefer odaya hapsolduk
Bebeği 4 aylık olan var mı bu ayda doktor kan damlası veriyomuş sanırım ama telefonla aradığımda doktor bize öle bişey sölemedi sağlık ocağı mutlaka öneriyomuş ama bilemedim ya isteyince doktora götüremek ne kdr zor
Kansız hala, gerçi kan yapcak bir şey de yemiyor ama acaba diyorum zamanında depoların boşalmasını beklemeden kullansaydım hiç olmaz mıydı. Ben de paraben var diye kullanmamıştım, dr gerek yok demişti.
Aynen sanırım aynı durumdayız büyük oğlumda herşeyi ince eleyip sık dokudum ama maalesef kan değerleri hep düşük iştahsız zayıf Boy kilo olarak persentilde ortalamanın altında hep...pişmanım yani keşke kullansaymışım
Senin kız benim gibi galiba kafayı yastığın altına gömüp uymak istiyo bende arkasına önüne yastık sıkıştırıyorum bide gözünü şapkayla yada ince bi örtüyle kapatıyorum sağa sola dönüyor ama tehlikeli bişey yapmıyor şimdilik
Sen battaniyeyi kundak gibi yap üstüne de yorgan ört yada uyku tulumu al rahat edersin örtme derdi olmaz benim şimdilik sorun yok ama seneye kışın alıcam
Senin kız benim gibi galiba kafayı yastığın altına gömüp uymak istiyo bende arkasına önüne yastık sıkıştırıyorum bide gözünü şapkayla yada ince bi örtüyle kapatıyorum sağa sola dönüyor ama tehlikeli bişey yapmıyor şimdilik
Kızlar kendinize kullandığınız vitamin falan var mı saçlarım aşırı aşırı dökülüyo her taraf saç oldu yaa iki bebeyle süpüremiyorum da öyle uçuşuyolar etrafta
Kızlar kendinize kullandığınız vitamin falan var mı saçlarım aşırı aşırı dökülüyo her taraf saç oldu yaa iki bebeyle süpüremiyorum da öyle uçuşuyolar etrafta
Her kilo başına 1 damla diye biliyorum canım . kan değerine bakılıp verilse daha doğru olur tabi ama şu dönemde aşıya bile korkarak götürüyoruz kan tahlili yaparlar mı acaba sormak lazım .
Mesajlarınızı okuduktan sonra acaba ben ince mi giydirip uyutuyorum diye düşünmeye başladım. Oda ısısı 24 derece. Kıyafet uzun kol zıbın üstüne pijama üstü. Altına patiksiz tek bir pijama ayakları çıplak. Müslin örtü ile kundak yapıyorum üstüne de penye battaniye. Üstünü de açmıyor öyle. Soğuk mu oluyordur sizce? Gece süt vermek için kaldırdığımda başı hep terli sırtı sıcak oluyor o yüzden hiç acaba demedim.
Kızlar bebekler bu kadar erken diş çıkarır mı? Bizimkinde tüm diş çıkartma belirtileri var mahvolduk valla. Atak döneminin son iki haftasına girmiştik iyi gidiyorduk ataktan olmadığını düşünüyorum o yüzden
Mesajlarınızı okuduktan sonra acaba ben ince mi giydirip uyutuyorum diye düşünmeye başladım. Oda ısısı 24 derece. Kıyafet uzun kol zıbın üstüne pijama üstü. Altına patiksiz tek bir pijama ayakları çıplak. Müslin örtü ile kundak yapıyorum üstüne de penye battaniye. Üstünü de açmıyor öyle. Soğuk mu oluyordur sizce? Gece süt vermek için kaldırdığımda başı hep terli sırtı sıcak oluyor o yüzden hiç acaba demedim.
Bende tam aynı seyı dusundum bende aynı sızın gıbı yapıyorum bızımkıde hep terlı oluyor ben o yuzden hıc sarmıyorum ayaklarına corabı bende gıydırmıyordum ama ayaklarını cok acıyor gecelerı