2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben molfix 4 numara kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum

İnşallah yaa bebeler eve hapsoldu zaten dışarı Çıkınca garipseyecekler
Evet yaa o da sıkıntı gerçekten inşallah huysuzlanmazlar dışarıyı görünce oğlumu kırkı çıkar çıkmaz sokaklara atmıştık kendimizi ama bı sefer odaya hapsolduk

Normalde kan değerlerine baktırıp veriyorlar ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum neye göre kaç damla kullanacağız

Aynen sanırım aynı durumdayız büyük oğlumda herşeyi ince eleyip sık dokudum ama maalesef kan değerleri hep düşük iştahsız zayıf Boy kilo olarak persentilde ortalamanın altında hep...pişmanım yani keşke kullansaymışım

Geçen destek olsun diye koyduğum yastığın altına girmişti yüzünün yarısı yastığın altında yarısı dışardaydı. Allahtan gündüzdü de fark ettim
Senin kız benim gibi galiba kafayı yastığın altına gömüp uymak istiyo bende arkasına önüne yastık sıkıştırıyorum bide gözünü şapkayla yada ince bi örtüyle kapatıyorum sağa sola dönüyor ama tehlikeli bişey yapmıyor şimdilik

Bebek yorganı üstüne de battaniye seriyorum. İkisini de atıyor. Tek tek örtsem de aynı
Sen battaniyeyi kundak gibi yap üstüne de yorgan ört yada uyku tulumu al rahat edersin örtme derdi olmaz benim şimdilik sorun yok ama seneye kışın alıcam

Benimki şapkadan nefret ediyor

Benimkide gündüz kullanmıyor şapka ama uykusu gelince alıştı illaki o gözler kapanacak şapkayla falan göz bandı mı alsam bu bebeye

Kızlar kendinize kullandığınız vitamin falan var mı saçlarım aşırı aşırı dökülüyo her taraf saç oldu yaa iki bebeyle süpüremiyorum da öyle uçuşuyolar etrafta

Normalde kan değerlerine baktırıp veriyorlar ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum neye göre kaç damla kullanacağız
Her kilo başına 1 damla diye biliyorum canım . kan değerine bakılıp verilse daha doğru olur tabi ama şu dönemde aşıya bile korkarak götürüyoruz kan tahlili yaparlar mı acaba sormak lazım .

Mesajlarınızı okuduktan sonra acaba ben ince mi giydirip uyutuyorum diye düşünmeye başladım. Oda ısısı 24 derece. Kıyafet uzun kol zıbın üstüne pijama üstü. Altına patiksiz tek bir pijama ayakları çıplak. Müslin örtü ile kundak yapıyorum üstüne de penye battaniye. Üstünü de açmıyor öyle. Soğuk mu oluyordur sizce? Gece süt vermek için kaldırdığımda başı hep terli sırtı sıcak oluyor o yüzden hiç acaba demedim.

Bende tam aynı seyı dusundum bende aynı sızın gıbı yapıyorum bızımkıde hep terlı oluyor ben o yuzden hıc sarmıyorum ayaklarına corabı bende gıydırmıyordum ama ayaklarını cok acıyor gecelerı

Herhalde en ince giydiren benim bu durumda atlet zıbın üstüne pijama ve tek kat battaniye veya bambu yorgan kundak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…