2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar kızım uyurken üstünde ne varsa sürekli açıyor. Sabah baktım beşikte 90 derece dönmüş yorganın altına falan sıkışacak diye korkuyorum bücür nasıl yatırıyorsunuz siz?

Kızlar kızım uyurken üstünde ne varsa sürekli açıyor. Sabah baktım beşikte 90 derece dönmüş yorganın altına falan sıkışacak diye korkuyorum bücür nasıl yatırıyorsunuz siz?
Ben yan yatırıyorum cnm yanlarınada küçük bebek yastığı koyuyorum sırtına ve karnına kollarıyla ittiriyo ama yine de çok kıpırdayamıyo

Ben yan yatırıyorum cnm yanlarınada küçük bebek yastığı koyuyorum sırtına ve karnına kollarıyla ittiriyo ama yine de çok kıpırdayamıyo
Geçen destek olsun diye koyduğum yastığın altına girmişti yüzünün yarısı yastığın altında yarısı dışardaydı. Allahtan gündüzdü de fark ettim

Geçen destek olsun diye koyduğum yastığın altına girmişti yüzünün yarısı yastığın altında yarısı dışardaydı. Allahtan gündüzdü de fark ettim
Ayyy çok hareketli demekki ztn büyüyünce genelde bomboş yatakta yatın diyolar bu organik uyku tulumları almayı düşünüyodm ben 6 aylıkken üstne bişey örtmemek için sen şimdiden alabilirsin belki

Fısfıslı olanlardan demi sıkması kolay oluyo 4.ay aşısın pazartesi günü gidicez korkuyorum ama yapacak da bi şey yok ertelenecek bi şey değil Tırnağıyla yapmış olabilir dediğin gibi ya biraz bekle devam ederse bakarsın çaresine . İlk doğduğunda bizimki de egzama geçirdi her yeri döküldü coresatin kullandık yüzü geçmeyince kortizonlu bi krem kullandım 3-4 gün hemen geçti . Hala da ara ara çıkıyor cildinde. Bazen omzunda çıkıyor geçiyor .mustelanın stelatopia iyi geliyo diyolar ama elimdeki bitmeden almak istemiyorum . Senin şampuan bitecek gibiyse deneyebilirsin .

Ben de nutrigen in D vitaminini kullanıyorum o da fısfıslı bi fıs iş bitti

Canım yorgan derken battaniye gibi mi nasıl bişey ? Bildiğin yorgansa tedirgin eder tabi battaniye ser üstüne . Benim oğlan da hep açıyor sürekli kontrol ediyorum göğsünün üstünü asla örtemiyorum akşamları penye yelek giydiriyorum uyurken .

Bebek yorganı üstüne de battaniye seriyorum. İkisini de atıyor. Tek tek örtsem de aynı

Şampuanım evde ayrı stok var, annemde ayrı ama vücut kremi olarak mustela stelatopia balsam sürüyorum evet nemlendiriyor ve kızarıklığı alıyor ama geçmiyor malesef sanırım ilaç kullanmadan da geçmeyecek. Bu kremli hali mesela.

Neden mama veriyorsun biz 3. Ay da sağlık ocağında 5200 idi kilosu bende ebeye sordum kilo alımı az mama takviyesi yapalım mı dedim oda hayır ortalamanın içinde zaten mama vermeyin dedi
Daha rahatça uzun uyuyo valla gece uykusuna mamayla geçsin dedim o saatlerde gazı çok oluyordu

Benimkinin de yanakları böyle oluyor arada. Öptüğümüzde oluyor özellikle

Benimkinin de yanakları böyle oluyor arada. Öptüğümüzde oluyor özellikle
Yanakları da böyle ama yanakları günde 4-5 kremlersem geçiyor. Bacakları ve vucudu geçmiyor. Tenleri çok hassas bir de beyaz tenliyse normal aslında. Ben artık allerjiden de şüphelenmeye başladım çünkü hep ishal

Ah doktora götürmende fayda var ama o da nasıl olacak ki ya.

Oy kuzum benim çok geçmiş olsun kaşınıyordur da hafif bir kortizonlu krem iyi gelir geçirir hemen ama reçeteli satılıyor sanırım . Aşıya gidince yazdırırsın tekrar tekrar gitmene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…