2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Hahahaha beni beklerken senden geliyormuş bomba başkalarıyla evlenince bazen kardeşler değişebiliyor. Benim kız kardeşlerim bekar. Belki ondan bana yardımcılar şu an bilmiyorum
Ayyyy bana korku filmi çek deseler tekrar hamile kalmayı falan çekerim senden alalım haber canım hayırlısıyla

Canım kaşık biberon aldın mı kullanışlımı
Meme reddi olmaması için kaşık biberon kullanmak istiyorsaniz alıştırma bardağını da deneyebilirsiniz ben çok öneririm. Çok rahat ve meme reddine yol açmıyor

Geçen gün bizim de öyleydi hiç belli olmuyor ayarları ya
Geldimi hepsi birden geliyo eşim yoktu oğlan acıktı yemek yapılacak kız durmuyo derken koca bi tava çorbayı halıya döktüm kız yüzünden dolap battı halı berbattı neysrki yıkadım derken akşam olmadı bi türlü

Allah kolaylık versin baya badire atlamışsın bugün şimdi nasılsın

Ay canım lancinoh ben memnundum demek ki kişiden kişiye değişiyo üzüldüm keşke tavsiye etmeseydim
Olur mu canım ben hepsiburadada yorumlara baktım herkes çok memnundu ama beni tatmin etmedi mamajoo kullandığımı için onun çekişi Harika sütüde hızlı arttırıyordu ürün benim gibi boş memeliler için uygun değilmiş

Kızlar bugün biz doktora gittik ve oğlumun boyu 63.5 cm olmuş 6 haftada 6 cm uzamış ama kg I 500 gram geride geliyor

Allah kolaylık versin baya badire atlamışsın bugün şimdi nasılsın
Şükür uyumuşum canım milyon kere uyandırsada en azından dinlenmişim tek tek alıntı yapamadım saolun kızlar bazen ters gidiyo ağlanacak hale geliyosun
@ hadikonuşalım

Şükür uyumuşum canım milyon kere uyandırsada en azından dinlenmişim tek tek alıntı yapamadım saolun kızlar bazen ters gidiyo ağlanacak hale geliyosun
@ hadikonuşalım
Biraz enerji meselesi biliyor musun...enerjimiz düştükçe ve stresimiz arttıkça olumsuzlukları daha çok çekiyoruz. Mesela mutsuzsak moraliniz bozuk ve stresliysek sakarlaşırız elimiz ayağımız dolaşır her şeyi deviririz. Bunların hepsi sarmal birbirine bağlı aslında. Ama insanız işte

Biraz önce doktorla telefonda konuştum bana diyor ki biraz cahil ol çocuğu tartıp bakıp durma normal emzir tamam diyor ya sanki dün mama ver diyen adam bu değil gibi

Biraz önce doktorla telefonda konuştum bana diyor ki biraz cahil ol çocuğu tartıp bakıp durma normal emzir tamam diyor ya sanki dün mama ver diyen adam bu değil gibi
Benimki ilk aydan sonra hep ayda 500 aldı doktor sınırda daha çok emzirmeye çalış dedi sadece. Mama ver demedi mesela

Benimki ilk aydan sonra hep ayda 500 aldı doktor sınırda daha çok emzirmeye çalış dedi sadece. Mama ver demedi mesela
Bana diyor ki mama evde bulunsun lazım olursa diyor ya dün bizi dünya masrafa soktu

Evet haklısın ben gerildiğimde kız dahada huysuz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…