2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar nasıl yetişiyosunuz ev işine ben yeteniyorum yemekten kurtulamıyorumki sabah öğle akşam bitmiyo eşim evde oğlum var kendim olsa kolay kolay yaparım geçer ama yok bitmiyo işmesela birazdan orman kebabı ve biber dolması yapıcam iki gün dönüşümlü yiyelim diye tabi çorba pilav salatasız olmaz derken çıkamıyorum mutfaktan bide sürekli tatlı yapıyorum canım istiyo en kötü bi şekilde helva yapıyorum

Yemek beni de çok zorluyor. Bazen tembellik edip pide pizza falan da istiyorum çok yorulmuşsam ne yapacağımı düşünmek cidden yoruyor

Bana diyor ki mama evde bulunsun lazım olursa diyor ya dün bizi dünya masrafa soktu
Canım mamalar açıldığı anda genelde 2 3 haftada tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum. Üstünde yazar gerçi. Biz ilk aldığımızı nerdeyse kullanmadan attık maalesef

Kızlar Kızımın kafasındaki Konak hala geçmedi ya doktor ilk ay krem vermişti her yerde Konak zararlı değil kendiğinden geçiyor yazdığından almadım kimyasal sürmeyim diye. zeytinyağını da birkaç kez sürdüm ama o da kafası birkaç saat ıslak kaldığından üşütmesinden korktuğumdan çok yapmadım. Kremi alsam mı bilemedim ya bu kadar beklemişken biraz daha mı beklesem? İlk zamanlara göre azaldı çünkü

Bizimki de hala konaklı, kabuk kabuk. Hrt banyo öncesi zeytinyağı sürüyorum, sonra ucu kut tarağı ike tarıyorum, eskiye göre az ama hala çok var. Her gün yıkamak çaresi ama her gün yıkayamıyorum ya 3 güne bir anca.

Ben de 3 güne bir yıkıyorum. Ama rahatsızlık da vermiyor ona. Beni de görüntü olarak rahatsız etmiyor takıntı yapmadım yani.Zararlı da değilmiş. İltihaplı falan olması sıkıntıymış çünkü.Uzun sürmesi kafamı karıştırdı açıkçası.

Canım mamalar açıldığı anda genelde 2 3 haftada tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum. Üstünde yazar gerçi. Biz ilk aldığımızı nerdeyse kullanmadan attık maalesef
Bizde attık bir mama çocuk 30 cc bile içmedi . Şuan evde 2 mama daha var onlar da çöp . Sonuçta doktor normal emzir dramatik bir durum yok dedi

Yaaaa bende hindistan cevizi yağı ile başına masaj yapıp tarayıp öyle banyoya girdirdim çok iyi geldi hiç Konak yok şuan

Bizim de hala geçmedi ama eskiye oranla azaldı bu aralar elini sürekli kafaya atıyor attıkça arada kendisi de kaldırdı yalnız dün tırnağıyla kafayı çizmiş biraz kanatmış beni de o endişelendirdi inşallah hemen geçer

Ben ebebektem tarak aldım xeytinyağı yapıp taradım süper etkili geçiyo

Geçen hafta bizimkş de çizikti iyikeşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…