Aynenn ya kucağımda bebekle poğaça yiyorum bide okdr hızlı yiyorumki ağlamadan halledipiym yeme işini diye karambole gidiyo:)) bizim evde aynı durumda hergün tatlı hamurişiBunlar hep stresi yemekle bastırma. Ben de şu an o aşamadayım. Bi de eşim evden çalışıyor. Adam sürekli internetten bir şey istiyordün eve 2 kilo baklava istemiş Bana yeme sen diyor. Mümkün mü acaba
Kolik bebek 3. Tür insan falan galibakolik bebek mahvetti bizi bugün temizlik yapacaz hiç durmuyo anca süpürdüm eşim baktı oda salonu daha yapamadım
Benimki 2 gündür huzursuzlukta zirve yaptı. Dalamıyor uyusa ağlayarak uyanıyor. Bi yeri mi ağrıyor anlamıyorum ki yaKolik bebek 3. Tür insan falan galibabizimki bugün okdr suratsızki bi günü bi gününü tutmuyo ama oyun halısına bıraktım bugün bilerek hiç dahil olmadım arada seslendim içim gitti ama yarım saat oyalandı temizlik yemek bebekle her iş zor ya zamanla yarışıyorz resmen
Ataktan bence hepimizinki öyle bi dönem çıldırtıyo sonra biraz rahat tam nefes alacaksın tekrar yine aynıBenimki 2 gündür huzursuzlukta zirve yaptı. Dalamıyor uyusa ağlayarak uyanıyor. Bi yeri mi ağrıyor anlamıyorum ki ya
Bizim daha var bitmesine güzel haberlerini bekliyorum. Düzeliyor de de daha sabırlı olabilelimAtaktan bence hepimizinki öyle bi dönem çıldırtıyo sonra biraz rahat tam nefes alacaksın tekrar yine aynıbizim 2 gün kaldı heralde çıkınca haber veririm düzeliyo mu diye
Hadi inş sihirli bi değnek bekliyorumBizim daha var bitmesine güzel haberlerini bekliyorum. Düzeliyor de de daha sabırlı olabilelim
Aynenn ya kucağımda bebekle poğaça yiyorum bide okdr hızlı yiyorumki ağlamadan halledipiym yeme işini diye karambole gidiyo:)) bizim evde aynı durumda hergün tatlı hamurişi
Merhaba kızlar baya yazışmışsınız 2 gündür anca bitti okumamşimdi yetiştim size bizim de aşısı pazartesi kilo vs yazarım inşallah pazartesi çok ateş yapıyor mu kızlar 4.ay aşıları ben de bu menenjit aşısını yaptırıp yaptırmamakta kararsızım neden bütün aşılar sağlık ocağının aşı takvimine girmez ki biz karar vermek durumundayız
Gözün aydın canım sevindimMerhaba hanımlar iki gün önce yazmıştım buraya son durumu belirteyim dün akşam videoya çektim kuzumu yakaladım tam o titreme anlarını wptan Dr a sordum hareketleri normal dedi ama ben bi süre daha takip edicem duruma göre hareket edicem haber edeyim dedim
Bize ateş yaptı aşı. İlk gece de düzgün uyuyamadı. Calpol kullanınca iyi oluyordu bir süre sonra tekrar başlıyordu ateş ve huzursuzluğuMerhaba kızlar baya yazışmışsınız 2 gündür anca bitti okumamşimdi yetiştim size bizim de aşısı pazartesi kilo vs yazarım inşallah pazartesi çok ateş yapıyor mu kızlar 4.ay aşıları ben de bu menenjit aşısını yaptırıp yaptırmamakta kararsızım neden bütün aşılar sağlık ocağının aşı takvimine girmez ki biz karar vermek durumundayız
Ben onunkini taklit ediyorum dahaBebişleriniz ses taklidine başladı mı? Biz yapmaya başladık ses tonuna da dikkat ediyor yumuşak söyleyince kedi gibi bir ses çıkarıyor. Yüksek ses tonunu kullandığımda çığlıkla birlikte çıkarıyor. Çıkardığımız sesler: “aa” “ee” “ıh ıh”
Ya birden huy değiştirince ben de bi yeri mi ağrıyor kaygısına düşüyorumAtaktan bence hepimizinki öyle bi dönem çıldırtıyo sonra biraz rahat tam nefes alacaksın tekrar yine aynıbizim 2 gün kaldı heralde çıkınca haber veririm düzeliyo mu diye
Benim oğlumda ateş yaptı biraz ama çok yüksek değil 38 oldu normalde de hep sıcaktır normal ateşi bile 37 .Size yapmaz inşallahMerhaba kızlar baya yazışmışsınız 2 gündür anca bitti okumamşimdi yetiştim size bizim de aşısı pazartesi kilo vs yazarım inşallah pazartesi çok ateş yapıyor mu kızlar 4.ay aşıları ben de bu menenjit aşısını yaptırıp yaptırmamakta kararsızım neden bütün aşılar sağlık ocağının aşı takvimine girmez ki biz karar vermek durumundayız
Olmamış canımBu arada üye kismima oğlumun doğumunu ekleyebildim mi ben göremiyorum da
İnş çok zorladı bizi normalde huysuz şimdi kat kat huysuzBu atak haftası ben panik atak olmadan bitsin Allahım inşallah çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?