2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233

3. Ay yapıldı bize meningokok yaptırıyoruz

HAhahha canım ben olaya matematiksel bakıyorum. Öncesinde de hep ikizim olsun isterdim tek seferde bitiyor diye şimdi de diyorum ki zaten bana en az 2 3 sene rahat yok bari diğerini de aradan çıkarayım bu Arada gün geçtikçe benimkini oyalamakta zorlanıyorum. Sürekli etkinlik istiyor. Benimle konuş oyna olayımız bu. Sürekli kikir kikir benleyken. Diğer zamanlar bağırıyor ama ağlamak değil resmen bağırıyor seslenip bana bakın diye

Ben ilkinde öyle sürekli konuşurdum aynı seninki gibi ilgi bekliyodu sanki tüm enerjim onda bitmiş gibiyimkız beni başka yoruyo ya sürekli kucakta ve dediğin gibi süreklide konuşuyorum akşam pertim çıkmış oluyo

Diyorum kızım beni zorlama babanla bu kadar konuşmadım senelerdir

maşallah ya bi büyüselerdi ama bu seferde yaşlanıyorum diye bunalıma giriyorum
Benim çoktan bunalıma girmem gerekiyordu o zaman valla kendimi hiç 35 gibi hissetmiyorum. Bu seneye kadar fiziksel olarak da göstermiyordum da kilo yaşı baya büyütüyor

Bende senin gibi hemen 2.yi yapmak isteyenlerdenim. Kızıma hamileyken dualarım hep sağlıklı ve mutlu bir çocuk olması içindi. Şimdi 2.hamileliğim içinde aynı şeyi diliyorum şimdiden. Allahım bana ikiz kız ver inşallah 3 kızım olsun

Doktorum 1 yıl yapma dedi. Aralık 2020 de startı veriyoruz inşallah çalışmalar başlasın

Owww bebeğin üstüne ikiz sen daha cesursun valla Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Maşallah baya bi cesursunuz biz mi beceriksiziz N nilsen89

Benim çoktan bunalıma girmem gerekiyordu o zaman valla kendimi hiç 35 gibi hissetmiyorum. Bu seneye kadar fiziksel olarak da göstermiyordum da kilo yaşı baya büyütüyor

Kilo benide etkiliyo ya sanırım ondan yaşlandığımı hissediyorum ilk doğumdan sonra hallerime bakıyorum oğlanın odasında resimlerimiz var yok baya fark var ciddi ciddi iki çocuk insanı yaşlandırıyo

Merhaba hanımlar iki gün önce yazmıştım buraya son durumu belirteyim dün akşam videoya çektim kuzumu yakaladım tam o titreme anlarını wptan Dr a sordum hareketleri normal dedi ama ben bi süre daha takip edicem duruma göre hareket edicem haber edeyim dedim

Dün güya diyete gircektim gece yatmadan fıstık ezmesi yedim
Bunlar hep stresi yemekle bastırma. Ben de şu an o aşamadayım. Bi de eşim evden çalışıyor. Adam sürekli internetten bir şey istiyor dün eve 2 kilo baklava istemiş Bana yeme sen diyor. Mümkün mü acaba

Gözün Aydın canım

Çook sevindim cnm bebişlerimiz sağlıklı olsun Allah onları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…