2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
ben karantina olmadanda heo evdeydim gurbetlik zor alismistim nasilsa o yuzden etkilenmedim ama benimde 7. aydan beri bana birsey olucak yakup annesiz kalicak diye surekli agliyorum bebek icin daha kucuk ama yakubum nasil avunur diye surekli aklima geliyor agliyorum esimin babasi yok oda Allahtan annem degil babam olmus yoksa dayanamdim babasiz olur ama anasiz olmaz dedi ustune aglama krizine girdim zor sakinlestridi
Bende bunaldım artık ya iki kuduruk var büyüğün enerjisi bitmiyo normal zaman olsa parka sal koşsun zıplasın şimdi tepemde zıplıyo düz duvara tırmanıyo artık delirdim ya
aynen canim kucuk onun cigliklari yuzunden ememiyo sagdigim sutu bile tezgaha tirmanip dokuyo makinayi kurtarayim kirilmasin derken sute saldiriyo sutu kurtarayim derken makinayi 1 tv 3 telefon kirdi 2 gun once iphone cop oldu paramparca etmis okadar yaramazlar ki nefes aldirmiyorlar kesin seninde oglandir buyugu
Kızlar ya sizin emzikler damaklı mı hangi marka ben avent aldım ama bu bebe ilk günden beri taşıyamıyor sanki bu emziği emzik tutsam rahat edicem istiyor ama ağzından düşüyor sanki
Aventi guzel tuttu hatta digerleri damakli onlar agzindan dusuyor avent dusmuyo uzun ya damakliya nazaran

Sen yoğum bakımdayken annesi vefat eden bi bebek görmüştün sanırım yanlış hatırlamıyorsam ondan etkilenmişsindir canım Allah korusun niye ölelim yada ölmeyelim daha genciz çok korkuyorum zaten

Sen yoğum bakımdayken annesi vefat eden bi bebek görmüştün sanırım yanlış hatırlamıyorsam ondan etkilenmişsindir canım Allah korusun niye ölelim yada ölmeyelim daha genciz çok korkuyorum zaten
7 ayliktan beri zaten agliyordum onuda gorunce evet asiri etkilenmistim elimde degil iste belkide cevrede adaletine guvendigim emanet edecek bir yakinim olmadigi icin bu endiseyi yasiyorumdur

7 ayliktan beri zaten agliyordum onuda gorunce evet asiri etkilenmistim elimde degil iste belkide cevrede adaletine guvendigim emanet edecek bir yakinim olmadigi icin bu endiseyi yasiyorumdur
Olabilir bide eve tıkılıp kaldık çok çıkmasakta yine en azından markete çıkmak bile rahatlatıyomuş

Çiçek kısmında kv falan değil de eşimin kardeşleri benimkiler iş arkadaşlarımız falan herkes göndermişti sağ olsun

Allah var ben de kp çok severim. Kv hariç o da beni çok sever. Arabamın karına kadar temizler ben uyurken sağ olsun. bi şeye alacak olalım didik didik eder arar en iyisini en güzelini bulur sağ olsun.Biraz cimriler ama bizim de ihtiyacımız yok çok şükür. Belki ondandır bilemiyorum Velhasıl yine de ismini koymam ben adete karşıyım çünkü

Çiçek kısmında kv falan değil de eşimin kardeşleri benimkiler iş arkadaşlarımız falan herkes göndermişti sağ olsun
Yok benim nerdee bi eltim kendi teraryum yapmıştı onu getirdi eşim bile 10 gün sonra aldı hödük sorsan çok romantik hastaneye canlı almıyolar bende yapma çiçek sevmem oda mazeret oldu

Bu arada kızımı kucağımda uyutuyodumya artık kucağımda uyutup yatırıyorum uyanıyo ağlıyo emziriyorum tekrar dalıyo şimdilik 15 dk uyusada az olsun dinleniyim hangi bigün kucağımda taşıyacam iş yapamıyorum öyle olunca dedim yaptım bi çılgınlık bana dua edin

Yok benim nerdee bi eltim kendi teraryum yapmıştı onu getirdi eşim bile 10 gün sonra aldı hödük sorsan çok romantik hastaneye canlı almıyolar bende yapma çiçek sevmem oda mazeret oldu
Seninki yine 10gün sonra da olsa almış benimki hiç almadı belki söylesem laf soksam alırdı ama ben de öyle şeyi sevmiyorum onu kendi düşünüp yapması lazım inşallah uyur kız biraz

Az önce aşıdan geldik içeri yine tek tek alıyorlar ebe hiç dokunmadı tartıya falan ben koydum aldım bu ay sadece 600 gram almış 8 kg olmuş boyu da 69cm olmuş. Hangisi hangisiydi sormadım ama ilk aşıda hiç ağlamadı yavrum ikincide ağladı. Etrafa bakmaktan emmediğini söyledim ebeye sessiz sakin yerde emzir gerekirse üstüne tülbent at dedi

Kan damlası vegafron verdiler ama doktorumuza söyledik parabensiz kullanmak istiyoruz diye bestiron önerdi onu kullanıcaz

Seninki yine 10gün sonra da olsa almış benimki hiç almadı belki söylesem laf soksam alırdı ama ben de öyle şeyi sevmiyorum onu kendi düşünüp yapması lazım inşallah uyur kız biraz
Ay uyudu şükür yarım saat falan alışacak heralde

İkincisi veremdi sanırım yakıyomuş bizimkide ağladı inş ateşi olmaz

Bebeğim olduktan sonra ben de aynı şeyleri düşünüp ağlıyorum çok ilginç bazen çok huysuz ben bile çileden çıkıyorum başkası napar yavruma diyorumAllah kimsenin evladını kimseye bırakmasın inşallah

Ay ben sürekli laf sokuyorum eşime elimde değil ya istemiyorum ama sürekli kendimi ona laf sokarken yakalıyorum. İyice saçma bir hal aldı ilişkimiz. Niye böyle oldum bilmiyorum

Ay ben sürekli laf sokuyorum eşime elimde değil ya istemiyorum ama sürekli kendimi ona laf sokarken yakalıyorum. İyice saçma bir hal aldı ilişkimiz. Niye böyle oldum bilmiyorum
Evliliğe hoşgeldin ben ilk evlendim doğuma kadar eşimin adı geçsin oy ölürüm sana iyikiler havada uçusuyodu erkekler bide çocuktan sonra gerçek yüzünü gösteriyolar bence ondan o eski tat kalmıyo geçimsizler gamsızlar bende bu ara ben evde kölemiyim bidaha dünyaya gelsem erkek olmak isteyecem diye dolanıyorum evde

Cnm bel ağrısı çok kötü bende fıtık var çocuk kilolu kitlenip kalıcam diye çok korkuyorum eskiden pilates yapardım çok iyi gelirdi şimdi oda yok sıcak tutmak iyi geliyo muskoril içiyodum bide iğne diklofram mı ne vardı ama sen emziriyosun tabi dolgit jel var bide onu sürüp sıcak su torbası bide bel korsesi takıyorum şimdi kötü olunca jelleri denedinmi hiç

Pazartesi gttiğim doktor jel verdi ama giderek kötüleşiyorum hiç bir etkisi yok. Bugün özele gittim. Mr ve rötgen çektirdim. Hastaneye yatış yspıp damardan ilaç vericekti ama emzirdiğimi öğrenince iptal etti. Aslında 24 saat mama alsa yetecekti bana ama yok bugun de denedik almıyor biberon kaşık şırınga hiçbirini.
Diazem yazdı doktor, o da sütten geçiyor. Çocuk doktoruma sordum, haftada en fazla 3 alabilirsin dedi. Şimdi onu içip analı kızlı kalkmadan uyucaz sanırım

Kızlar keşfettiğiniz oyunlar vs olursa paylaşın. Benim küçük tospağa artık yatmak istemiyor. Bitti oyun halısında oynama günlerimiz Sürekli bi şey yapmak istiyor. Evi gezdiriyorum gözü sürekli aksesuarlarımda onlara uzanmak istiyor. Ve çoğu cam geçen gün mutfak masasının üstüne oturttum elimle de tutuyorum uzandım bi şey almak işin nasıl yaptı bilmiyorum sürahiyi attı aşağıyakendimi çok acemi hissediyorum.Gelişimi için falan ne yapmalıyım nasıl oyunlar oynamalıyız bilmiyorum. Gündüz uykuları da çok azaldı. Gözler fıldır fıldır yaptıklarınızı paylaşın sevabınıza

Kıyamam canım ya. Allah şifa versin tezelden inşallah

Bizimki de bilezik takti bide 40 ında büyük altın taktı ama eşimin korkusuna takmasa eşimin dilinden düşmezdi benim umrumda diil bizimkilerde bilezik taktı bebeğin odası arabası ihtiyaçları herşeyini aldılar sağolsunlar hala da alıyolar bizim iki tarafta manevi yönden eksik maddi olarak biz demeden yapıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…