- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
ben karantina olmadanda heo evdeydim gurbetlik zor alismistim nasilsa o yuzden etkilenmedim ama benimde 7. aydan beri bana birsey olucak yakup annesiz kalicak diye surekli agliyorum bebek icin daha kucuk ama yakubum nasil avunur diye surekli aklima geliyor agliyorum esimin babasi yok oda Allahtan annem degil babam olmus yoksa dayanamdim babasiz olur ama anasiz olmaz dedi ustune aglama krizine girdim zor sakinlestridiKız bir yana ben geceleri uyuyamıyorum birkaç gündür kızlar. Sürekli kafamda bi şeyler kuruyorum. Nedenini anlamıyorum bir mutsuzluk var üstümde. Bu tekdüzelik beni çok yordu. Dışarı çıkmak bir yerde oturup bi kahve içmek birkaç insanla sohbet etmek istiyorum. Dokunsan ağlayacak durumdayım artık. Bu karantinanın üstüne gelmesi beni çok yıprattı
aynen canim kucuk onun cigliklari yuzunden ememiyo sagdigim sutu bile tezgaha tirmanip dokuyo makinayi kurtarayim kirilmasin derken sute saldiriyo sutu kurtarayim derken makinayi 1 tv 3 telefon kirdi 2 gun once iphone cop oldu paramparca etmis okadar yaramazlar ki nefes aldirmiyorlar kesin seninde oglandir buyuguBende bunaldım artık ya iki kuduruk var büyüğün enerjisi bitmiyo normal zaman olsa parka sal koşsun zıplasın şimdi tepemde zıplıyo düz duvara tırmanıyo artık delirdim ya
Aventi guzel tuttu hatta digerleri damakli onlar agzindan dusuyor avent dusmuyo uzun ya damakliya nazaranKızlar ya sizin emzikler damaklı mı hangi marka ben avent aldım ama bu bebe ilk günden beri taşıyamıyor sanki bu emziği emzik tutsam rahat edicem istiyor ama ağzından düşüyor sanki
Sen yoğum bakımdayken annesi vefat eden bi bebek görmüştün sanırım yanlış hatırlamıyorsam ondan etkilenmişsindir canım Allah korusun niye ölelim yada ölmeyelim daha genciz çok korkuyorum zatenben karantina olmadanda heo evdeydim gurbetlik zor alismistim nasilsa o yuzden etkilenmedim ama benimde 7. aydan beri bana birsey olucak yakup annesiz kalicak diye surekli agliyorum bebek icin daha kucuk ama yakubum nasil avunur diye surekli aklima geliyor agliyorum esimin babasi yok oda Allahtan annem degil babam olmus yoksa dayanamdim babasiz olur ama anasiz olmaz dedi ustune aglama krizine girdim zor sakinlestridi
aynen canim kucuk onun cigliklari yuzunden ememiyo sagdigim sutu bile tezgaha tirmanip dokuyo makinayi kurtarayim kirilmasin derken sute saldiriyo sutu kurtarayim derken makinayi 1 tv 3 telefon kirdi 2 gun once iphone cop oldu paramparca etmis okadar yaramazlar ki nefes aldirmiyorlar kesin seninde oglandir buyugu
Aventi guzel tuttu hatta digerleri damakli onlar agzindan dusuyor avent dusmuyo uzun ya damakliya nazaran
7 ayliktan beri zaten agliyordum onuda gorunce evet asiri etkilenmistim elimde degil iste belkide cevrede adaletine guvendigim emanet edecek bir yakinim olmadigi icin bu endiseyi yasiyorumdurSen yoğum bakımdayken annesi vefat eden bi bebek görmüştün sanırım yanlış hatırlamıyorsam ondan etkilenmişsindir canım Allah korusun niye ölelim yada ölmeyelim daha genciz çok korkuyorum zaten
Olabilir bide eve tıkılıp kaldık çok çıkmasakta yine en azından markete çıkmak bile rahatlatıyomuş7 ayliktan beri zaten agliyordum onuda gorunce evet asiri etkilenmistim elimde degil iste belkide cevrede adaletine guvendigim emanet edecek bir yakinim olmadigi icin bu endiseyi yasiyorumdur
Çiçek kısmında kv falan değil de eşimin kardeşleri benimkiler iş arkadaşlarımız falan herkes göndermişti sağ olsunBenim aileminde durumu iyi onlarında ama doğumda hiç görgü bilmiyolar annem gelinlerine neler aldı doğumda zaten beni saymıyorum ne dersem yaparlar ben dedim hatta sen alma gelin gitsin kendi seçsin ilerde oda gelinine aynını takar diyebenimkiler istediğim altın ıvır zıvırda değil güzel bi çiçek yaptır bide tatlı kızım geçmiş olsun bize torun verdin de geç ama nerdeeee eşime kırıldım çok ayıp ettiler dedim ben söylerim dedi dahada söyleme 6 ay olacak o iş geçti sadece sen bil kırıldığımı hiçbişey almasınlar dedim bu arada büyük oğlumada ne alalım diye sıkıştırıyolar bisiklet yada ne isterse eşimde bişey söylede alsınlar deyince param var ben alırım oğluma gerek yok dedim kapattım
Allah var ben de kp çok severim. Kv hariçİyiki dememişsinben saf gibi hemen tamam dedim böyle olacağını düşünemedim çocuk doğana kadar her fırsatta da uğraştım kp kv yanında da dedim birkaç sever hatta kv beni destekledi çünkü o da hem hiç bu adeti sevmiyor hem de kple anlaşamıyorlar hiç onunn adı olsun istemedi ama kpden istemiyorsanız koymayın canım dedim böyle biraz üzülerek eşimde ondan sonra hiç geri adım atmadı
Yok benim nerdee bi eltim kendi teraryum yapmıştı onu getirdi eşim bile 10 gün sonra aldı hödük sorsan çok romantikÇiçek kısmında kv falan değil de eşimin kardeşleri benimkiler iş arkadaşlarımız falan herkes göndermişti sağ olsun
Seninki yine 10gün sonra da olsa almış benimki hiç almadıYok benim nerdee bi eltim kendi teraryum yapmıştı onu getirdi eşim bile 10 gün sonra aldı hödük sorsan çok romantikhastaneye canlı almıyolar bende yapma çiçek sevmem oda mazeret oldu
Ay uyudu şükür yarım saat falan alışacak heraldeSeninki yine 10gün sonra da olsa almış benimki hiç almadıbelki söylesem laf soksam alırdı ama ben de öyle şeyi sevmiyorum onu kendi düşünüp yapması lazım inşallah uyur kız biraz
İkincisi veremdi sanırım yakıyomuş bizimkide ağladı inş ateşi olmazAz önce aşıdan geldik içeri yine tek tek alıyorlar ebe hiç dokunmadı tartıya falan ben koydum aldım bu ay sadece 600 gram almış 8 kg olmuş boyu da 69cm olmuş. Hangisi hangisiydi sormadım ama ilk aşıda hiç ağlamadı yavrum ikincide ağladı. Etrafa bakmaktan emmediğini söyledim ebeye sessiz sakin yerde emzir gerekirse üstüne tülbent at dedi
Kan damlası vegafron verdiler ama doktorumuza söyledik parabensiz kullanmak istiyoruz diye bestiron önerdi onu kullanıcaz
Bebeğim olduktan sonra ben de aynı şeyleri düşünüp ağlıyorum çok ilginç7 ayliktan beri zaten agliyordum onuda gorunce evet asiri etkilenmistim elimde degil iste belkide cevrede adaletine guvendigim emanet edecek bir yakinim olmadigi icin bu endiseyi yasiyorumdur
Ay ben sürekli laf sokuyorum eşime elimde değil yaSeninki yine 10gün sonra da olsa almış benimki hiç almadıbelki söylesem laf soksam alırdı ama ben de öyle şeyi sevmiyorum onu kendi düşünüp yapması lazım inşallah uyur kız biraz
Evliliğe hoşgeldinAy ben sürekli laf sokuyorum eşime elimde değil yaistemiyorum ama sürekli kendimi ona laf sokarken yakalıyorum. İyice saçma bir hal aldı ilişkimiz. Niye böyle oldum bilmiyorum
Cnm bel ağrısı çok kötü bende fıtık var çocuk kilolu kitlenip kalıcam diye çok korkuyorum eskiden pilates yapardım çok iyi gelirdi şimdi oda yok sıcak tutmak iyi geliyo muskoril içiyodum bide iğne diklofram mı ne vardı ama sen emziriyosun tabi dolgit jel var bide onu sürüp sıcak su torbası bide bel korsesi takıyorum şimdi kötü olunca jelleri denedinmi hiçNe olmuş orasını çözemedim
7 yıl önce istanbulda bir acil doktoru bana bir iğne yaptı içinde ne vardı bilmiyorum pembe renkliydi sana üçlü karışım yapıcam bir şeyin kalmaz dedi. Ne yaptıysa artık 7yıldır bu hale gelmiyordum, az ağrır diblwnince geçerdi. Şimdi emziriyorum diyw ilaç da kısıtlı. İbuforen, b12 ve kas gevşetici verdi dünki doktor
Pazartesi gttiğim doktor jel verdi ama giderek kötüleşiyorum hiç bir etkisi yok. Bugün özele gittim. Mr ve rötgen çektirdim. Hastaneye yatış yspıp damardan ilaç vericekti ama emzirdiğimi öğrenince iptal etti. Aslında 24 saat mama alsa yetecekti bana ama yok bugun de denedik almıyor biberon kaşık şırınga hiçbirini.Cnm bel ağrısı çok kötü bende fıtık var çocuk kilolu kitlenip kalıcam diye çok korkuyorum eskiden pilates yapardım çok iyi gelirdi şimdi oda yok sıcak tutmak iyi geliyo muskoril içiyodum bide iğne diklofram mı ne vardı ama sen emziriyosun tabi dolgit jel var bide onu sürüp sıcak su torbası bide bel korsesi takıyorum şimdi kötü olunca jelleri denedinmi hiç
Kıyamam canım ya. Allah şifa versin tezelden inşallahPazartesi gttiğim doktor jel verdi ama giderek kötüleşiyorum hiç bir etkisi yok. Bugün özele gittim. Mr ve rötgen çektirdim. Hastaneye yatış yspıp damardan ilaç vericekti ama emzirdiğimi öğrenince iptal etti. Aslında 24 saat mama alsa yetecekti bana ama yok bugun de denedik almıyor biberon kaşık şırınga hiçbirini.
Diazem yazdı doktor, o da sütten geçiyor. Çocuk doktoruma sordum, haftada en fazla 3 alabilirsin dedi. Şimdi onu içip analı kızlı kalkmadan uyucaz sanırım
Bizimki de bilezik takti bide 40 ında büyük altın taktı ama eşimin korkusuna takmasa eşimin dilinden düşmezdiBu arada kv leriniz ne hediye aldı benimkiler hastaneye gelirken çiçek aramışlar bulamamışlar falan arasa herşey bıulunur ankarada bide eve geldim insan bişey getirir görgüdür bu yani bence öyle anneminde gelinleri var her doğumunda bilezik yada gelinlere özel künyeler falan taktı benimki ilk doğumda bilezik taktı 3 ay sonra kayınbaba o zaman ıphone söz vermişti baktım doğumdan sonra 1 ay geçti gelen giden yok hemen babama aldırdım ne onlara ihtiyacım varsonra bilezik geldi ama oda satılacak yatırım için getirmiş belli hele bunda hiç çeyrek bile takmadı parasıda var yani bende eşimi yedim herkes gelinini el üstünde tutar aayıp ettiler dedim içimi susturamıyorum sözde çok severler anca gösteriş sonuç itibariyle tırt çıktılar sizde durum ne bu arada yanlış anlaşılmak istemem parada pulda asla gözüm yok çalışıyorum paramıda kazanıyorum ama insan özenildiğini bilmek istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?