Amin, çok sağol. Ağrıyı geçtim başkasına muhtaç olma duygusu çok kötüKıyamam canım ya. Allah şifa versin tezelden inşallah
Geçmiş olsun canım bizde gecen hafta olduk ikincisinde çok ağladı kuzum yakıyor sanırım bizi tartmadilar bile ben evde tartıyorum ne kadar dogru artık bilmiyorumAz önce aşıdan geldik içeri yine tek tek alıyorlar ebe hiç dokunmadı tartıya falan ben koydum aldım bu ay sadece 600 gram almış 8 kg olmuş boyu da 69cm olmuş. Hangisi hangisiydi sormadım ama ilk aşıda hiç ağlamadı yavrum ikincide ağladı. Etrafa bakmaktan emmediğini söyledim ebeye sessiz sakin yerde emzir gerekirse üstüne tülbent at dedi
Kan damlası vegafron verdiler ama doktorumuza söyledik parabensiz kullanmak istiyoruz diye bestiron önerdi onu kullanıcaz
Aynıı aynıı bizimde ilişkimiz çook değişti hamileyken asla değişmez biz birbirmizi çok seviyoruz derdim şimdi konuştuğu şeyler okdr saçma geliyoki sadece bebekle ilgili şeyler dikkatimi çekiyoAy ben sürekli laf sokuyorum eşime elimde değil yaistemiyorum ama sürekli kendimi ona laf sokarken yakalıyorum. İyice saçma bir hal aldı ilişkimiz. Niye böyle oldum bilmiyorum
Sansliymissiniz kızlar biz evlendigimizde bebek diye başımızın etini yediler bebek oldu eli boş geldiler hastaneyeBizimki de bilezik takti bide 40 ında büyük altın taktı ama eşimin korkusuna takmasa eşimin dilinden düşmezdibenim umrumda diil bizimkilerde bilezik taktı bebeğin odası arabası ihtiyaçları herşeyini aldılar sağolsunlar hala da alıyolar bizim iki tarafta manevi yönden eksik maddi olarak biz demeden yapıyolar.
Aman bize kalıyo sanki altın napacaxda benimkiler lafta çok şey yapıyomuş gibi oluyo sibir oluyorumBizimki de bilezik takti bide 40 ında büyük altın taktı ama eşimin korkusuna takmasa eşimin dilinden düşmezdibenim umrumda diil bizimkilerde bilezik taktı bebeğin odası arabası ihtiyaçları herşeyini aldılar sağolsunlar hala da alıyolar bizim iki tarafta manevi yönden eksik maddi olarak biz demeden yapıyolar.
Çook geçmiş olsun allah kolaylık versin bende kötü olunca bakcak kimse yok o his çok kötü bol bol sıcak tut belini kaslar gevşesin cnm yatakta bol bol emsin bebiş kitaplar okursunuzPazartesi gttiğim doktor jel verdi ama giderek kötüleşiyorum hiç bir etkisi yok. Bugün özele gittim. Mr ve rötgen çektirdim. Hastaneye yatış yspıp damardan ilaç vericekti ama emzirdiğimi öğrenince iptal etti. Aslında 24 saat mama alsa yetecekti bana ama yok bugun de denedik almıyor biberon kaşık şırınga hiçbirini.
Diazem yazdı doktor, o da sütten geçiyor. Çocuk doktoruma sordum, haftada en fazla 3 alabilirsin dedi. Şimdi onu içip analı kızlı kalkmadan uyucaz sanırım
İnsan ona sinir oluyo zaten demi ya bi tatlı al bi hediye bu kadar zor demekkiSansliymissiniz kızlar biz evlendigimizde bebek diye başımızın etini yediler bebek oldu eli boş geldiler hastaneyesonra mevlut yap diye tutturdular yaptim çeyrek takcakmis evde unutmus ne bir takım ne başka birşey sadece bitane orgu yelek vardi onu getirmis okadar insanın içinde kendi rezil oldu benim annemin aldiklari herseyi tek tek cikarttik gurur duydum valla onlardan gelen ne takıma ne ceyrege muhtaç değiliz ama bukadar çok torun isteyip hiçbirşey yapilmamasina sinir olmadım değil yani
Benimki de tam tersi sanırımBizimki de bilezik takti bide 40 ında büyük altın taktı ama eşimin korkusuna takmasa eşimin dilinden düşmezdibenim umrumda diil bizimkilerde bilezik taktı bebeğin odası arabası ihtiyaçları herşeyini aldılar sağolsunlar hala da alıyolar bizim iki tarafta manevi yönden eksik maddi olarak biz demeden yapıyolar.
Aynenİnsan ona sinir oluyo zaten demi ya bi tatlı al bi hediye bu kadar zor demekki
Çiçek konusunda bi şey demedim canım başka konularda sürekli laf sokuyorumAy ben sürekli laf sokuyorum eşime elimde değil yaistemiyorum ama sürekli kendimi ona laf sokarken yakalıyorum. İyice saçma bir hal aldı ilişkimiz. Niye böyle oldum bilmiyorum
Eminim çok zordur canım. Ama bi günlük çocuğu ihmal edeceksin bi şekilde maalesef daha da İlerlemedenAmin, çok sağol. Ağrıyı geçtim başkasına muhtaç olma duygusu çok kötü
Sağol canım hemen hemen aynıdır herhaldeGeçmiş olsun canım bizde gecen hafta olduk ikincisinde çok ağladı kuzum yakıyor sanırım bizi tartmadilar bile ben evde tartıyorum ne kadar dogru artık bilmiyorum
Evet zaten insanı beklentiye sokuyolar olay o bişey demeseler ztn beklenti içine girilmez ama ztn hassas dönemler insan herzamankinden fazla takıyoSansliymissiniz kızlar biz evlendigimizde bebek diye başımızın etini yediler bebek oldu eli boş geldiler hastaneyesonra mevlut yap diye tutturdular yaptim çeyrek takcakmis evde unutmus ne bir takım ne başka birşey sadece bitane orgu yelek vardi onu getirmis okadar insanın içinde kendi rezil oldu benim annemin aldiklari herseyi tek tek cikarttik gurur duydum valla onlardan gelen ne takıma ne ceyrege muhtaç değiliz ama bukadar çok torun isteyip hiçbirşey yapilmamasina sinir olmadım değil yani
Ya çok canımı sıkıyor bu durum ama. Bakalım nolucak. Ben kocama sırılsıklam aşıktım noldu anlamıyorumÇiçek konusunda bi şey demedim canım başka konularda sürekli laf sokuyorumama halaa normale dönmedi
İşte hepimizde hepsi olmuyo birinden biri eksin mutlaka ben hamileyken maddiyata önem veriyodum ama doğumdan sonra manevi desteğin daha önemli olduğunu anladımBenimki de tam tersi sanırımmaddiyat konusunda hiçbir şey yok işin garibi buraya yazılana kadar dikkatimi çekmemişti
Kıyamam çok ağrıları oluyo aslında bebişlerin ama anlayamıyoruz iyi yapmışsın cnm vererek rahatlar birazKızlar henüz ateş yok ama az önce epey ağladı çığlık çığlığa emzireyim dedim almadı uyutmaya çalıştık ağladı gözleri yaş içinde kaldı calpol verdim ondan sonra uyudu
Ağrısı vardır iyi yapmışsınKızlar henüz ateş yok ama az önce epey ağladı çığlık çığlığa emzireyim dedim almadı uyutmaya çalıştık ağladı gözleri yaş içinde kaldı calpol verdim ondan sonra uyudu
Ben biraz daha zaman tanıyorum bakalım olmazsa daha ciddi bi şekilde ele alıcam konuyu şimdi benim de eksikliklerim var önce kendimi düzeltmem lazım. Sanırım evlilik aşkı öldürüyorYa çok canımı sıkıyor bu durum ama. Bakalım nolucak. Ben kocama sırılsıklam aşıktım noldu anlamıyorumBak tım diyorum çok şaşkınım
Bugün aynı şeyi düşündüm canım çünkü yüzüstü koydum kartlara baksın diye nası ağlamaya başladı çünkü yandan başka bişey gördü gündüz çok az uymaya başladı bende senin gibi yapmaya başlamak istiyodum kendi kendine vakit geçirsin öğrensin diye ama durmuyolar birtürlü birde oyuncaklar bizimkinin ilgisini çekmiyo geçen gün güllaç ambalajı olur ya kırmızı yarım saat onla oynadı evdeki malzemelerle oynamak istiyo sankiKızlar keşfettiğiniz oyunlar vs olursa paylaşın. Benim küçük tospağa artık yatmak istemiyor. Bitti oyun halısında oynama günlerimizSürekli bi şey yapmak istiyor. Evi gezdiriyorum gözü sürekli aksesuarlarımda onlara uzanmak istiyor. Ve çoğu cam geçen gün mutfak masasının üstüne oturttum elimle de tutuyorum uzandım bi şey almak işin nasıl yaptı bilmiyorum sürahiyi attı aşağıya kendimi çok acemi hissediyorum.Gelişimi için falan ne yapmalıyım nasıl oyunlar oynamalıyız bilmiyorum. Gündüz uykuları da çok azaldı. Gözler fıldır fıldır yaptıklarınızı paylaşın sevabınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?