- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Eşimin yengeside var onunkide ameliyatlıkmış hatta bikrte olmuş gidip iğne yaptırıyo tutulunca öyle bişey olmaz mı ki bel ağrısıda ne zordurYok canım, giderek kötüleşiyorum hatta. İftarda oturup yemek yiyemeyince ağladım sinirimden. Yan da yatamıyorum artık sadece sırt üstü. Wc, yemek ve geri kalan her şey işkence gibi. Yarın özel hastaneyi arayacağım bakalım.
Ne olmuş orasını çözemedimEşimin yengeside var onunkide ameliyatlıkmış hatta bikrte olmuş gidip iğne yaptırıyo tutulunca öyle bişey olmaz mı ki bel ağrısıda ne zordur
Ay içeriğini bilmiyorumda bi seferliğine vursa sen sağsan sütünü falan olmazmı ki oda acile gidip vurdurupNe olmuş orasını çözemedim
7 yıl önce istanbulda bir acil doktoru bana bir iğne yaptı içinde ne vardı bilmiyorum pembe renkliydi sana üçlü karışım yapıcam bir şeyin kalmaz dedi. Ne yaptıysa artık 7yıldır bu hale gelmiyordum, az ağrır diblwnince geçerdi. Şimdi emziriyorum diyw ilaç da kısıtlı. İbuforen, b12 ve kas gevşetici verdi dünki doktor
Bence olur ama bebek biberon veya kaşık almıyorAy içeriğini bilmiyorumda bi seferliğine vursa sen sağsan sütünü falan olmazmı ki oda acile gidip vurdurup
Ya gazı vardır yada 4 5. Aylarda meme reddi oluyomuş bazı bebeklerdeaynı kaçış yok mutlaka soracak soruları var benimkindede var o emmeme durumu ittiriyo kafasını geriye sinir oluyorum ama heralde karnı ağrıyo benimkinin
İlkinde 6.gün gelmişlerdi başka şehirdeydik o zaman. Bileziğini çocuk olmadan çocuk yapayım diye teşvik primi olarak takmıştıBu arada kv leriniz ne hediye aldı benimkiler hastaneye gelirken çiçek aramışlar bulamamışlar falan arasa herşey bıulunur ankarada bide eve geldim insan bişey getirir görgüdür bu yani bence öyle anneminde gelinleri var her doğumunda bilezik yada gelinlere özel künyeler falan taktı benimki ilk doğumda bilezik taktı 3 ay sonra kayınbaba o zaman ıphone söz vermişti baktım doğumdan sonra 1 ay geçti gelen giden yok hemen babama aldırdım ne onlara ihtiyacım varsonra bilezik geldi ama oda satılacak yatırım için getirmiş belli hele bunda hiç çeyrek bile takmadı parasıda var yani bende eşimi yedim herkes gelinini el üstünde tutar aayıp ettiler dedim içimi susturamıyorum sözde çok severler anca gösteriş sonuç itibariyle tırt çıktılar sizde durum ne bu arada yanlış anlaşılmak istemem parada pulda asla gözüm yok çalışıyorum paramıda kazanıyorum ama insan özenildiğini bilmek istiyo
Bizimkiler bir çeyrek taktılar canım. Annem kızıma künye bana çeyrek ve 1 yaşına kadar tüm kıyafetlerini aldı. Benim eşimin tarafının durumları çok iyi ama biraz cimriler açıkçası. Benim ailem kıt kanaat geçinir ama elleri çok boldur. Düğünümüze de 1 bilezik dışında hiçbir katkıları olmadı istemedik de açıkçası eşimin de benim de birikimimiz vardı çok şükür. Olmasa da istemez kredi falan çekerdim kimseye minnet etmeyi sevmem çünkü. O yüzden hiç takılmadım.Bu arada kv leriniz ne hediye aldı benimkiler hastaneye gelirken çiçek aramışlar bulamamışlar falan arasa herşey bıulunur ankarada bide eve geldim insan bişey getirir görgüdür bu yani bence öyle anneminde gelinleri var her doğumunda bilezik yada gelinlere özel künyeler falan taktı benimki ilk doğumda bilezik taktı 3 ay sonra kayınbaba o zaman ıphone söz vermişti baktım doğumdan sonra 1 ay geçti gelen giden yok hemen babama aldırdım ne onlara ihtiyacım varsonra bilezik geldi ama oda satılacak yatırım için getirmiş belli hele bunda hiç çeyrek bile takmadı parasıda var yani bende eşimi yedim herkes gelinini el üstünde tutar aayıp ettiler dedim içimi susturamıyorum sözde çok severler anca gösteriş sonuç itibariyle tırt çıktılar sizde durum ne bu arada yanlış anlaşılmak istemem parada pulda asla gözüm yok çalışıyorum paramıda kazanıyorum ama insan özenildiğini bilmek istiyo
Bnm ilkine 20. Haftaya kadar erkek dediler. Ben hep kız istiyordum. Eşim babasının adını verecek diye gerim gerim geriniyor. Ben ikinci isimi eşime kabul ettirmeye çalışıyorum falan derken hoop kız oldu. Kız olduğunu öğrenince aile grubuna msj attım "maviler iptal Asya sultan geliyor" diye. Adı hazırdı. İkinciye eşim yine yükseldi erkek olcak diye, neyseki bu sefer kız dendi, 3doktor gezdirdi erkek desinler diyeAy kızlar aklıma ne geldi ben 11 haftalık hamileyken sordum doktoruma cinsiyeti tabi çok heycanlıyım evde bi erkek var oğlumda 11 haftada belli olmuştu neyse doktor ilk bebeğin ne dedi erkek deyince üzgünüm buda kız olsaydı güzel olurdu ama erkek dedi yaa nasıl üzülmüştüm neyse 16 haftalık olduk doktor cinsiyeti söylemiştik demi dedi evet erkek dedim kadın ne diyeceğini bilemedi sanki erkek çocuğu bekliyorum gibi oldu ya ama bu kız deyince nasıl mutlu olmuştum erkek dediğinde eşim babasının adını istedi olmaz koymam dedim iki isim ne istersen koy falan dedi yok dedim ama işte mesajlaşıyoruz kız olsaydı öykü koyar geçerdik diyorum ya ipek ya öyküydü zaten hatta aslıda düşünüyodum abimizin adı kerem bizimkilerde kerem ile aslı olcaktı falan ne uzattım amasonra adama şak dedim kız oluyo diye sevinmişti babam kız aşığı ilk kız torun yapana bilezik alacam demişti ben kıyamadım bileklik aldırdım oda ilk duydu yine erkek 5. Erkek torun başladı ya belki sonradan değişir falan dşyo yazık nasıl kız istiyo eeeh dedim dayanamadım biraz ayıp oldu ama pipisini gösterdi daha neresi dönsün dedim böyle işte isimleri görünce aklıma geldi yazdım destanı
Bizim için yüklü bi miktarda para eden bi bilezik taktı . Elinden geldiğince hediye alır kıyafet yollar ha benimle papaz tabi orası ayrıBu arada kv leriniz ne hediye aldı benimkiler hastaneye gelirken çiçek aramışlar bulamamışlar falan arasa herşey bıulunur ankarada bide eve geldim insan bişey getirir görgüdür bu yani bence öyle anneminde gelinleri var her doğumunda bilezik yada gelinlere özel künyeler falan taktı benimki ilk doğumda bilezik taktı 3 ay sonra kayınbaba o zaman ıphone söz vermişti baktım doğumdan sonra 1 ay geçti gelen giden yok hemen babama aldırdım ne onlara ihtiyacım varsonra bilezik geldi ama oda satılacak yatırım için getirmiş belli hele bunda hiç çeyrek bile takmadı parasıda var yani bende eşimi yedim herkes gelinini el üstünde tutar aayıp ettiler dedim içimi susturamıyorum sözde çok severler anca gösteriş sonuç itibariyle tırt çıktılar sizde durum ne bu arada yanlış anlaşılmak istemem parada pulda asla gözüm yok çalışıyorum paramıda kazanıyorum ama insan özenildiğini bilmek istiyo
Oğlum ilk torun ve kayınpederin adı (ben eşimi ikna edemedim 2.isme) oğluma yarım altın bana da kelepçeli bileziklerden okkalı bi bilezik taktılar. Benim kv de hava atmayı pek sever herkese ballandıra ballandıra fiyatını da belirterek anlattı. Öyle olunca benim gözümde pek kıymeti kalmadı çünkü bana verilen değer için değil sırf gösteriş için takıldığını hissettimBu arada kv leriniz ne hediye aldı benimkiler hastaneye gelirken çiçek aramışlar bulamamışlar falan arasa herşey bıulunur ankarada bide eve geldim insan bişey getirir görgüdür bu yani bence öyle anneminde gelinleri var her doğumunda bilezik yada gelinlere özel künyeler falan taktı benimki ilk doğumda bilezik taktı 3 ay sonra kayınbaba o zaman ıphone söz vermişti baktım doğumdan sonra 1 ay geçti gelen giden yok hemen babama aldırdım ne onlara ihtiyacım varsonra bilezik geldi ama oda satılacak yatırım için getirmiş belli hele bunda hiç çeyrek bile takmadı parasıda var yani bende eşimi yedim herkes gelinini el üstünde tutar aayıp ettiler dedim içimi susturamıyorum sözde çok severler anca gösteriş sonuç itibariyle tırt çıktılar sizde durum ne bu arada yanlış anlaşılmak istemem parada pulda asla gözüm yok çalışıyorum paramıda kazanıyorum ama insan özenildiğini bilmek istiyo
Ayy isim konusunda biz hamile kaldığımı öğrenince anlaşma yaptık erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktım ismi. Hem hep kız hissettiğimden hem de eşim benim analık hakkımı gözardı etmez diye düşünerek anlaştımAy kızlar aklıma ne geldi ben 11 haftalık hamileyken sordum doktoruma cinsiyeti tabi çok heycanlıyım evde bi erkek var oğlumda 11 haftada belli olmuştu neyse doktor ilk bebeğin ne dedi erkek deyince üzgünüm buda kız olsaydı güzel olurdu ama erkek dedi yaa nasıl üzülmüştüm neyse 16 haftalık olduk doktor cinsiyeti söylemiştik demi dedi evet erkek dedim kadın ne diyeceğini bilemedi sanki erkek çocuğu bekliyorum gibi oldu ya ama bu kız deyince nasıl mutlu olmuştum erkek dediğinde eşim babasının adını istedi olmaz koymam dedim iki isim ne istersen koy falan dedi yok dedim ama işte mesajlaşıyoruz kız olsaydı öykü koyar geçerdik diyorum ya ipek ya öyküydü zaten hatta aslıda düşünüyodum abimizin adı kerem bizimkilerde kerem ile aslı olcaktı falan ne uzattım amasonra adama şak dedim kız oluyo diye sevinmişti babam kız aşığı ilk kız torun yapana bilezik alacam demişti ben kıyamadım bileklik aldırdım oda ilk duydu yine erkek 5. Erkek torun başladı ya belki sonradan değişir falan dşyo yazık nasıl kız istiyo eeeh dedim dayanamadım biraz ayıp oldu ama pipisini gösterdi daha neresi dönsün dedim böyle işte isimleri görünce aklıma geldi yazdım destanı
Ya ben bu adete ifrit oluyorum ne kadar saçma sapan bir şey. Kaldı ki her konuda her söz hakkı annede olmalı bence. Çilesini anne çekiyor. Benim kp de erkek olursa benim babamın ve kendi ismini koyacağını söyledi. Benim babamı söyleyerek de bana jest yapıyor güya. Kp severim ama direkt Kız ya da erkek ben büyüklerin isminin konmasına karşıyım benim çocuğumun kimsenin enerjisinden etkilenmesini istemiyorum o beyaz bi sayfa ve onu kendi dolduracak dedim herkes de sustu. Ha kız oldu kv min ismini de koymadım elbette ki o ismi normalde severim ancak bu saçma adetten nefret ettiğimden asla koymak istemedimAyy isim konusunda biz hamile kaldığımı öğrenince anlaşma yaptık erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktım ismi. Hem hep kız hissettiğimden hem de eşim benim analık hakkımı gözardı etmez diye düşünerek anlaştımama eşim insafsız çıktı ikna edemedim kp adı oldu tek ismi güzel ama yine de yanında başka bir isim daha isterdim. halaa söyleniyorum bu konuda eşime
Ohh olsunBnm ilkine 20. Haftaya kadar erkek dediler. Ben hep kız istiyordum. Eşim babasının adını verecek diye gerim gerim geriniyor. Ben ikinci isimi eşime kabul ettirmeye çalışıyorum falan derken hoop kız oldu. Kız olduğunu öğrenince aile grubuna msj attım "maviler iptal Asya sultan geliyor" diye. Adı hazırdı. İkinciye eşim yine yükseldi erkek olcak diye, neyseki bu sefer kız dendi, 3doktor gezdirdi erkek desinler diye) yine ben kazandım. Dedim oğlum sana o ismi koydurmayacağım )) şaka bir yana kısmet, nasip işte.
Benim aileminde durumu iyi onlarında ama doğumda hiç görgü bilmiyolar annem gelinlerine neler aldı doğumda zaten beni saymıyorum ne dersem yaparlar ben dedim hatta sen alma gelin gitsin kendi seçsin ilerde oda gelinine aynını takar diyeBizimkiler bir çeyrek taktılar canım. Annem kızıma künye bana çeyrek ve 1 yaşına kadar tüm kıyafetlerini aldı. Benim eşimin tarafının durumları çok iyi ama biraz cimriler açıkçası. Benim ailem kıt kanaat geçinir ama elleri çok boldur. Düğünümüze de 1 bilezik dışında hiçbir katkıları olmadı istemedik de açıkçası eşimin de benim de birikimimiz vardı çok şükür. Olmasa da istemez kredi falan çekerdim kimseye minnet etmeyi sevmem çünkü. O yüzden hiç takılmadım.
Ayy isim konusunda biz hamile kaldığımı öğrenince anlaşma yaptık erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktım ismi. Hem hep kız hissettiğimden hem de eşim benim analık hakkımı gözardı etmez diye düşünerek anlaştımama eşim insafsız çıktı ikna edemedim kp adı oldu tek ismi güzel ama yine de yanında başka bir isim daha isterdim. halaa söyleniyorum bu konuda eşime
Hangimizin değilkiBizim için yüklü bi miktarda para eden bi bilezik taktı . Elinden geldiğince hediye alır kıyafet yollar ha benimle papaz tabi orası ayrı
Bence de öylee ama kp taa evlenmeden ben ortalarda yokken dermiş ben adımın konmasını isterim diye eşimde babasını çok sever erkek olursa Bn babamın adını koycam diye. Allah var ben de çok seviyorum kp mi çok iyidir ismi de öyle saçma sapan bi şey değil ben de koyardım zaten ama yanına da bir isim daha isterdim ama olmadı malesefYa ben bu adete ifrit oluyorum ne kadar saçma sapan bir şey. Kaldı ki her konuda her söz hakkı annede olmalı bence. Çilesini anne çekiyor. Benim kp de erkek olursa benim babamın ve kendi ismini koyacağını söyledi. Benim babamı söyleyerek de bana jest yapıyor güya. Kp severim ama direkt Kız ya da erkek ben büyüklerin isminin konmasına karşıyım benim çocuğumun kimsenin enerjisinden etkilenmesini istemiyorum o beyaz bi sayfa ve onu kendi dolduracak dedim herkes de sustu. Ha kız oldu kv min ismini de koymadım elbette ki o ismi normalde severim ancak bu saçma adetten nefret ettiğimden asla koymak istemedim
İyiki dememişsinbenimkide erkek olursa ben kız olursa sen koy dedi daha tamam dememiştim öğrenince yan çizmiştim hemen öykü isminide internetten bakıyıduk ben ipek demiştim bakarken ela öykü ipek de güzel bak dedi falan konuşurken aaa öyküü dedim sonra cinsiyeti öğrenince hep adı kaldı adıyla seslendik sırf oğlum başka saçma sapan isim olmasın diye kardeşin olacak ismide öykü olcak dedik herkese diyodu benim kardeşimin adı öykü falan diye alıştı millet eşime sorsan ben koydum adını ama gayette ikimiz ortak koyduk seninkide az insafsız değilmiş en azından iki isim güzel olurmuş bizim gelinler koymadı babamın adı hamza bizim köydede o eski adetlerden var babamla dalga geçmişler 5 erkek torundan birinide koymadılar mı diye ortalığı ayağa kaldırdı kendi kendine kırıldı gelinimiz koydu artık hamza emir iki ismide aynı anda kullanıyoruz şükür ikisininde kalbi kırılmadı ama benim babam gelinlerini hiç kırmadı benimki çok üzdü ondan koymadım
Benimki arkamdan iş çevirmeseydi bende koyardımda boşver seviyosun maşallah gönülleri olsunİyiki dememişsinben saf gibi hemen tamam dedim böyle olacağını düşünemedim çocuk doğana kadar her fırsatta da uğraştım kp kv yanında da dedim birkaç sever hatta kv beni destekledi çünkü o da hem hiç bu adeti sevmiyor hem de kple anlaşamıyorlar hiç onunn adı olsun istemedi ama kpden istemiyorsanız koymayın canım dedim böyle biraz üzülerek eşimde ondan sonra hiç geri adım atmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?