Ben biraz daha zaman tanıyorum bakalım olmazsa daha ciddi bi şekilde ele alıcam konuyu şimdi benim de eksikliklerim var önce kendimi düzeltmem lazım. Sanırım evlilik aşkı öldürüyor
Kızlar bugün eşime ilk anneler günüm bakalım neyle taçlandırıcaksın bu günü dedim yasak var yasak sen ne diyosun dedi bende trendyol açık dedim ona böle diyorum ama canım bişey istemiyo ztn şu günlerde onun yerine bebişe bişey alırım diyorum sizin beklentiniz varmı bi çiçekle düşünse aslında yeter
Ben biraz daha zaman tanıyorum bakalım olmazsa daha ciddi bi şekilde ele alıcam konuyu şimdi benim de eksikliklerim var önce kendimi düzeltmem lazım. Sanırım evlilik aşkı öldürüyor
Kızlar bugün eşime ilk anneler günüm bakalım neyle taçlandırıcaksın bu günü dedim yasak var yasak sen ne diyosun dedi bende trendyol açık dedim ona böle diyorum ama canım bişey istemiyo ztn şu günlerde onun yerine bebişe bişey alırım diyorum sizin beklentiniz varmı bi çiçekle düşünse aslında yeter
Bugün aynı şeyi düşündüm canım çünkü yüzüstü koydum kartlara baksın diye nası ağlamaya başladı çünkü yandan başka bişey gördü gündüz çok az uymaya başladı bende senin gibi yapmaya başlamak istiyodum kendi kendine vakit geçirsin öğrensin diye ama durmuyolar birtürlü birde oyuncaklar bizimkinin ilgisini çekmiyo geçen gün güllaç ambalajı olur ya kırmızı yarım saat onla oynadı evdeki malzemelerle oynamak istiyo sanki
Benim hiç yok hödük 2 gün önce evlilik yıldönümüüzü unuttu ben daha bişey beklemem ama kutladığı var tipik hediyeler işte şuan bebişede bişey almıyorum ben korkumdan yoksa lcw yi patlatacamda
Yoruyolar ya tüm gün kucakta ben bu ara halıya öylece bırakıyorum biraz oyalanıyo ben ev süpürürken falan oyun halısından sıkılıyo normal halıda daha özgür dönüyo falan bi deneyin kızlar oğlum koyduğum yere çarşaf sererdim yerler pis olmaz diye bunda saldım gidiyo
Kzlar bana bi el atın şimdi ben minikle beraber yatıyorumya onu beşiğine alıştırcam emzirip yastığa yatıyorum uyanırsa yanına uzanıp emziriyorum beşiğe nasıl koyabilirim şu babynest mi ne vardı o mantıklı olur mu sizce mesela yatağa yatırsam onunla birlikte beşiğine alsam
Benim tek beklentim doğum günü diğer günleri önemsemiyorum açıkçası. Bilmiyorum bakalım düşünecek mi Düşünmese de önemsemem sanırım. Beni 30 karatlık pırlantadan daha mutlu eder benden önce kalkıp kahvaltı falan hazırlaması yemek yapması ama yok Hep çalışıyorum bahanesi var. Önceden takılmazdım da bebekten sonra bekliyorum böyle jestler. Ama bebekten sonra anladım ki ben bir öküzle evliymişim benim çabamla güzelmiş her şey
Kzlar bana bi el atın şimdi ben minikle beraber yatıyorumya onu beşiğine alıştırcam emzirip yastığa yatıyorum uyanırsa yanına uzanıp emziriyorum beşiğe nasıl koyabilirim şu babynest mi ne vardı o mantıklı olur mu sizce mesela yatağa yatırsam onunla birlikte beşiğine alsam
Bizmkide farksız diil cnm ama bilerek söledim şimdi strese girdi napsam diye iyi oldu bi önceki mesajına cevap yazıyodum bizimde ilişkimiz çol değişti bende konuşmak istiyorum ama sırası diil dediğin gibi benimde hatalarım ve tahamülsüzlüklerim var bide kendimi beğenmediğim için fiziksel olarak yanaşmak ta istemiyorum oda yalnış anlıyo bu süreçler geçsin biraz bende kendimi toparlamaya çalışıcam
Benim tek beklentim doğum günü diğer günleri önemsemiyorum açıkçası. Bilmiyorum bakalım düşünecek mi Düşünmese de önemsemem sanırım. Beni 30 karatlık pırlantadan daha mutlu eder benden önce kalkıp kahvaltı falan hazırlaması yemek yapması ama yok Hep çalışıyorum bahanesi var. Önceden takılmazdım da bebekten sonra bekliyorum böyle jestler. Ama bebekten sonra anladım ki ben bir öküzle evliymişim benim çabamla güzelmiş her şey
Walla benide canım gğnlük olarak yardımcı olsa en büyük hediyeden daha mutlu eder ama bende o konuda beklentimi düşürmeye başladım artık yoksa evliliğim sallantıya giriyo gerçekten
Hahahhaha evet ters oldu bu iş bizde onlardan var cnm alıyo ağzına götürüyo hırslanıyo ağlıyo ve atıyo bu ara kitap okunmasına bayılıyo bende oyun halısı bakıyorum ama erken gibi battaniyeye koyuyorum ztn
Bizmkide farksız diil cnm ama bilerek söledim şimdi strese girdi napsam diye iyi oldu bi önceki mesajına cevap yazıyodum bizimde ilişkimiz çol değişti bende konuşmak istiyorum ama sırası diil dediğin gibi benimde hatalarım ve tahamülsüzlüklerim var bide kendimi beğenmediğim için fiziksel olarak yanaşmak ta istemiyorum oda yalnış anlıyo bu süreçler geçsin biraz bende kendimi toparlamaya çalışıcam
Babynestler artık küçük gelebilr bence cnm büyüyolar gittikçe emzirip beşiğne koyup bir süre başında beklesen uyanınca kucak tekrar koy fln bikaç güne alışır bizimki ayakta sallanıp beşiğine koyuyorum alıştı hatta artık beşikte daha uzun uyuyo
Ben emzirip beşiğe koyuyorum canım. Baştan beri hiç yanımda yatırmadım üstünde uyuyakalırım falan diye. Başında biraz bekliyorum ağlarsa sallıyorum o kadar
Kızlar ya sizin emzikler damaklı mı hangi marka ben avent aldım ama bu bebe ilk günden beri taşıyamıyor sanki bu emziği emzik tutsam rahat edicem istiyor ama ağzından düşüyor sanki
Ben hastahane çantasının içinede koymuştum chicco şeffaf bir emziği hastahane de de tuttu bir daha da bırakmadı çok memnunumum istersen görsel bulup Atarım