- 19 Ocak 2016
- 5.429
- 5.562
- 198
bebekler kucukken olmayan sikan bezler boylari uzayinca olmaya basliyor simdi bizim kuzular boylari kisa oldugu icin bacaklar tombik o yuzden sikiyor bezler 15 gun once 3 plus 4 kullaniyordum boyu uzadi o yuzden bacaklar zayifladi 3 e gectim tekrarEvet ya ben de anlamadım 8kilo daha oğlum ama bacakları çok iz yaptı. Yanlış yaptığım bi şey mi var acaba
Bilemedim yanlış ne olabilir ki külot bez yaniEvet ya ben de anlamadım 8kilo daha oğlum ama bacakları çok iz yaptı. Yanlış yaptığım bi şey mi var acaba
Aaaaa ben de diyorum bu paketin kalıbımı mı farklı 3 sıkıyor gibiydi artık sıkmıyorbebekler kucukken olmayan sikan bezler boylari uzayinca olmaya basliyor simdi bizim kuzular boylari kisa oldugu icin bacaklar tombik o yuzden sikiyor bezler 15 gun once 3 plus 4 kullaniyordum boyu uzadi o yuzden bacaklar zayifladi 3 e gectim tekrar
Boyumuz da uzuyor ama demekki bacakların tombikliği daha gitmemiş şimdilik esneterek kullanıyorumbebekler kucukken olmayan sikan bezler boylari uzayinca olmaya basliyor simdi bizim kuzular boylari kisa oldugu icin bacaklar tombik o yuzden sikiyor bezler 15 gun once 3 plus 4 kullaniyordum boyu uzadi o yuzden bacaklar zayifladi 3 e gectim tekrar
Aynen ben de onu düşündüm max 6 bedene kadar var zaten geneldeBilemedim yanlış ne olabilir ki külot bez yani7 kilo oldu miniğim hala 3kullanıyorum. Taşma sıkma falan da olmuyor. Şaşırdım 5diyince ben de. Bezler zaten 5-6 bedene kadar ilerde ne kullancak
Bezi taktıktan sonra kenatları elimizle şöyle bir tur geçip düzeltin belki fayda sağlar .
Doktor ne diyo canım? Benimkinin uyanık kalma süresi de arttı ama yine bi şekilde dengeliyor. Hiç uyumaması gerçekten hadi seni geçtim bebeği de yoruyordurBenim minik hiç uyumuyo ya ne gece ne gündüz derin uykusu yok gelişimini etkilemez mi korkuyorum artık dün başladım ilacına bitkisel bişey yorumları okuyorum milletin çocuğunda uykuları artmış benimkinde yine tık yok
O uyuduğunu sanıyo gece sabaha kadar yataktayız uyandıkca emiyo gözü kapalıDoktor ne diyo canım? Benimkinin uyanık kalma süresi de arttı ama yine bi şekilde dengeliyor. Hiç uyumaması gerçekten hadi seni geçtim bebeği de yoruyordur
İyi bari dinleniyor demek ki. Sana da Allah kolaylık versin inşO uyuduğunu sanıyo gece sabaha kadar yataktayız uyandıkca emiyo gözü kapalı
İnş ataktandır normalde uyuyosa benimki uykuya karşıNehir-derin2 4 gündür seni çok daha iyi anladım kız kesinlikle uyumuyor ne oldu anlamadım ya böyle değildi
Canım nurse harveys mi kullanıyorsun damla? İlk aylar biz de kullanmıştık onu uyutuyor diye yorumlara bakıp gaza iyi geldi ama uykuya bir etkisi olmadıİnş ataktandır normalde uyuyosa benimki uykuya karşı
Gerçekten ben de o dönemler N Nehir-derin2 ni anıyorum hep. Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canımNehir-derin2 4 gündür seni çok daha iyi anladım kız kesinlikle uyumuyor ne oldu anlamadım ya böyle değildi
İnşİyi bari dinleniyortr demek ki. Sana da Allah kolaylık versin inş
Evet canım dünya kadar hepsini kullandık son unut bunu aldım ama yine uyumuyo dediğin gibiCanım nurse harveys mi kullanıyorsun damla? İlk aylar biz de kullanmıştık onu uyutuyor diye yorumlara bakıp gaza iyi geldi ama uykuya bir etkisi olmadı
İnş daha iyidir bide bu minik babasındada durmuyoGerçekten ben de o dönemler N Nehir-derin2 ni anıyorum hep. Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canımN nilsen89 senin daha iyi sanırım di mi
Sen yine de biraz kullan canım daha yeni başladın belki fayda ederEvet canım dünya kadar hepsini kullandık son unut bunu aldım ama yine uyumuyo dediğin gibi
Henüz yok canım ara ara bunalınca yapıyor ama sürekli değil henüzKızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Gece emzik vermeyi denediniz mi?O uyuduğunu sanıyo gece sabaha kadar yataktayız uyandıkca emiyo gözü kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?