Bizde de bayagidir var keşfetme değil çünkü ağlayarak yapıyor bunu bizde. Ve evet kanatmis bir kaç kez. Ağlayarak uykudan bile uyanıyor kulağını cekistire cekistire. Ben de diş olduğunu düşünüyorum enfeksiyon belirtileri bizde de yokKızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Çok denedim gündüz nasıl yapıyosa o şekilde ittiriyoGece emzik vermeyi denediniz mi?
Bizim doktorumuz muayenede kulağına bakmıyo sanırım 6 demişti 6 aydan önce kulak enf olmuyomuşKızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Damaklarına baktınız mı ben baktım hiç birşey yokBizde de bayagidir var keşfetme değil çünkü ağlayarak yapıyor bunu bizde. Ve evet kanatmis bir kaç kez. Ağlayarak uykudan bile uyanıyor kulağını cekistire cekistire. Ben de diş olduğunu düşünüyorum enfeksiyon belirtileri bizde de yok
Benim hatun da 4 buçukta uyandı oynadı şimdi uyuduDiş mi çıkartacaklar acaba benimki hiç uyumadı çığlık atarak ağladı şimdide hiçbişey olmamış gibi oynuyo
Bunlar ne yaşıyo ya ne içiyolarBenim hatun da 4 buçukta uyandı oynadı şimdi uyudusabahın 4 buçuğunda oyun mu oynanır vicdansız
Bizim sütü içiyorlar sıkıntı bizdeBunlar ne yaşıyo ya ne içiyolar
Oysaki ben nasılda severim uykuyuBizim sütü içiyorlar sıkıntı bizde
Ne acelesi vardı canım 2 çocukla. Ben sadece evin içiyle ilgileniyorum valla mikrop kapmayalım diyeBenden mutlusu yok kızlar cam sildim salonun ve mutfağın normalde 7 sene bitti evleneli şimdiye kadar 2. Silişim çok korkarım çıkamazdım iş başa düştü yaptım valla çok şükür
Aslında acelesi vardı kız dışarı bakacam diye camı açınca güneşte vurunca utanıyodumNe acelesi vardı canım 2 çocukla. Ben sadece evin içiyle ilgileniyorum valla mikrop kapmayalım diyetemizlik yemek çocuk ancak yetişiyorum. Bu süreçte annemden çok eve gelen yardımcıyı özledim yeminle
Benim ki de emzirirken sağ kulağını çekiştiriyor, diş ile ilgili galibaKızlar 1 haftadır eli hep kucağında kızı emzirirken elini tutuyorum kulağını parçalıyor resmen her iki kulağını da yapıyor iltihap ateş yok eğer olursa kulak enfeksiyon diyorlar kulağını keşfetmiştir dicem yada diş diyorlar sizde de var mı böyle bir şey
Kabarmis gibi ama bir süredir böyle. Önce sertleşme aşaması oluyormuş sanırım o da ağrılı oluyormuşDamaklarına baktınız mı ben baktım hiç birşey yok
Aynı aynıDiş mi çıkartacaklar acaba benimki hiç uyumadı çığlık atarak ağladı şimdide hiçbişey olmamış gibi oynuyo
Damağımı sertleşiyor önce eğer öyle damağı sert onu fark ettimKabarmis gibi ama bir süredir böyle. Önce sertleşme aşaması oluyormuş sanırım o da ağrılı oluyormuş
Ay o öyle başlıyoAl benden de o kadar şu havalar bari biraz ısınsaydı iyi olurdu. Bugün oğlum hiç kaka yapmadı ilk defa onu düşünüyorum ben de yarın zeytinyağı versem mi
Bi süre benim oğlan da bi gün yaptı bi gün yapmadı hiç zeytinyağı vermedim . Yapamadığı için çok huzursuz olursa ver canım yoksa takip et arada yapmaması normal . Çiş ve gaz çıkışı olduğu sürece korkma kaka gecikebilir dedi doktorumuz .Al benden de o kadar şu havalar bari biraz ısınsaydı iyi olurdu. Bugün oğlum hiç kaka yapmadı ilk defa onu düşünüyorum ben de yarın zeytinyağı versem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?