• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ay o anneler heryerdeler sadece bizim anneler degil cevrede herkes ayni seyleri soyleyecek evet deyip bilgimizi yapicaz. MasAllah guzel gecis yapmissiniz ek gidaya sifa olsun prensese 😍 mama icine sinmezse doktoruna sulandirilmis kecisutunude sorabilirsin tam mevsimi yuksek d vitamini iceriyor yada yogurdu oyle mayalayabilirsin bende baslamayi dusunuyorum pirinc unu veriyorum emmedigi zaman bos karbonhidrat alacagina faydali seyler olsun ogununde 😊
Teşekkür ederizz tüm bebişlere şifa olsun🥰 keçi sütüyle yoğurt yapıym bi aslında değişiklikte olur çoğu şeyi denedik sayılır mevsiminde aylardır mama içiyo çocuğum:(( şimdi besin aldıkça içime siniyo bende bebek irmiği fln koyuyorm muhallebi yapıyorum😊

Cevap İçin teşekkür ederim 😊
Bende alıp 10 dk 15 dk kullanmayı düşünüyorum..
Şu diş sıkıntımız büyük rabbim kolaylık versin hepimize ne zaman Çıkar acaba bu dişler
Aminn diş bizimde ağlıyo hep kuzum bizimli üstten geliyo gibi ama bana 2 ay daha var gibi geliyo bunlar iyi günler mi ne😅

Aminn diş bizimde ağlıyo hep kuzum bizimli üstten geliyo gibi ama bana 2 ay daha var gibi geliyo bunlar iyi günler mi ne😅
Bizim kız da hiç durmuyor hiç hemde Çok huysuzlandığında amme suresini dinletiyorum tavsiye ederim ağlıyorsa susuyor uyuyor.. inşallah zorlaşmaz kolaylaşır 😃♥️

Arkadaşlar merhaba..
benim kız 5 ayını doldur su bu ay .. yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok hareketli ayakta gezdirdiğim Zaman yürüyormuş gibi bacaklarını hareket ettiriyor..
Oturmayı seviyor. Sizce yürüteç almalıymışım?
Birde aşırı derece salyası akıyor son 2 gündür alttaki Kıyafete kadar ıslanıyor sık sık değişme me rağmen
Damaklarımız çok sıkıntı da çok sancılı süreçteyiz bazen kendimi çok yalnız hissediyorum ve ne yapacağımı şaşırıyorum
Yani yazdıklarınıza çok ihtiyacım var ..
korona virüs sebebi ile annem Ankara’ya gelemiyor ben gidemiyorum yani anlat anlat bitmez 😞
Ben yurutecin asiri zararlı olduğunu düşünmüyorum belki en büyük zararı parmak uçlarına basmaya alışması olabilir o da yürüteç kullanmayan çocuklarda da olabiliyor zamanla düzeliyor çok okurum arastiririm ama en büyük zarar olarak söyledikleri şey hareket edip üzerine bir şeyler devirmesi. Bu güvenlik riskidir bu her daim var zaten buna dikkat etmek şart ama bunu saglayabilecekseniz gün içinde onu da çok yormayacak şekilde Max. Yarım saat filan durabilir yani günde iki kez 15 dk vs. ben çocuk doğmadan önce yürüteç zararlı diyordum eşim de benden böyle duydu ama doğduktan sonra çok hareketli bir çocuk ele avuca sığmıyor bir yürüteç alalım dedim bu sefer de zararlı dedim diye aldırmadı ama bize bir yerden yürüteç geldi ve koydum o anki sevincini anlatamam. Çıldırdı çocuk resmen. Şimdi bazı gunlee hiç bazı günler bir iki kez kullanıyorum hem o aşırı sıkılınca iyi oluyor hem bana iyi oluyor hep kucak hep kucak.
Hepimizde var diş sıkıntıları yapacak bir şey yok 🤷

LifeandFeel LifeandFeel katılıyorum tek çocuk hiç çocukmuş derlerdi inanmazdım 😂ilk çocukta o uyursa dinleniyosun ama ikincide dğeriyle ilgileniyosun, çünkü oda küçük yemeği aksayamaz, ilgi ister, ben çok zorlanıyorum hiç böyle hayal etmemiştim mesela çok kolay geliyodu tecrübeme güveniyodum ama olay öyle değilmiş, kızlar ilk çocuğu olanlar hayatınızı yaşayın bidaha gelmeyecek bu günler 🤩mesela tek çocukken oğlum alıyodum kucağıma bu aylarda canım mağaza mı avm mi istedi atlayıp gidiyodum şimdi öyle değil büyüğün gönlünü yapamıyorum mesela çıkmıyo evden çıksada ne zaman dönecez diye beynimi yiyo, koronadan önce kahveciler varya oraya gidelim bişeyler yeriz sende oyun alanında oynarsın dedim çıkaramadım uyuz bebeyi 😡sonuç zaten korona çıkınca hepten evdeyiz 3 ay olacak bu zorlukları var

Ben yurutecin asiri zararlı olduğunu düşünmüyorum belki en büyük zararı parmak uçlarına basmaya alışması olabilir o da yürüteç kullanmayan çocuklarda da olabiliyor zamanla düzeliyor çok okurum arastiririm ama en büyük zarar olarak söyledikleri şey hareket edip üzerine bir şeyler devirmesi. Bu güvenlik riskidir bu her daim var zaten buna dikkat etmek şart ama bunu saglayabilecekseniz gün içinde onu da çok yormayacak şekilde Max. Yarım saat filan durabilir yani günde iki kez 15 dk vs. ben çocuk doğmadan önce yürüteç zararlı diyordum eşim de benden böyle duydu ama doğduktan sonra çok hareketli bir çocuk ele avuca sığmıyor bir yürüteç alalım dedim bu sefer de zararlı dedim diye aldırmadı ama bize bir yerden yürüteç geldi ve koydum o anki sevincini anlatamam. Çıldırdı çocuk resmen. Şimdi bazı gunlee hiç bazı günler bir iki kez kullanıyorum hem o aşırı sıkılınca iyi oluyor hem bana iyi oluyor hep kucak hep kucak.
Hepimizde var diş sıkıntıları yapacak bir şey yok 🤷
Benim kızım da çok hareketli halbuki karnımdayken kaç defa çocuk hareket etmiyor diye doktora gittik😳

Kızlar aralık anneleri olarak maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyo hesabıyız ya 😂😂geçen burda dedim emerek uyuyo memede uyuyo diye ogün bugündür kucakta sallanarak uyuyo 5 saat de dursa yine uuumuyo🙄😒
Canım bu dönemde ön beyinleri gelişiyormuş duygu durumlarını kontrol eden kısım ondan huy değiştiriyorlarmış

Artık son durum tezgaha koyduk uyumuyorduuu😅

Eklentiler

• 52047350-6CF6-4146-9C41-27CE64FBC191.webp
    52047350-6CF6-4146-9C41-27CE64FBC191.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 52
Back
X